MBASTUDIES

Compară 2 {mbastudies-part-time:plural} De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Chicago Statele Unite ale Americii

Un MBA part time este o metodă excelentă de a-ți îmbunătăți creditele și de a obține cunoștințe de afaceri care sunt vitale pentru o carieră în mișcare rapidă. Acest program este excelent pentru profesioniștii care lucrează și care preferă să urmeze cursurile în weekend-uri sau în timpul serii.

Persoanele fizice care au obținut deja o diplomă de licență și doresc să crească în continuare cunoștințele și formarea lor pot alege pentru a câștiga un Master of Business Administration, sau MBA. Un MBA este un program de doi ani, care ar putea ajuta pregăti absolvenți pentru o carieră în conducere și de management în lumea afacerilor.

Confruntarea cu universități publice este departe de a fi o opțiune optimă. Școlile private oferă asistență mult mai bine în experiența de învățare la distanță. Mai multe universitate on-line atrage profesori și studenți de la distanțe mari din întreaga lume. Acest lucru crește foarte mult diversitatea într-o sală de clasă de învățare la distanță și produce conversație provocator printre cei din comunitățile extrem de divergente, regiuni și culturi îndepărtate.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Orașul Chicago este al treilea cel mai mare din populație în America, cu aproape 10 milioane de locuitori. Ea are unele dintre cele mai bune universități din țară pentru a participa în țară.

Contactează Școli Direct {mbastudies-part-time:plural} De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Chicago în Statele Unite ale Americii 2020

2 Rezultate din MBA, Chicago, De învăţare la distanţă Filter

Master of Business Administration

National-Louis University, College of Management & Business
Statele Unite ale Americii, Chicago
MBA Part Time
Septembrie 2020
<
Part time
<
21 luni
Engleză
Campus
Online

Studenții MBA vor putea alege între trei concentrații: Concentrația generală a managementului, Concentrarea financiară și Concentrația de marketing.

Citeste mai mult

Part-time mba (mba seara si weekend mba)

University of Chicago Booth School of Business
Statele Unite ale Americii, Chicago + 5 Mai mult
MBA Part Time
Septembrie 2020
<
Part time
Engleză
Campus

Programele de MBA Evening MBA și Weekend MBA oferă studenților care lucrează aceleași grade, predate de aceeași facultate de clasă mondială, cu același standard de înaltă cali ...

Citeste mai mult