MBA pentru directori

Generalități

7 locații disponibile

Programul de descriere

Executive MBA

Executive MBA oferă o viziune strategică, multidisciplinară și sistematică de management, metodologii și experiențe inovatoare de învățare, expunând participantul la stadiul actual al cunoștințelor de arta pe probleme de management și provocatoare experiențe pentru luarea deciziilor.

Absolvenții Executivului EMBA:

- Ai o capacitate mai mare de a sistematiza cunoașterea diferitelor zone funcționale ale organizațiilor


- se va realiza o afacere holistică sisteme


- Integrarea semne și sisteme informatice de management utilizate pentru a lua decizii într-un mediu de incertitudine


- Identificarea oportunităților de afaceri și au capacitatea de a extrage valoare din situațiile de conducere


- creste capacitatea de a construi scenarii de viitor


- Vei înțelege valoarea inovației și creativității


- se va ocupa rolul de lider în echipe de înaltă performanță


- Vei primi competențe în echipe de coaching

Cine ar trebui să participe:

Acesta se adresează profesioniștilor cu mai mult de opt ani de experiență de muncă, care dețin poziții de middle management, specialiști senior și proprietarii de întreprinderi mici și mijlocii.

În procesul de selecție, IESA va promova formarea unui grup de profesioniști cu înaltă interes din:


- Creșterea gradului de gestionare a cunoștințelor lor
- Consolidarea capacității lor de a-și exercita conducerea în echipe dvs.
- Identificarea oportunitatilor de afaceri
- Luați decizii de management de sunet
- soluții pentru a construi în căutarea face față provocărilor succesului managerial și profesional la nivel înalt.

De ce studia MBA pentru directori?

1. Ai titlul de Executive MBA (EMBA), unic în Venezuela pentru o experiență profesională și managerială dezvoltat de IESA, situat între primii zece în America Latină, ca fiind clasificate de către revista América Economía (2009). Ea are trei acreditari internationale: AACSB, AMBA și equis.


2. El va împărtăși cu cadre universitare din prima linie cu doctorate la universități de prestigiu din lume, capabile să transmită nu numai stadiul actual al cunoștințelor de artă în diferite domenii, dar aplicarea ei la realitatea americană și la nivel mondial Latină.


3. Vei avea posibilitatea de a dobândi cunoștințe cu învățarea dinamică centrată pe participant, care vizează consolidarea rolului de lider al grupului de studenți în procesul de formare. Materialele vor fi inclusiv pentru a consolida o viziune multidisciplinară a managementului.


4. aparțin unui grup de experiență de muncă de înaltă calificare hrănită care vor îmbogăți elevii discuții în clasă.


5. Aveți posibilitatea să împartă responsabilitățile de locuri de muncă cu programul de studiu ca o permite structura, clasele 4 zile consecutive în fiecare lună.


6. Vei introduce o comunitate activă de studenți, profesori și absolvenți care se va extinde rețeaua, creând astfel oportunități de afaceri și reconversie profesională.


7. Puteți face o excursie optionala internațională în timpul al cincilea trimestru, îmbogățind viziune de ansamblu de afaceri.

Ultima actualizare Sept 2017

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administraţie &nbsp IESA School of Management este o organizaţie privată, non-profit care oferă un serviciu public la toate societăţii şi este independe ... Citeste mai mult

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administraţie &nbsp IESA School of Management este o organizaţie privată, non-profit care oferă un serviciu public la toate societăţii şi este independentă de grupuri economice actuale, politice, religioase sau guvernamentale. Venezuela încearcă să ofere o şcoală de prestigiu internaţional, iar restul din America Latină, o producţie academică şi intelectuală pe care înţelege provocările şi realităţile de management. &nbsp Este unul dintre cele patru şcoli de management şi de afaceri în America Latină şi 34 din lume care au acreditările trei dintre cele mai importante internaţionale, care reprezintă pentru calitatea performanţelor sale academice de predare, şi producţia intelectuală, în conformitate cu cele mai exigente standarde de calitate. &nbsp Printre obiectivele sale strategice pentru perioada 2009-2015, includ: Numărul tot mai mare de participanţi la educaţie postuniversitară şi executive. Profitabile modele de nouă generaţie, crearea şi difuzarea de cunoştinţe. Aprofundarea a participantului metodei de predare centrat de învăţare. Dezvoltarea de predare distinctive şi de cercetare în relevanţă internaţională şi locală, în special în domeniul antreprenoriatului. Ea are prezenţa în trei oraşe mari din Venezuela (Caracas, Valencia şi Maracaibo), pentru a satisface nevoile pieţei locale. În plus, prin Fundaţia pentru Studii Avansate în Management (FEG), situat în oraşul de cunoştinţe (Panama), întăreşte outreach sale şi servicii pentru America Latină. Citește mai puţin
Caracas , orasul Panama , Shanghai , Bogota , Paris , Buenavista , New Orleans + 6 Mai mult Mai Puțin