MBA seara

Babson College

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

MBA seara

Babson College

Programul Babson Evening MBA nu este programul tău tipic part-time. Prin intermediul curriculum-ului nostru unic integrat, elevii sintetizează abilitățile pe care le învață în fiecare curs de bază pentru a lua o abordare holistică în crearea de soluții de afaceri. Compania dvs. nu funcționează în silozuri. De ce ar trebui să ai MBA?

Elevii finalizează programul în ritmul lor, luând cursuri de bază de la 6: 30-9: 30 pm fie la Wellesley, fie la centrul din Boston. Apoi, studenții personalizează programele alegând electives într-o seară, un hibrid online sau un format intensiv de weekend.

Puteți începe programul în mai, septembrie sau ianuarie și majoritatea studenților finalizează programul în trei ani.

aplica

Solicitanții de seară de MBA sunt bineveniți să-și depună cererile în orice moment, deși studenții care depun până la termenul limită de depunere a candidaturilor sunt garantați în termen de o lună de la data depunerii cererii.

Exonerări GMAT / GRE

GMAT / GRE poate fi renunțat pentru candidații de seară de MBA dacă îndeplinesc unul sau mai multe dintre următoarele criterii:

 • A obținut o diplomă de licență de la o instituție acreditată cu grade B sau mai bună în două sau mai multe cursuri cantitative și / sau postuniversitare
 • A obținut o diplomă de absolvent dintr-un program acreditat
 • A dobândit abilități cantitative sau analitice prin responsabilități profesionale
 • A trecut toate sau o parte din certificarea profesională, cu o concentrare cantitativă (de exemplu, CFA, CPA, CFP, FINRA, Six Sigma, SOA Exams și FRM)
 • Aveți un minim de trei ani de experiență de lucru semnificativă, cu un GPA de licență de 3,0 sau mai bine
 • A obținut o diplomă anterioară de la Colegiul Babson
 • A absolvit Certificatul Babson în Managementul Avansat (CAM). Elevii care finalizează programul CAM pot, de asemenea, să fie eligibili să aplice credite CAM la gradul lor Babson MBA în viitor. Contactați Admiterea pentru absolvenți pentru mai multe informații.

Credit avansat permanent

Studenții de școală MBA pot câștiga până la 15 credite în avans pentru cursuri de bază, cu o economie de cost de aproximativ 25.770 USD. Elevii trebuie să fi obținut un B sau mai bine la un colegiu sau universitate acreditată la nivel național sau regional din SUA sau într-un program internațional comparabil, ca parte a unei diplome obținute în termen de cinci ani de la intrarea în programul Evening MBA. În plus, studenții MBA de seară care au promovat examenul CPA, CFA sau CMA vor beneficia de un credit în avans avansat pentru cursuri de bază specifice. Contactați Admiterea pentru a afla mai multe.

Finanțarea gradul dvs.

 • Toți candidații vor fi automat luați în considerare pentru o bursă bazată pe merit și vor fi anunțați cu privire la acordarea bursei la momentul admiterii.
 • Prin parteneriatele noastre corporatiste cu EdAssist și cu programul nostru de Alianțe Strategice, Babson va oferi o reducere de 10 procente redusă pentru angajații calificați. Pentru a afla dacă afilierea companiei dvs. se califică, vă rugăm să trimiteți un e-mail la Christine Drummy, contactând Evening MBA, și să o informați pentru compania pe care o desfășurați.
 • Babson oferă, de asemenea, opțiuni convenabile de plată și de finanțare.

Electives and Concentrations

În timp ce studenții Evening MBA își completează cursurile de bază de la 6: 30-9: 30 în Wellesley sau Boston, aceștia pot alege să ia electives în orice format de livrare, inclusiv online, Blended Learning, weekend intensiv și seri.

Pentru a-și personaliza în continuare gradul, elevii pot folosi electives pentru a finaliza o concentrare.

Concentrați-vă învățarea

Pentru elevii care doresc să-și concentreze în continuare interesele academice și planificarea carierei, concluziile privind concentrațiile și intensitatea reflectă domenii de importanță majoră în economia globală din secolul 21.

