MBASTUDIES

{mbastudies-part-time:plural} în Studii de energie în Europa 2020

Un MBA part time, sau Masterat în Administrarea Afacerilor, este un mod excelent de a profita de oportunitățile învățământului postuniversitar. Conceput pentru profesioniștii care lucrează, acet tip de program oferă de obicei mai multă flexibilitate în orar decât programele tradiționale.

Studiile privind energia se referă la crearea de energie și la resursele utilizate pentru generarea acesteia. Subiectul poate analiza, de asemenea, modul în care politicile umane afectează gestionarea și dezvoltarea surselor de combustibil.

Europa, unul din lume 's șapte continente, este de obicei cunoscut sub numele de peninsula Eurasiei. Cel mai mic continent al doilea, cu 10180000 (km2), zona regrupează 50 de țări.

{mbastudies-part-time:plural} în Studii de energie în Europa 2020

2 Rezultate din Studii de energie, Europa Filter

MBA de gestionare a energiei profesionale

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
Austria, Leopoldstadt
MBA Part Time
01 Oct 2020
<
Online şi campus combinate
<
Part time
<
15 luni
Engleză
Online şi campus combinate
Campus
Online

MBA Energy Management combină poziția de lider cu cea mai recentă experiență de management pe piețele cheie (petrol, gaze, nucleare, regenerabile).

Citeste mai mult

MBA în petrol și gaze

Middlesex University London
Regatul Unit, Londra + 1 Mai mult
MBA Part Time
01 Aug 2020
<
Part time
<
2 ani
Engleză
Campus

Pentru oameni talentați cu aspirațiile de carieră de management în industria de petrol și gaze, Universitatea Middlesex, în parteneriat cu Academia IBC, ofera Oil & Gas MB ...

Citeste mai mult