Orice carieră de conducere începe cu un prim pas

Experiența MBA postuniversitară a FBS acoperă nevoia acelor absolvenți care doresc să își înceapă cariera profesională, dobândind o viziune globală și reală a lumii afacerilor. Pentru aceasta, programul include efectuarea de stagii garantate plătite.

MBA Postuniversitar constă dintr-o perioadă de viziune globală și o altă specializare.

Specializările printre care puteți alege sunt Managementul general, Managementul comercial și marketingul, Managementul resurselor umane, Gestiunea economico-financiară, Comerțul internațional.

Gradul de plasare a studenților la postgraduatul MBA de la FBS este foarte ridicat, de exemplu, pentru că 4 din 5 studenți care practică practică sunt în cele din urmă angajați de aceleași companii.

metodologie

Metodologia FBS Business School este eminamente practică: se concentrează pe maximul "învățării prin practică", adică a învățării prin practică. Metodologia aplicată în toate programele FBS MBA este metoda Case, prin care studenții trebuie să pregătească și să ofere soluții pentru cazuri practice, punând elevul în fața procesului de luare a deciziilor. Această metodologie necesită o mănăstire foarte bine instruită în această tehnică, deoarece clasele trebuie să devină forumuri autentice de cunoaștere partajată.

Structura programului

Programul de MBA la FBS Business School este împărțit în trei perioade.

pic-ia01.png

Perioada de nivelare începe cu câteva săptămâni înainte de data oficială a MBA. În această perioadă de asistență voluntară, studenții primesc cursuri în materie de contabilitate, utilizarea instrumentelor Office și a altor subiecte care pot contribui la realizarea programului.

Perioada MBA este împărțită în următoarele părți sau faze:

 • Fundamente: O revizuire esențială din perspectiva actuală a aspectelor esențiale pentru dezvoltarea managerială, oferind o viziune de afaceri de 360º.
 • Avansat: Aprofundarea competențelor și abilităților manageriale prin conținut variind de la datele mari la comerțul internațional. SPECIALIZARE: Ultima perioadă constă într-o specializare pe domenii ale companiei, cum ar fi Managementul general, Managementul financiar, Managementul resurselor umane sau altele.
 • Proiect: Elaborarea unui proiect de Creare de companie în care să se aplice învățatul cu sprijinul și monitorizarea individualizată a unui tutore.
 • Plan personal de carieră: Acompanare pentru planificarea planului strategic de dezvoltare a carierei elevului. Capacitatea de angajare este una dintre cele mai importante caracteristici ale MBA FBS.

Când studenții absolvesc, pot merge la formarea lui Complementos. În această perioadă de asistență voluntară, elevii își extind cunoștințele despre Business Digital, cu subiecte axate pe ecosistemul digital, viziunea și strategia digitală, modelele de afaceri în mediile digitale, perturbarea tehnologică și gândirea la proiectare, marketingul digital și comerțul electronic și managementul resurselor umane în medii digital, precum și Digital Finance.

experiențe

MBA FBS are printre obiectivele sale nu numai dobândirea de cunoștințe și instrumente de decizie, dar și dezvoltarea abilităților personale sau a abilităților soft.

 • În aer liber. Pentru câteva zile, cazurile și notele pentru alte dinamici sunt schimbate într-un mediu de învățare în afara școlii și complet diferite de cel obișnuit care subliniază importanța conducerii și a muncii în echipă.
 • Strategii pentru o comunicare eficientă. Obiectivul acestui atelier este de a învăța să comunicăm pentru a atinge obiectivele pe care le dorim. Dezvoltarea unei bune strategii de comunicare vă permite să comunicați eficient.
 • Vizite la companii. Scopul lor este de a aduce studenților realitatea de afaceri. Vizitele oferă studenților posibilitatea de a intra în contact cu persoane, procese și realități de afaceri care le oferă cunoștințe actualizate și le permite să cunoască aplicarea carierei lor în practica profesională.
 • Zile de aplicare profesională. În timpul instruirii la Fundesem, elevul va putea participa la conferințe, seminarii și ateliere, conduse de vorbitori profesioniști din lumea afacerilor. Obiectivul acestor zile este îmbogățirea învățării studenților, actualizarea cu cele mai recente știri despre afaceri și învățarea despre ultimele tendințe în căutarea unui loc de muncă. Cunoașterea profilurilor cele mai apreciate de companii poate ajuta elevii să-și concentreze cariera profesională.
 • Dezvoltarea talentelor manageriale. Metodologia FBS permite studenților să dezvolte abilități și abilități manageriale, abordând probleme reale de afaceri. Această metodologie favorizează munca în echipă pentru rezolvarea cazurilor, integrarea și îmbogățirea cu contribuțiile și experiențele colegilor.
 • Networking. Relațiile cu profesorii și colegii sunt fundamentale pentru a începe să dezvolte o carieră în orice sector.

sihăstrie

Facultatea FBS este formată din profesioniști de top din lumea afacerilor, cu o vastă experiență în domeniul profesional, precum și în predare, cercetare, consultanță și consultanță.

Echipa didactică are experiență în pozițiile de conducere ale companiilor naționale și multinaționale, precum și o pregătire pedagogică deosebită, care le permite să predea disciplinele despre companii în care sunt experți. Acești profesioniști își dau cunoștințele, derivate din practica profesională, în programele noastre de MBA, oferind studenților o imagine globală, precisă și fidelă adaptată realității companiei.

Dezvoltarea carierei

La FBS îi ajutăm pe student să-și planifice cariera profesională luând deciziile cele mai potrivite, precum și pentru a-și putea proiecta și realiza obiectivele principale.

Prin diverse servicii (consilier în carieră, coaching

Unele date privind dezvoltarea carierei sunt următoarele:

 • 4 din 5 studenți care fac stagii de practică, în cele din urmă angajați de aceleași companii
 • 95% dintre studenții MBA ai FBS îmbunătățesc sau își schimbă locul de muncă în termen de doi ani de la finalizarea masterului
 • Peste 600 de companii au solicitat posturi studenților Fundesem
 • 130 de studenți au fost angajați de companii în ultimul an universitar 2017/18

finanțare

FBS este o fundație non-profit al cărei obiectiv este dezvoltarea de profesioniști și companii. Prin urmare, fundația oferă o serie de burse candidaților pentru programele de MBA, astfel încât orice student cu adevărat angajat în formarea lor poate finaliza MBA fără probleme economice. În plus, FBS are acorduri de finanțare foarte avantajoase cu mai multe entități financiare.

Program predat în:
Spaniolă

Vezi 2 mai multe cursuri de la Fundesem Business School »

Ultima actualizare May 15, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 21, 2019
După locații
După dată
Start Date
Oct 21, 2019
Termen limită de aplicare

Oct 21, 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Business Education | Testimonio | MBA