MBASTUDIES

Compară {mbastudies-part-time:plural} în Studii de energie Cu jumătate de normă în Austria 2020

Programele de MBA part time sunt concepute pentru studenții care nu pot merge la școală cu normă întreagă. Acest tip de program îi poate ajuta pe studenți să învețe foarte multe despre administrarea afacerilor, teorie și management, fiind astfel un supliment perfect pentru diploma de licență.

Studiile privind energia reprezintă un domeniu multidisciplinar care examinează științific modul în care sursele de energie sunt colectate și utilizate de societatea umană. În mod obișnuit, analizează resursele curente și dezvoltarea de noi surse de energie.

Dacă sunteți de gândire de a promova educația într-o instituție, în care excelența academică este respectată, atunci Austria oferă cea mai bună destinație. Aceste instituții se bazează astfel de cercetare care să permită studenților pentru a obține idei cu privire la modul în care rezolva probleme reale.

Începe Astăzi Cea Mai Bună {mbastudies-part-time:plural} în Studii de energie Part time în Austria 2020

1 Rezultate din Studii de energie, Austria Filter

MBA de gestionare a energiei profesionale

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
MBA Part Time 07 November 2019 Online şi campus combinate Part time Engleză Online şi campus combinate Campus Online

MBA Energy Management combină poziția de lider cu cea mai recentă experiență de management pe piețele cheie (petrol, gaze, nucleare, regenerabile).

Citeste mai mult