Concentrațiile

Cerințele pentru concentrațiile variază de la 9 la 12 credite și vor fi desemnate la finalizarea procesului de transcriere oficial. Vă rugăm să rețineți: cei care explorează programul Blended Learning și ținând seama de o concentrare, ar trebui să vorbească cu admiterea la studii universitare, deoarece structura programului limitează opțiunea de a urmări o concentrare.

Analytics de afaceri

Conceput pentru a oferi abilități avansate și tehnici care pot fi aplicate problemelor de disciplină specifice și mai generale, această concentrare pregătește studenții pentru cariere în organizații de toate tipurile și dimensiuni care necesită luarea deciziilor bazate pe o bază analitică.

antreprenoriat

Concentrația pentru spirit antreprenorial se concentrează pe crearea, identificarea, evaluarea, modelarea și acționarea asupra oportunităților care generează valoare economică și socială într-o varietate de contexte și organizații. Elevii din cadrul practicii de concentrare practică abilitățile necesare ale gândirii și acțiunii antreprenoriale, inclusiv evaluarea oportunităților, achiziționarea de resurse, echipele de construire și inițierea și gestionarea de noi și crescânde. Elevii au, de asemenea, opțiunea de a explora profund diferite forme de antreprenoriat, inclusiv startups, afaceri de familie, antreprenoriat corporativ, antreprenoriat nonprofit și cumpără o mică afacere.

finanțe

Această concentrare este concepută pentru a dezvolta competențe în instrumente financiare și analiză, pentru a pregăti elevii să conducă cu decizii sănătoase și pentru a oferi pașii necesari pentru a face legătura cu studenții pentru a construi o rețea în industria serviciilor financiare.

Global Management

Proiectat pentru a încuraja elevii să își consolideze experiența globală în afaceri, să dezvolte competențe interculturale și să urmeze o varietate de cursuri internaționale de afaceri și studii de teren, atât în ​​străinătate, cât și în campus, această concentrare va lărgi înțelegerea managementului global o zonă de competențe - cum ar fi marketing sau finanțe - și dobândește o mentalitate globală.

marketing

Proiectat pentru a ajuta studenții absolvent să se pregătească pentru carieră în marketing în organizații de toate tipurile și dimensiuni, aceste cursuri iau o privire mai aprofundată la teme cheie, cum ar fi înțelegerea clienților, construirea strategiei de piață și implementarea planului de marketing.

Intensitate

Intensitatea pieselor este o serie de cursuri combinate cu o experiență de semnătură. În timp ce o piesă de intensitate nu apare în transcrierea dvs., ea oferă posibilitatea de a aprofunda cunoașterea unui subiect și de a vă crea CV-ul.

Fondul Colegiului Babson

Un program academic în care specialiști selectați atât din școlile universitare cât și din cele universitare gestionează o parte din dotarea Babson College. Programul dezvoltă abilitățile studenților de cercetare în domeniul investițiilor și managementul portofoliului și oferă o experiență practică.

Învățarea intensității în afaceri și sociale

Această axă de intensitate se concentrează asupra dezvoltării mentalității, abilităților și competențelor în jurul creării unei valori economice și sociale simultan, nu secvențial. Abordarea privind intensitatea afacerilor și a inovării sociale necesită o combinație bogată de activități de curs și experiențe antreprenoriale pentru a practica conceptele de inovare socială, precum și o Ore de Impact al MBA de două ore asupra Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ale ONU. Experiențele în domeniul inovării sociale pot fi un program de studiu Inventorship, Approved Independent Study sau programul Babson Board Fellows.

Nivelul de intensitate a spiritului antreprenorial (EIT)

O serie specializată de două cursuri elective pentru studenții care urmăresc o afacere pe care speră să o lanseze la scurt timp după absolvire. Datorită structurii clasei, ea urmează propriul proces de aplicare și nu toți studenții sunt garantate de acceptare în program. Clasa este conceput pentru a oferi mentori, resurse și leadership ca elevii se pregătesc pentru a lansa o afacere la absolvire. Această clasă este, în general, luată în semestrul de primăvară al anului absolvirii studenților.

Gestionarea întreprinderii cu o intensitate a tehnologiei (MTIE)

O piesă care cuprinde Gestionarea inovațiilor tehnologice, produse de marketing de înaltă tehnologie și un seminar de semestru, luat ca o cohorta de către studenții din toate cele patru programe MBA. Subiectele legate electivă acoperă legislația în domeniul tehnologiei, biotehnologia, telecomunicațiile și prețurile produselor de înaltă tehnologie.

