MBA Strathclyde

Generalități

5 locații disponibile

Programul de descriere

MBA Strathclyde

Dezvoltarea unor manageri ambițioși în lideri antreprenoriale, afaceri strategice.

MBA Strathclyde ia directori cu experiență dintr-o varietate de medii, și le echipează cu know-how-ul, aptitudinile și orientarea strategică pentru a susține și de afaceri la scară în afacerile globale de astăzi.

Care este Strathclyde MBA?

Strathclyde MBA nu este doar un program de afaceri, este un stimulator,, experiență provocatoare de schimbare a vieții, care va va face sa întrebare, re-gândi și re-evalua modul în care faceți afaceri.

Strathclyde MBA este foarte experimental și se bazează pe învățarea colaborativă. Elevii și împărtăși experiențele de muncă variate lor, cunoaștere, înțelegere și competențe.

MBA va forma și ghida ca o gândire reflexivă, deschidere, elev de adaptare. Acest lucru este facilitat prin bună înțelegere a interacțiunii dintre teorie și practică în management. În special, aceasta:

 • oferă abilitățile necesare pentru progresia la funcții de formare a politicii nivel superior
 • vă permite să vă tranziții cariera de succes
 • facilitează trecerea de la specializare tehnică pentru management general
 • lustruirea abilitățile și îmbunătățește capacitățile de persoane care lucrează pentru ei înșiși sau pe cale de a configura în afaceri

Care sunt beneficiile prim?

Auto-dezvoltare

 • o înțelegere mai amplă de probleme de afaceri și de gestionare
 • orientare strategică și capacitatea de a implementa cu succes a strategiilor formulate
 • dezvoltarea de abilități și tehnici de management
 • conștiinței de sine ca un manager și lider
 • o încredere sporită în toate domeniile de activitate

Dezvoltarea carierei

 • perspectivele îmbunătățite de promovare
 • noi oportunități de carieră
 • accesul la rețeaua extinsă de absolventi Strathclyde

Care sunt beneficiile pentru angajatori și sponsori?

Performanța corporativă îmbunătățită

 • o mai bună înțelegere a obiectivelor corporative
 • mai multe cunostinte si management de succes
 • avansate de comunicare prin înțelegere reciprocă
 • o mai mare conștientizare a influențelor externe și recunoașterea necesității de un accent client de calitate și orientarea către piață
 • potențial crescut pentru utilizarea eficientă a resurselor valoroase alte corporative, umane și

Dezvoltarea Resurselor Umane

 • o mai mare capacitate de a atrage și păstra manageri potențial ridicat
 • abordare flexibilă la educație de management
 • dezvoltarea structurată a managerilor individuale
 • parte integrantă a planificării succesiunii și dezvoltare a liderii de mâine

Prezentare generală a programului

Strathclyde MBA este un program de 180 de credite în conformitate cu orientările UE, astfel cum este prevăzut de Procesul de la Bologna. Programul este conceput în jurul a patru module, precum și proiectul de MBA.

Modulul 1: Practitioner reflectorizante

Reflectorizant Practitioner este conceput pentru a ajuta pe elevi să răspundă la accentul tot mai mare în lumea de afaceri privind responsabilitatea socială corporativă, așteptările părților interesate și practica profesională de management. Acesta cuprinde trei clase de componente.

Managerul de învățare: analizarea și dezvoltarea conștiinței de sine ca un manager și modul în care interacționează cu alții este esențială pentru a deveni mai eficientă, la orice nivel în cadrul unei organizații. Learning Managerul explorează aceste probleme și crește capacitatea de a analiza și de a dezvolta modul în care învăța, pentru a deveni în cele din urmă un elev mai reflexiv. Învățare colaborativă între studenți, și între studenți și personalul este esențială pentru Managerul de învățare.

Guvernanța corporativă comparativ: pentru a promova un management corporativ bun în mediile internaționale complexe de astăzi, absolvenți de MBA trebuie să înțeleagă importanța guvernanței corporative într-un sistem de piață liberă. Aceasta clasa vă va permite să înțeleagă structurile organizaționale și efectuarea analizelor asupra părților interesate cheie organizaționale.

Antreprenoriale Management și conducere: medii competitive, incerte și cu evoluție rapidă, cere o noua rasa de manager, și mai mulți lideri antreprenoriale. Managementul antreprenorial și leadership vă permite să experimenteze și să reflecteze asupra abilităților și practicilor antreprenoriale care sunt adecvate pentru gestionarea și de conducere într-un context corporativ.

Manager de învățare, guvernanța și managementul antreprenorial și Conducerea vă oferă bazele pentru a deveni un manager de adaptare deschisă învățarea pe tot parcursul vieții.

