MBASTUDIES.RO

Vizualizează {mbastudies-part-time:plural} în Studii de economie Part time în România 2020

Un MBA part time este o metodă excelentă de a-ți îmbunătăți creditele și de a obține cunoștințe de afaceri care sunt vitale pentru o carieră în mișcare rapidă. Acest program este excelent pentru profesioniștii care lucrează și care preferă să urmeze cursurile în weekend-uri sau în timpul serii.

MBA în economie este un program conceput pentru studenții care doresc să construiască o cariera in lumea afacerilor specializata in economie. În acest program, elevii învață impactul sistemelor financiare la economia globală și studenți matrite pentru a construi o carieră în lumea afacerilor în special în domeniile financiar, guvernul și bancar.

Calificărilor universitare românești extrem de apreciat și recunoscut în Europa și nu numai, cele mai mici taxe de școlarizare și costurile de viață din Europa. Românii au o istorie veche și bogată, mai ales în capitala București, cu cele 2 milioane de oameni. Studenții străini care doresc să studieze în România se poate aplica fie la Ministerul Educației și Cercetării sau a ales universitate românească, în scopul de a primi scrisoarea de acceptare.

Începe Astăzi Top {mbastudies-part-time:plural} în Studii de economie Cu jumătate de normă în România 2020

2 Rezultate din Studii de economie, România Filter

Mba cu concentrare financiară

DeSales University
Campus Part time 2 ani Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Valea Centrului România Bucureşti Allentown + 3 mai mult

În plus față de dezvoltarea unei înțelegeri a naturii sofisticate și inter-relație între domeniile funcționale de bază ale afacerii, programul MBA va sublinia dezvoltarea competențelor executive.

MBA with Accounting Concentration

DeSales University
Campus Part time 2 ani Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Valea Centrului România Bucureşti Allentown + 3 mai mult