MBASTUDIES.RO

Vezi {mbastudies-part-time:plural} în Studii de Mass-Media Cu jumătate de normă în Thailanda 2019/2020

Un MBA part time, sau Masterat în Administrarea Afacerilor, este un mod excelent de a profita de oportunitățile învățământului postuniversitar. Conceput pentru profesioniștii care lucrează, acet tip de program oferă de obicei mai multă flexibilitate în orar decât programele tradiționale.

Studiile de mediu se pot concentra pe modul de distribuire a informațiilor către populații mari de consumatori printr-o varietate de medii. Printre exemple se numără emisiuni de televiziune, segmente de radio, internet, ziare și documentare.

Thailanda, oficial Regatul Thailanda, cunoscut anterior ca Siam, este o țară situată în centrul peninsulei Indochina din Asia de Sud-Est. Plaje și insule Thailanda 's atrag milioane de vizitatori în fiecare an, de pe tot globul. Oricine cu un grad de patru ani pot obține locuri de muncă ca un profesor de limba engleză în Thailanda.

Contactează Școlile Top {mbastudies-part-time:plural} în Studii de Mass-Media Cu jumătate de normă în Thailanda 2019/2020

1 Rezultate din Studii de Mass-Media, Thailanda Filter

MBA - integrat de comunicare de marketing (IMC)

Dhurakij Pundit University's International College
Campus Part time 3 semestre Iunie 2020 Thailanda Bangkok

Programul este unic proiectat pentru cei care doresc să dobândească atât cunoștințele și competențele necesare pentru o carieră de succes ca un nivel profesional sau de mijloc executiv de afaceri IMC. Programul este singurul program internațional