Modulul 2: Efectuarea de lucru de afaceri

Pentru a deveni un manager general foarte eficient, este esențial să se înțeleagă fundamentele de management și procesele care sunt vitale pentru succesul afacerii și care sunt operate de echipe de specialiști funcționale într-o organizație.

Devenind conștienți de aceste discipline elevii sunt mai în măsură să aprecieze fiecare funcție, precum și inter-relațiilor și tensiuni între ele.

În timpul acestei a doua modul de Strathclyde MBA, veți întreprinde următoarele clase:

 • Finanțe și Management Financiar
 • Management Financiar Contabilitate
 • Managementul Operatiunilor
 • Marketing Management
 • Suport analitic pentru luarea deciziilor
 • Gestionarea Oameni în cadrul organizațiilor
 • Modulul 3: Management strategic pentru succesul durabil

Strathclyde MBA este renumit pentru reputația și excelența cercetării sale în domeniul de strategie și management strategic. Cele trei clase interdependente în cadrul acestui modul sunt:

 • Explorarea mediului International Business
 • Analiza Strategie & Evaluare
 • Strategia de luare

Inițial, veți învăța să exploreze și să înțeleagă pe deplin ambiguitate internă și externă, complexitatea și gradul de incertitudine în mediile de afaceri internaționale. Bazându-se pe această înțelegere, veți dezvolta apoi capacitatea de a gestiona în aceste medii. Vei fi înarmat cu oportunități structurate pentru a explora gestionarea majore și teoriile economice, alături de limba de strategie și management strategic în clasa Strategie, Analiza si Evaluare.

În cele din urmă, în clasa Strategia Efectuarea veți învăța să negocieze strategie o echipa de management mic, punerea în practică a teoriilor de management dobândite în clasele anterioare acest lucru va implica elaborarea unui declarație de intenție eficientă strategic, inclusiv scop, avantaj competitiv și prioritățile strategice .

Modulul 4: Dezvoltare Personala

Pe măsură ce progresul prin cadre didactice Strathclyde MBA lucra cu dumneavoastra pentru a vă ajuta să personalizați "" învățare și dezvoltare, și să se asigure că experiența generală este extrem de experiențială și relevante pentru practicile de afaceri actual.

Consultanta strategica in practica este o oportunitate de a pune în practică tot ce ai învățat de la modulul precedent Management Strategic. De lucru ca un consultant pentru o organizație client, tu, ca parte a unei echipe mici, va fi sarcina de a lucra la o problema de organizare viu pentru organizația respectivă. Clientul va cuprinde în mod semnificativ în evaluarea clasei si performanta echipei tale. Această sesiune, în mod normal, într-o rula week-end, vă va oferi mai multe perspective asupra incertitudinile de gestionare a le lucrează cu o echipă mică, sarcina de a strategising și îndeplinirea așteptărilor clientului.

În faza de instruire finală a Strathclyde MBA, elementul "personalizate" se realizează printr-o serie de posibilități și opțiuni în clasele noastre elective, și proiectul final de MBA.

Cursuri opționale

Cu un grup de peste 120 de experți din mediul academic din intreaga o gama larga de servicii de specialitate în Strathclyde Business School suntem in masura sa ofere mai mult de 20 de electives diferite toate predate de specialiști care fac obiectul.

Un punct culminant al calendarului Strathclyde MBA este școala de vară anual MBA, care are loc în Glasgow în mai și iunie.

Școala de vară este deschis toate rutele studiu de MBA care au ajuns stadiu de studiu elective. Este o ocazie minunata de a studia alegerile tale elective alături de un grup de colegi internationale, cum ar fi-minded.

Pentru cei care nu pot participa la școala de vară clasele electivă sunt, de asemenea, oferite la centrele noastre internaționale.

Pentru a reflecta atât cele mai recente provocări de afaceri și cele mai recente descoperiri din cercetarea noastră lider mondial în intervalul de electives este revizuit anual.

Proiect MBA

Elementul Capstone de MBA Strathclyde este proiectul de MBA. Acesta vă oferă o oportunitate de a examina în profunzime o problemă de conducere, de organizare sau de mediu la alegere pe o perioadă extinsă de timp. Designul proiectului de MBA vă permite să pună în practică cunoștințele și abilitățile pe care le-ați dezvoltat pe parcursul Strathclyde MBA. Ori de câte ori este posibil vă vom ajuta în identificarea organizațiilor și autorităților de supraveghere corespunzătoare.

Scopul principal este de a consolida de învățare și dezvoltare într-o zonă de alegere și, cu încurajarea noastră, să întreprindă proiect într-o organizație gazdă. Proiectul este o parte integrantă a Strathclyde MBA. Raportul final al proiectului va fi de 13.000 la 16.000 de cuvinte, în funcție de proiect este un individ sau un grup.

