MBA profesional

Generalități

Programul de descriere

Master of Business Administration (MBA), programul de la Şcoala de Afaceri şi economie (SBE) este riguroasă, orientată spre rezultate, toată lumea sa concentrat şi pe realitate. Predate de către unul dintre cele mai bune facultate de afaceri din ţară, programul este livrat într-un mediu de învăţare reciprocă, lucrul în echipă, cercetare de margine de tăiere şi dinamism.

&nbsp

MBA de la SBE este un program interactiv în cazul în care elevii nu se tem de a contesta profesor şi să se angajeze într-un dialog constructiv. În mediul de susţinere a SBE, nu numai pe elevi să dobândească cunoştinţe, dar, de asemenea, competenţe de experienţă şi crearea de reţele necesare necesare pentru a deveni de succes în lumea de astăzi competitiv.

&nbsp

Curriculum-ul MBA a fost conceput pentru a prezenta puternica constructe teoretice, metodele de analiză şi a proceselor de decizie. Elevii sunt încurajaţi să aplice în mod repetat şi testa cunoştinţele şi competenţele pe studii de caz reale lume şi neprevăzute. Programul astfel scoate şi perfecţionează calităţile de lider de afaceri ale studenţilor.

&nbsp

Programul de MBA de la SBE pregăteşte studenţii să aibă acces la o carieră în marketing, finanţe, sisteme de informare, Managementul Resurselor Umane, Managementul cunoaşterii şi Supply Chain Management.

&nbsp

&nbsp

Programul MBA Structura

&nbsp

Există trei căi pentru a obţine o diplomă de MBA de la Şcoala de Afaceri şi economie (SBE).

&nbsp

Modalitate # 1 16 Anii BBA la Programul MBA

&nbsp

Acest program a fost conceput pentru solicitanţii care au primit deja o perioadă de patru ani de studii universitare de ieri Business Administration. Acest program de un an constă dintr-un total de ore de credit 36.


Curriculum-ul se bazează pe trei nivele de cursuri pe următoarele criterii:

  • Core Cursuri de management
  • Cursuri opţionale de specializare
  • Teză

Modalitate # 2 Programul MBA programe (72 Hrs Cr) timp de 4 ani care nu titularii de gradul de afaceri.

&nbsp

Acest program MBA este pentru solicitanţii care au primit deja 16 ani de educaţie formală şi avea una dintre următoarele grade sau echivalent:

&nbsp

MA, MSc, MS, BE, BS, MBBS, B-Pharm, MCom, CA, ACMA, etc

&nbsp

Acest program este format din 72 de credite de cursuri avansate de absolvent de management. Este proiectat pentru finalizare în termen de doi ani universitari (patru semestre).

&nbsp

Curriculum-ul se bazează pe trei nivele de cursuri pe următoarele criterii:

  • Core Cursuri de management
  • Cursuri opţionale de specializare
  • Internship şi a tezei de doctorat

Modalitate # 3 program de gradul dublă - BSBA care duc la Programul MBA

&nbsp

Acest BSBA Programul MBA a fost conceput pentru persoanele fizice care au primit deja 14 ani de pentru educaţie mal şi au una din următoarele grade sau echivalent.


BA, BSc, BCom, etc

&nbsp

Acest program este conceput pentru a se asigura că elevii îşi fac o bază comună de cunoştinţe necesare pentru continuarea studiilor anterioare urmăririi programul de gradul de MBA. Acest program, prin urmare, constă din două faze.

&nbsp

În prima fază, studenţii petrec doi ani studiind fundaţie şi cursuri de afaceri de bază şi sunt eligibile pentru a obţine o ieri BS in Business Administration în cazul în care decide să nu pentru a trece la programul de MBA.

&nbsp

În a doua etapă, reclamantele studiu cursuri avansate de afaceri, electives şi complete o teză de a obţine un MBA grad profesional. Diplomă de MBA va fi acordat după finalizarea completă de trei ani de studiu, şi anume 102 oră de credit.

&nbsp

Cu toate acestea, în cazul în care un student doreşte să plece după finalizarea Faza I a programului (BSBA grad), el / ea va fi obligat să ia stagiu (6 săptămâni) după completarea toate cerinţele de lucru pentru cursul de ieri BSBA.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University takes pride in its institutional climate and academic culture. It provides a friendly and highly supportive environment to its students. There are ample opportunities for positive inter ... Citeste mai mult

The University takes pride in its institutional climate and academic culture. It provides a friendly and highly supportive environment to its students. There are ample opportunities for positive interaction between students and faculty. UMT encourages students to be receptive to new ideas, to ask objective questions and to pay attention to detail in order to infuse participants with an aptitude for life long learning. It values freedom of speech, permits dissent and welcomes diversity of views. It aims to produce well-rounded individuals who can make positive contributions to society on a personal and professional level. Citește mai puţin