MBA Renewables

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Universitatea de Științe Aplicate Beuth din Berlin și Academia Renewables (RENAC) oferă în comun primul program de învățământ la distanță cu șansa de a obține o diplomă de Master of Business Administration cu accent pe energia regenerabilă și eficiența energetică - MBA Renewables.

Programul combină cunoștințe economice, tehnice, juridice, politice și organizaționale adaptate industriei energiei regenerabile și eficienței energetice. Datorită abordării holistice, elevii obțin o imagine de ansamblu și înțeleg:

 • diferite tehnologii RE și aplicațiile și avantajele acestora
 • politicile energetice internaționale
 • mecanisme de sprijin pentru tehnologiile energetice ecologice
 • cum se utilizează aceste tehnologii profitabil în industrie

MBA Renewables este conceput pentru 2,5 ani de studiu part-time , inclusiv teza de masterat. După finalizare, studenții vor dezvolta abilitățile interdisciplinare avansate necesare pentru a ocupa poziții executive în piața extrem de globalizată a tehnologiilor de energie regenerabilă și eficiență energetică .

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați http://www.mba-renewables.de

Cine este pentru?

MBA Renewables a fost dezvoltată pentru profesioniștii care urmăresc o poziție de conducere în industria energiei regenerabile și a eficienței energetice. Atât participanții cu experiență tehnică, cât și non-tehnicienii își vor îmbunătăți perspectivele de carieră.

Structura și conținutul programului

 • Tehnologii - sisteme și aplicații (energie regenerabilă, eficiență energetică
 • Legea și politica energetică
 • Abilități de conducere și conducere
 • Marketing și management de proiect
 • Contabilitate și finanțare

Programme description and contents

Perspective excelente în carieră

Posibile căi de carieră de-a lungul întregului lanț valoric:

 • Producția de componente
 • Dezvoltarea, implementarea, operarea și întreținerea proiectului
 • Finanțarea proiectului
 • Consultanță
 • Organizații guvernamentale / neguvernamentale
 • Utilități, operatori de rețea, autorități de reglementare

Recunoaştere

MBA Renewables a obținut certificatul de calitate al Consiliului German de Acreditare și sigiliul de calitate al Fundației pentru Acreditarea Administrației Afacerilor Internaționale (FIBAA).

Cerințele de admitere

Diplomă universitară

Elevii cu o primă diplomă universitară (210 credite ECTS) au dreptul să se înscrie la MBA Renewables.

Aptitudini lingvistice

O altă condiție prealabilă pentru studierea programului de masterat este o foarte bună cunoaștere a limbii engleze.

Experienta profesionala

După absolvirea primelor dvs. studii universitare, de regulă, sunt necesare cel puțin 1-2 ani de experiență profesională practică în orice domeniu.

Pentru mai multe informații despre procesul de cerere vizitați: http://www.mba-renewables.de/application.html

Taxe și plată

16.000 de euro (taxele de examinare pe semestru sunt incluse), care se plătesc în 5 rate de 3.200 € fiecare la începutul fiecărui semestru, plus costurile de călătorie pentru ora la campus și examenul oral la Berlin.

Cine este în spatele MBA Renewables?

Universitatea de Științe Aplicate Beuth din Berlin este o universitate de stat care oferă peste 70 de programe de diplomă acreditate în inginerie, științe și administrarea afacerilor. Contează cu mai mult de 30 de ani de experiență recunoscută în realizarea programelor de învățare la distanță.

RENAC, expert internațional în domeniul energiei regenerabile și a eficienței energetice, servește drept o punte între studenți și industrie. Academia are o rețea extinsă de contacte prin ani de cooperare cu industria energiei regenerabile și a eficienței energetice.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Renewables Academy AG (RENAC), based in Berlin, Germany, is one of the leading international providers for training and capacity building services on renewable energy and energy efficiency. Since ... Citeste mai mult

The Renewables Academy AG (RENAC), based in Berlin, Germany, is one of the leading international providers for training and capacity building services on renewable energy and energy efficiency. Since our founding in January 2008, over 4,500 participants from over 135 nations worldwide have benefited from our expertise in the technology, financing, management and market development of green energy. Citește mai puţin