Carieră și sprijin pentru dezvoltare profesionala

La Strathclyde înțelegem că îmbunătățirea carierei este unul dintre motivele de top pe oricine alege să studieze pentru un MBA.

Gratuit și pentru viață

Ne bazăm pe mulți ani de experiență și cunoștințe industria de echipa in-house, completate de consultanți de top care sunt experți în domeniul lor, pentru a oferi cariere dedicate de planificare și de dezvoltare pentru toate cohortele noastre MBA și de acces nelimitat odată ce se alăture absolventii nostri.

Valoare adaugata

Complementară experienței de învățare MBA, puteți accesa o serie de discuții, conferințe și evenimente de networking care va adăuga valoare în continuare la experiența dvs. Strathclyde MBA. seminarii și ateliere de lucru integrate si stand-alone sunt livrate pe tot parcursul anului, on-line și pe-campus.

Managementul carierei Journey

Scopul nostru este pe dezvoltarea abilităților de management al carierei pe termen lung. Ca parte a programului nostru de dezvoltare a carierei noi oferim:

 • strategii de sprijinire a conștiinței de sine, dezvoltarea abilităților personale, audituri de competență, precum și nevoile de dezvoltare profesională
 • ateliere de lucru privind abilitățile de bază de carieră, cum ar fi CV-ul de construcție, interviuri, centre de evaluare, social media si branding
 • seminarii privind competențele-cheie, cum ar fi prezentarea, tangaj, crearea de rețele, managementul culturii și impactul personal
 • perspective exclusive de la absolventii de succes și lideri de companie prin intermediul Masa de prânz și pentru a afla vorbitori de program și de oaspeți
 • acces nelimitat unu-la-unu până la o carieră acreditate și antrenor de conducere

Rezervați o sesiune de coaching personal, unu-la-unu sau skype.

Cariere noastre virtuale comunitate

Toți elevii și absolventi au acces la cariera noastra Site Management, în cazul în care veți găsi o bogăție de informații și resurse și, de asemenea, să devină o parte a comunității noastre cariere la nivel mondial, primind alerte și informații cu privire la locurile de muncă și evenimente.

Recrutorii

SBS este în mod constant o școală de top-clasat în clasamentul Economist și FT și acest lucru este în jos pentru a studenților și absolvenților noștri, care au o valoare adăugată în organizații și industrii la nivel global, timp de mai mulți ani. Faceți cunoștință cu studenții noștri actuali, la-o privire și a vedea industriei și naționalitatea statistici pe peretele nostru profil.

Doresc să se angajeze în continuare? Conectați-vă la noastre Managementul carierei site-ului, unde puteți căuta profiluri și locuri de muncă post și evenimente.

Daca doriti sa ne contactati direct, careers@sbs.strath.ac.uk de e-mail, sau suna Irene Taylor la +44 (0) 141 553 6057.

Proiecte de consultanță

În fiecare an, suntem capabili de a oferi o serie de oportunități de consultanță strategică pentru studenți pentru a finaliza, ca parte a proiectului lor finală de MBA. Provin de la absolventi si reteaua noastra, aceste misiuni permit studenților să părăsească MBA, cu o piesă cu care se confruntă clientul de consultanță în CV-ul lor.

Cariere post-absolvire ... În cazul în care studenții noștri Du-te

3 luni după absolvire noiembrie 2016, 89% dintre studenții noștri full-time au avut locuri de muncă sau o ofertă de muncă.

Companiile care angajează sunt incluse Accenture in Marea Britanie, Deloitte din India, Constientizand și Moodys în Statele Unite, Corações în Brazilia, Ineos în Thailanda, Banca Centrală a Indonezia și Telecomunicații HK.

Industrii unde veți găsi noastre 2016 absolvenți:

 • Consultanta - 26%
 • Servicii financiare - 18%
 • Inginerie - 10%
 • Bunuri de larg consum - 10%
 • Servicii profesionale - 10%
 • Sectorul public / ONG - 10%
 • De fabricație - 4%
 • Media / Entertainment - 4%
 • Pharma - 4%
 • Tehnologie - 4%
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwi ... Citeste mai mult

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwide to be triple accredited, holding accreditation from the international bodies, AMBA, AACSB and EQUIS. Citește mai puţin
Glasgow , Atena , Zurich , Singapur , Dar es Salaam , Manama , Kuala Lumpur , Petaling Jaya , Muscat , Muscat , Dubai , Abu Dhabi , Milano , Munchen , Beijing , Toulouse + 15 Mai mult Mai Puțin

Acreditări