MBASTUDIES.RO

Vezi tot {mbastudies-part-time:plural} în Studii de Mass-Media Cu jumătate de normă în Asia 2019/2020

Programele de MBA part time sunt concepute pentru studenții care nu pot merge la școală cu normă întreagă. Acest tip de program îi poate ajuta pe studenți să învețe foarte multe despre administrarea afacerilor, teorie și management, fiind astfel un supliment perfect pentru diploma de licență.

Înfloritoare în industria mass-media și de divertisment nu este ușor. Ca această industrie este rapid ritm și necesită o combinație de munca, talent și educație de afaceri. Prin urmare, MBA în mass-media se concentrează pe toate cele trei aspecte și să se pregătească candidații pentru a stabili o cariera de sunet.

Studenții care finalizează cu o parte a gradului lor din Asia sunt în creștere în număr. În prezent, al doilea și al treilea cele mai mari economii sunt în Asia. Fara limitare, elevii au descris momentul în Asia, ca cea mai bună experiență din viața lor. Astăzi, trei din cele patru țări cele mai populate din lume sunt în Asia: China, India, Indonezia și.

Contactează Școli Cele Mai Bune {mbastudies-part-time:plural} în Studii de Mass-Media Part time în Asia 2019/2020

1 Rezultate din Studii de Mass-Media, Asia Filter

MBA - integrat de comunicare de marketing (IMC)

Dhurakij Pundit University's International College
Campus Part time 3 semestre Iunie 2020 Thailanda Bangkok

Programul este unic proiectat pentru cei care doresc să dobândească atât cunoștințele și competențele necesare pentru o carieră de succes ca un nivel profesional sau de mijloc executiv de afaceri IMC. Programul este singurul program internațional