Inițierea femeilor acum (WIN) Lab® Intensity Track

Pista de intensitate WIN Lab® oferă studenților MBA posibilitatea de a câștiga un credit pentru experiența intensă a acceleratoarelor oferită de WIN Lab®. Antreprenorii feminini sunt transformați în CEO-uri prin cursuri riguroase de antreprenoriat, experiențe aplicate, îndrumare și realizări de milestone concepute pentru a muta mișcările timpurii de la prototip la lansarea și creșterea cu succes. Această experiență de piese combină o experiență de 8 luni, cu 3 credite de laborator, cu o serie de electives de antreprenoriat și cuprinde un minim de 9 credite, printre care: EPS7500, laboratorul WIN cu 3 credite, care are o experiență de două semestre, și 3 credite de electives. Absolvenții de la WIN Lab Intensity Track vor primi o denumire specială la început.

Construiți-vă cunoștințele

Cum creați valoare economică și socială într-o economie globală în continuă schimbare? Tu echilibrezi creativitatea cu analiza. Aveți o agilitate care vă permite să pivotați obiectivele. Și aveți o abilitate ciudată de a identifica și de a crea oportunități.

La Babson, veți dezvolta și dezvolta aceste abilități în cadrul programului MBA.

Aptitudinile de care aveți nevoie - și angajatorii doresc

Veți dezvolta abilitățile de-a lungul vieții de care aveți nevoie pentru a reuși pe tot parcursul vieții profesionale și personale. Este echilibrul de leadership, management, team building și abilitățile oamenilor care vă vor oferi un avantaj în carieră în orice industrie sau funcția de loc de muncă.

Capstone Curs

Cursul Babson MBA Capstone este conceput în mod unic pentru fiecare dintre cele patru programe. Cursul vă oferă șansa de a aplica tot ceea ce ați învățat în cadrul curriculum-ului de bază, pregătindu-vă să gestionați în mijlocul ambiguității.

Experiențe de învățare la semnături (SLE)

SLE-urile la Babson sunt cursuri unice și activități educaționale care vă permit să luați ceea ce învățați în sala de clasă și să-l aplicați în situații reale de afaceri.

Amestecați în curriculum, aceste experiențe vă oferă șansa de a practica luarea deciziilor antreprenoriale. Gestionarea talentelor: propriul tău și alții, un astfel de curs, îți dezvoltă abilitatea de a-ți evalua și dezvolta abilitățile, precum și de a identifica și dezvolta talentul în altele.

Tematica cursului

 • contabilitate
 • Analiza și modelarea datelor
 • antreprenoriat
 • economie
 • finanțe
 • IT și social media
 • lege
 • Administrarea organizațiilor și a oamenilor
 • marketing
 • Strategie
 • Tehnologie și operațiuni

MBA Curriculum-ul de bază pe programe

Curriculumul nostru unitar de bază este oferit în toate cele patru modele de livrare MBA. Aflați mai multe despre cum arată curriculumul de bază pentru fiecare program.

Curriculum pentru programul de seară

Curriculum selectiv

Babson's curriculum-ului MBA electivă oferă o oportunitate pentru studenți să se bazeze pe cunoștințele fundamentale învățate în timpul curriculum-ului de bază cerut și să alinieze obiectivele educaționale cu planurile post-absolvire. Cursurile elective oferă, de asemenea, o oportunitate de creare de rețele în cadrul programelor, deoarece acestea sunt oferite studenților în programele MBA cu normă întreagă și part-time.

Elevii din clasă

Elevurile din clasă sunt oferite în următoarele discipline: Contabilitate și Drept, Economie, Antreprenoriat, Finanțe, Tehnologie, Operațiuni și Managementul Informațiilor, Management și Marketing. Pentru a spori oportunitățile de planificare atât pentru studenții cu fracțiune de normă cât și pentru cei cu normă întreagă, elementele intensive sunt oferite în aceste discipline, permițând studenților să obțină un credit într-o perioadă de timp condensată.

În afara selecțiilor de clasă

Babson studenții MBA au mai multe oportunități de câștig de credit care vor contribui la îmbunătățirea aplicării lor în ceea ce au învățat în clasă. Aceste oportunități includ opțiuni în străinătate, cercetare independentă și colaborarea cu organizațiile globale și interne pentru a ajuta la rezolvarea provocărilor lor de afaceri.

