MBA seara

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

Alegerea clară pentru cea mai bună educație de afaceri din clasăLa Michigan, MBA nu este doar despre educația în management. De asemenea, este vorba despre dezvoltarea managementului. Prin excelența academică, programele unice interdisciplinare și învățarea bazată pe acțiuni, Michigan \ 's School of Business dezvoltă liderii de afaceri de mâine un individ la un moment dat. Programul Evening MBA integrează adâncimea și resursele programului de zi MBA al lui Michigan într-un format flexibil, cu fracțiune de normă, pentru a satisface cerințele variate ale profesioniștilor care lucrează.


Programul vă expune la un amestec de capital intelectual proiectat pentru a vă stimula experiența în calitate de student, a vă oferi o utilitate imediată la locul de muncă și a oferi o platformă pentru învățarea pe tot parcursul vieții. Calitatea sa se reflectă în expertiza facultății sale, care predau în programul de zi MBA, precum și programul de educație executiv de la Michigan. Ca student de seară, veți primi o educație de conducere premier, sporită de resursele uneia dintre cele mai respectate universități de cercetare din lume.


Curriculum flexibil, intensiv de MBA oferă o bază solidă în disciplinele de management de bază care sunt întărite prin electives convingătoare și aplicații cross-funcționale în și în afara campusului. Programul Evening MBA oferă studenților și facultăților diverse medii profesionale și profesionale, precum și puncte de vedere variate. Ca student de seară de MBA, curiozitatea dvs. va fi contestată prin stimularea cursurilor și angajarea participării la grup, inclusiv lucrul în echipă pe analize de caz, prezentări și proiecte speciale. În cele din urmă, veți apărea cu o educație de-a lungul vieții, bogată în teorie și relevanță pentru lumea reală, pentru a vă menține în fața cerințelor permanente de schimbare ale lumii de afaceri moderne.


Oferind o calitate fără compromis profesioniștilor care lucrează

Programul Evening MBA de la Michigan \ 's School of Business oferă o curriculum bogat conceput pentru a găzdui persoane fizice care aleg să-și urmeze diploma pe o bază part-time. Absolvenții beneficiază de calitatea și reputația MBA din Michigan, și câștigă aceleași acreditări ca și studenții de zi cu program de zi din Michigan.Evening MBA oferă cunoștințe de vârf și dezvoltare profesională progresivă pe baza angajamentului Michigan față de cercetare și aplicații practice din lumea reală. Mai mult decât atât, ca un student de MBA de seară, veți experimenta cele mai bune programe de absolvent: învățământ de clasă mondială de la o facultate renumită, discuții dificile în clasă cu elevii de vârf și posibilitatea de a depăși cele mai bune practici aspirațiile tale de carieră.


Flexibilitatea programului Evening MBA vă permite să continuați angajarea în timp ce vă maximizați experiența educațională la Michigan. Clasele începe în septembrie sau ianuarie și sunt oferite în două locații, în campusul principal din Ann Arbor și la o instalație dedicată prin satelit de la Commerce Park din Dearborn. Cele mai multe clase se întâlnesc o seară pe săptămână, unele într-un format intensiv în zilele de sâmbătă pentru a oferi opțiuni suplimentare. Deși unii studenți seara își câștigă gradul în mai puțin de trei ani, elevii au de obicei între trei și patru ani pentru a finaliza programul.


