MBASTUDIES

Găsește 5 {mbastudies-part-time:plural} în Studii de marketing

Un MBA, sau Master of Business Administration, este un grad avansat care de obicei se concentrează asupra managementului afacerilor. Versiunea part-time a acestui grad este doar o modalitate de a studia în timp ce lucrați sau aveți grijă de o familie.

Mai precis, ceea ce este un MBA part-time în Studii de Marketing? Marketingul se concentrează pe cum să vândă bunuri și servicii consumatorilor și există adesea numeroase subcâmpuri pe care le puteți alege. Acestea includ marketingul de lux, internațional, word-of-mouth și viral. În cadrul unei diplome de marketing, vă puteți aștepta să studiați principiile microeconomiei și macroeconomiei, marketingul teoretic și analiza de mediu. Unele premise includ experiența de lucru în afaceri și o înțelegere a tehnicilor de marketing de bază.

Trei abilități pe care le puteți învăța în acest program includ creativitatea, vorbirea publică și comunicarea. Creativitatea poate ajuta la rezolvarea zilnică a problemelor, în timp ce comunicarea și vorbirea publică vă pot ajuta să vă simțiți confortabil în setările sociale.

Veți avea nevoie probabil de a face un buget înainte de a începe să vă MBA pentru a vă asigura că nu se termină de finanțare la mijlocul programului. Pe măsură ce vă îngustați opțiunile de școală, contactați biroul principal pentru a afla costurile, cum ar fi înregistrarea și alte taxe, care vor varia de la școală la școală.

Un MBA vă poate califica pentru o varietate de poziții în afaceri, industrie, educație și filantropie. Pentru un accent pe mass-media artistice de marketing, puteți aplica pentru o postură de director de artă publicitară. Dacă vă concentrați mai mult pe obținerea cuvântului prin mijloace contemporane, unele titluri de locuri de muncă pentru a căuta include managerul de media sociale și ofițer de relații publice. Alte titluri de locuri de muncă pe care le puteți căuta sunt managerul evenimentului, cercetătorul de piață, planificatorul media și managerul de conținut web.

Marketingul poate fi util în întreaga lume, astfel încât să puteți găsi școli cu un MBA în acest domeniu aproape oriunde. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

5 Rezultate din Studii de marketing Filter

Masterat în administrarea afacerilor (part time și full time)

University of Europe for Applied Sciences
MBA Part Time
Mart 2021
<
Frecvență redusă
<
3 semestre
Engleză
Campus
Online

Digitalizarea, globalizarea și cererea crescută pentru sustenabilitate prezintă companiilor astăzi provocări. Au nevoie de specialiști și directori calificați care să identifi ...

Citeste mai mult

Marketing profesional și vânzări MBA

WU Executive Academy
MBA Part Time
Oct 2021
<
Frecvență redusă
<
18 luni
30 Iun 2021
Engleză
Campus

Companiile care fac diferența pe piețele lor au reușit modalități de a lăsa în mod eficient marketingul și vânzările să își unească forțele pentru a-și servi clienții și a-i î ...

Citeste mai mult

MBA online în marketing de lux

EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe
MBA Part Time
Nov 2021
<
Frecvență redusă
<
14 luni
15 Sept 2021
Engleză
Limba franceza
Online & Campus Combinate
Campus
Online

MBA online în Marketing de lux de la EIML Paris oferă studenților o experiență unică de învățare și îi pregătește să își construiască cariera către domeniile sectoriale ale in ...

Citeste mai mult

MBA In International Marketing

Horizons University
MBA Part Time
Sept 2021
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Engleză
Campus
Online

Acest program se adresează interfaţa de logistica de marketing şi fenomenele culturale, astfel cum acestea există într-un mediu global contemporan.

Citeste mai mult

Mba cu concentrația de comercializare

DeSales University
MBA Part Time
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Engleză
Campus
Online

În plus față de dezvoltarea unei înțelegeri a naturii sofisticate și inter-relație între domeniile funcționale de bază ale afacerii, programul MBA va sublinia dezvoltarea comp ...

Citeste mai mult