MBASTUDIES.RO

Privește {mbastudies-part-time:plural} în Studii de economie Cu jumătate de normă în Spania 2020

Programele de MBA part time sunt concepute pentru studenții care nu pot merge la școală cu normă întreagă. Acest tip de program îi poate ajuta pe studenți să învețe foarte multe despre administrarea afacerilor, teorie și management, fiind astfel un supliment perfect pentru diploma de licență.

Economia este un tip de știință socială care se ocupă de progresul și tendințele consumării și distribuției bugetare de către societate. Aceasta studiază comportamentul organizațiilor și populațiilor și modul în care ele interacționează cu resursele.

Spania (spaniolă: España) este o țară diversă de partajare Peninsula Iberică cu Portugalia, la capătul vestic al Mării Mediterane. Spania este considerată o țară exotică în Europa, datorită locuitorilor săi prietenos si stilul de viata relaxat. Durata normală de cursuri universitare în Spania este de 4 ani, cu excepția Medicina si diplome duble, care sunt 6. Madrid și Barcelona sunt bine orașe din întreaga lume cunoscut pentru bucătăria sa, viața de noapte vibrantă, și faimosul folclor și festivități.

Solicită Informații Top {mbastudies-part-time:plural} în Studii de economie Part time în Spania 2020

2 Rezultate din Studii de economie, Spania Filter

MBA în finanțe (în engleză)

CIFF Centro Internacional de Formación Financiera
Campus Part time 9 luni Contactează şcoala Spania Madrid

Studenții internaționali care studiază în străinătate să aibă în vedere ca o oportunitate de a se integra în societate și în economia globală și, uneori, ca o oportunitate de a acces

MBA în finanțe (spaniolă)

CIFF Centro Internacional de Formación Financiera
Online & Campus Combinate Part time Contactează şcoala Spania Madrid

Modelul de producție este planificată pentru viitor trebuie să se bazeze pe acțiuni și strategii de specializare în aceste întreprinderi și industrii care oferă mai multe oportunități de creștere economică. Nivelul nostru de progres economic