MBASTUDIES

{mbastudies-part-time:plural} Cel Mai Bun în Statele Unite ale Louisville Statele Unite ale Americii 2021

Programele de MBA part time sunt concepute pentru studenții care nu pot merge la școală cu normă întreagă. Acest tip de program îi poate ajuta pe studenți să învețe foarte multe despre administrarea afacerilor, teorie și management, fiind astfel un supliment perfect pentru diploma de licență.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Louisville este cel mai mare oraș din Kentucky stat acasa, la mai mult de un milion de locuitori. Orașul găzduiește numeroase instituții de învățământ superior care oferă o mare varietate de programe.

Compară {mbastudies-part-time:plural} în Statele Unite ale Louisville în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

Master of Business Administration (MBA)

Campbellsville University
MBA Part Time
Sept 2021
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

MBA - Master of Business Administration, cu accent pe HR, Economie, Marketing, Leadership, Management IT, Contabilitate, Business International și Health Care Administration.

Citeste mai mult