Curriculum

Flexibil, fundamental și aplicabil pentru o viațăProiectat gândit pentru a găzdui profesioniștii care lucrează, programul Michigan Ross School of Business Evening MBA oferă un curriculum echilibrat pentru rezultate optime. Fundația sa, denumită "The Core", oferă o vastă pregătire în 10 domenii fundamentale de afaceri: Contabilitate financiară; Microeconomie; Statistici de afaceri; Comportamentul și organizarea omului; Finanţa; Managementul marketingului; Contabilitate de gestiune; De gestionare a operațiunilor; Sisteme informatice și informatice; și strategia corporativă.Core-ul cuprinde 30 de programe 60 de credite. Creditele rămase sunt obținute prin cursuri elective, care vă permit să aplicați fundamentele Core pentru aspecte practice, în lumea reală, prin proiecte de colaborare și analize detaliate de caz. Programul oferă mai mult de 100 de electives în cadrul școlii 12 departamente academice. Cursurile opționale variază de la șapte la 14 săptămâni și pot fi luate împreună cu clasele Core, cu condiția să fie îndeplinite anumite condiții prealabile. Acest amestec și flexibilitate vă permit să păstrați curente cu subiecte inovatoare și de cercetare facultate, în timp ce consolidarea înțelegerea dvs. de teorii de afaceri esențiale. Puteți lua până la 10 credite în afara Ross Business School pentru a construi un program de diplomă care se axează pe probleme de afaceri relevante, inclusiv asistență medicală, drept sau politică publică, fără a fi nevoie să urmeze un grad complet într-o a doua zonă de subiect.Rezultatul este ocazia rară de a co-crea experiența dvs. educațională, fiind în același timp provocată să-și asume riscuri și să urmărească o aventură intelectuală de-a lungul vieții. În Michigan, nu sunteți beneficiarul unui MBA omogenizat; sunteți un participant activ într-un proces educațional personalizat.

Cerințele de admitere

Înainte de a vă aplica trebuie

  • Completați echivalentul unei diplome de licență de patru ani a SUA. Prin urmare, ne rezervăm dreptul de a examina înregistrările academice ale aplicațiilor internaționale și de a determina dacă acreditările academice prezentate de o instituție din afara SUA se califică pentru examinare.
  • Luați examenul de admitere în managementul absolvent (GMAT). Pentru ca scorul dvs. GMAT să fie trimis automat către Ross, utilizați codul: SN1-J6-64. Studenții internaționali trebuie, de asemenea, să ia testul de limbă engleză ca limbă străină (TOEFL) dacă prima lor limbă nu este engleza. Pentru a vă trimite automat scorul TOEFL la Ross, folosiți codul: 9585.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Stephen M. Ross School of Business de la Universitatea din Michigan este o instituţie de învăţământ premier într-una din cele mai bune universităţi de cercetare din întreaga lume. Misiunea noastra est ... Citeste mai mult

Stephen M. Ross School of Business de la Universitatea din Michigan este o instituţie de învăţământ premier într-una din cele mai bune universităţi de cercetare din întreaga lume. Misiunea noastra este de a dezvolta lideri în gândire şi acţiune, care sunt gata să abordeze, multidisciplinare problemele dificile cu care se confruntă societatea. Liderii care pot furniza şi civice lider moral, şi care de pârghie influenţa lor pentru beneficiul societăţii. La Michigan, puterea noastră de ansamblu care este capacitatea noastră unică de a pod teorie ştiinţifică cu practica de afaceri. Noi credem ca un adevarat conducator începe cu o înţelegere globală de afaceri. La miezul noastre este urmărirea Acestea sunt ideile facultatea noastra aduce la clasă şi instrumentele absolvenţii noştri folosi pentru a modela lumea "capitalul intelectual cu impact.". Suntem interesati de studenţii care doresc să partener cu facultatea de a co-crea o foarte personalizate, robust experienţă educaţională. Strategia noastra de a dezvolta capacitatea elevilor de conducere - în afară de impactul cunoştinţe de afaceri şi calificările necesare - este de a oferi oportunităţi de acţiune de învăţare bazat pe pornească de la problemele din lumea reală. Cu un MBA de la Michigan Ross School of Business, veţi introduce pe piaţă ca un lider cu încredere şi înţelepciunea de a defini şi realiza viziunea ta de succes. Citește mai puţin
Ann Arbor , Bengaluru , Dubai , Bangkok + 3 Mai mult Mai Puțin