Datorită programelor diferite pentru diferitele noastre modele de livrare MBA, One-Year, Two-Year, Evening și Blended Learning, ofertele elective variază. Pentru a afla mai multe despre cum ar putea să vă caute un program electivă printr-un anumit model de livrare, vă rugăm să vă conectați la Admitere la Universitate.

Dacă un student alege să își concentreze opțiunile într-o anumită zonă, ar putea exista o ocazie de a declara o concentrare.

Goluri MBA de învățare

Obiectivele de învățare ale elevilor pentru programul MBA al lui Babson sunt în concordanță cu misiunea Colegiului de a educa liderii antreprenoriale care creează o valoare economică și socială de pretutindeni pretutindeni. Babson evaluează în mod regulat aceste obiective de învățare ca parte a angajamentului său de a îmbunătăți continuu programul.

Babson Absolvenții MBA sunt competenți în următoarele:

Antreprenoriatul gândire și acțiune

Absolvenții Babson MBA creează, identifică, evaluează, modelează și acționează în funcție de oportunități într-o varietate de contexte și organizații.

Responsabilitate socială, ecologică și economică

Absolvenții MBA Babson iau decizii pe baza conștientizării părților interesate relevante, a considerentelor etice și a încercării de a crea și susține o valoare socială, ecologică și economică.

Conștientizarea de sine și contextuală

Babson absolvenții de MBA înțeleg sentimentul lor de scop, identitate și context și folosesc această înțelegere pentru a-și informa deciziile.

Adâncime funcțională cu capacitate de integrare

Babson absolvenții MBA se bazează pe cunoștințe funcționale profunde și multiple abilități și perspective funcționale, în același timp, pentru a formula răspunsuri cuprinzătoare la provocările și oportunitățile de afaceri.

Gestionarea într-un mediu global

Babson absolvenții de MBA recunosc și evaluează oportunitățile globale, încorporând în același timp contextul cultural și complexitatea asociată cu gestionarea într-un mediu global.

Conducere și Munca în echipă

Babson absolvenții de MBA își exercită conducerea adecvată, valorifică perspective și abilități diverse și colaborează în vederea realizării obiectivelor organizaționale într-un mediu în schimbare.

Avansa in cariera

Absolvenții Babson fac o diferență ca lideri antreprenoriale în întreprinderi, de la companii Fortune 500 - inclusiv Fidelity Investments, Amazon.com, CVS Health, Walmart și Boston Scientific - la o gamă largă de startupuri dinamice.

Fiecare absolvent Babson este binevenit într-o comunitate vibrantă de absolvenți - mai mult de 40.000 de oameni din peste 115 țări și toate cele 50 de state americane - care oferă oportunități ample de a profita de o rețea globală profesională, de a face legături de carieră în desfășurare, un altul sau partener pe noi afaceri.

Eșantionarea angajaților de clasă în anul 2016 full-time MBA

AMAZON / APPLE / ATHENAHEALTH / BOOZ ALLEN HAMILTON / HORIZONI DE LUMINĂ / CITIGROUP / CVS SĂNĂTATE / DEPUY SYNTHES / EF (EDUCATION PRIMA) / EMD SERONO / EY / FACEBOOK / FIDELITY INVESTMENTS / GE VENTURES / GOOGLE / HASBRO / LABORATORUL INSTRUMENTATIEI / LEANBOX / MERCER CONSULTING / SISTEME DE ENERGIE NORD / ORAZUL SPRAY / ORACLE CORPORATION / PA CONSULTING GROUP / PWC / SANTANDER BANK / STAX / UNITEDHEALTH GROUP / VAYNERMEDIA / WALMART MÉXICO Y CENTROAMÉRICA / WORLDBUSINESS CAPITAL

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Mai 2019
Duration
Durata
3 anii
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
1,718 USD
Taxă pe credit pentru anul academic 2017-2018
Locations
Statele Unite ale Americii - Wellesley, Massachusetts
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Data începerii : Mai 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Statele Unite ale Americii - Wellesley, Massachusetts
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Mai 2019
Statele Unite ale Americii - Wellesley, Massachusetts
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Wellesley, Massachusetts
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala