MBASTUDIES

{mbastudies-part-time:plural} Top în Statele Unite ale Abingdon Statele Unite ale Americii 2021

Un MBA part time, sau Masterat în Administrarea Afacerilor, este un mod excelent de a profita de oportunitățile învățământului postuniversitar. Conceput pentru profesioniștii care lucrează, acet tip de program oferă de obicei mai multă flexibilitate în orar decât programele tradiționale.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Virginia Highlands Community College din Abingdon, VA are cel mai mare număr de înscrieri în învățământul superior. Este un doi ani de colegiu co-ed, cu mai mult de 1.300 de studenți inscrierea anual. Cel mai mare grad oferite în acest colegiu public este un grad asociati.

Vezi {mbastudies-part-time:plural} în Statele Unite ale Abingdon în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

Part Time Programul MBA

Pamplin College of Business, Virginia Polytechnic Institute and State University
MBA Part Time
<
Frecvență redusă
Campus

Virginia Tech Master of Business Administration program oferă calitate şi provocarea care le-ar aştepta de la un program bine stabilit, care este pe deplin acreditat de AACSB ...

Citeste mai mult