MBA SUA cu Universitatea Internațională Marconi

Generalități

Programul de descriere

Universitatea Marconi International - MIU este o universitate americana cu sediul in Miami - Florida, care ofera cursuri oficiale universitare si postuniversitare, in modul online sau fata in fata si in limba engleza.

Universitatea se angajează să răspundă nevoilor elevilor naționali și internaționali datorită unei abordări didactice bazate pe dezvoltarea cunoștințelor interdisciplinare, abilităților și competențelor, pregătindu-i pe elevi să facă față schimbărilor globale și să își aplice corect cunoștințele academice în contexte profesionale. .

MIU are licența oficială a Departamentului de Educație din Florida - Comisia pentru Educație Independentă - CIE și este acreditată de ACICS - Consiliul de Acreditare pentru Colegii și Școli Indipendente - www.acics.org.

120594_portada-web-convenio.jpg

Convenția

Acordul dintre Universitatea Internațională Marconi și Școala Postuniversitară Neumann creează mecanismele care permit studenților Masterului Internațional în Administrarea Afacerilor (MBA-SUA) al Universității Internaționale Marconi - MIU, să acceseze Masterul de Administrare a Afacerilor al Școlii de Neumann postuniversitare și obține titlul oficial de Master în numele națiunii în Administrarea Afacerilor - MBA prin recunoașterea parțială a studiilor anterioare finalizate, acreditarea limbii străine și realizarea unei lucrări de cercetare.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Neumann Business School, es una Escuela de Postgrado reconocida por el Estado Peruano, autorizada para funcionar a través de la Resolución 400-2012-CONAFU y licenciada por SUNEDU a través de la Resolu ... Citeste mai mult

Neumann Business School, es una Escuela de Postgrado reconocida por el Estado Peruano, autorizada para funcionar a través de la Resolución 400-2012-CONAFU y licenciada por SUNEDU a través de la Resolución 163-2018-SUNEDU/CD, tras demostrar cumplir con las Condiciones Básicas de Calidad. Citește mai puţin