MBA - Universitatea din Wolverhampton, Marea Britanie

Generalități

19 locații disponibile

Programul de descriere

MBA - Universitatea din Wolverhampton, Marea Britanie

De ce Westford MBA

 • Un singur program, două calificări, trei țări și de tone de experiență ..
 • MBA de la Universitatea de clasă mondială într-un an fără a rupe cariera ta
 • excursie de studiu internațional, cu vizite Industrie, Seminarii de management, stilul de tabără militară de boot, vizitare, studii de caz reale de viață și activități de grup
 • învățare experiențială, în cazul în care elevii noștri a pus în practică tot ceea ce învață
 • Sistem robust de management al învățării conținând materiale de studiu, studii de caz, prelegeri video de calitate HD
 • Universitatea din Wolverhampton Alumni Categorie
 • Opțiunea de a participa la Universitatea din Marea Britanie Convocare
 • Acces on-line Biblioteca
 • Studenții noștri vorbesc https://www.youtube.com/watch?v=7F3LYFMXvKw

Tu va studia instrumente și tehnici care vă vor ajuta să dezvolte și să gestionați produse și servicii care vor fi competitive pe plan internațional. Ca un student ambițios și condus, vă va aduce la programul de experiența dumneavoastră de lucru. Acest lucru ar putea fi de la un rol funcțional, de exemplu, în marketing sau resurse umane, sau o profesie, cum ar fi dreptul sau de contabilitate. În ambele cazuri, va avea o adâncime considerabilă de experiență într-un domeniu specific. Acest lucru MBA vă va ajuta să dobândească o înțelegere mai largă de afaceri prin expunerea la aspectele esențiale ale acesteia și care vă arată cum se îmbină toate. În schimb, este posibil să fi avut un rol mult mai variat, probabil, în stare de funcționare o afacere mică, în cazul în care aveți o înțelegere într-o gamă de activități de afaceri, dar au nevoie de ajutor in dezvoltarea de cunoștințe de afaceri existente în continuare.

În ambele cazuri, acest MBA va actualiza set de instrumente de gestionare și vă va oferi un profil mai larg puternic pentru a spori cariera ta. Cu scopul de a oferi studenților noștri cunoștințele de care au nevoie pentru cariera pe care doresc, vom menține legături puternice cu mediul de afaceri și oferă cursuri universitare și postuniversitare care oferă experiența și abilitățile practice care valoarea angajatori. Absolvenții noștri să devină alfabetizați digital, cunostinte si întreprinzător și să aibă o viziune globală asupra vieții.

Despre Universitatea

Rădăcinile de la Universitatea din Wolverhampton se află în secolul al 19-lea. Universitatea din Wolverhampton este o universitate dinamică, inovatoare și de afaceri concentrat în centrul Angliei. Cu peste 23.000 de studenți din 100 de țări diferite - inclusiv în jurul valorii de 2.500 de studenți de peste mări - elevii noștri să devină parte dintr-o comunitate de învățare care promovează cunoștințe, de inovare și de întreprindere.

Cu 150 de ani de pionierat educație pentru toți, Universitatea este acum un furnizor global de educație antreprenorială. Universitatea are domenii de cercetare clasat printre cele mai bune din lume. Exercițiul 2008 de cercetare de evaluare (RAE), clasat pe locul opt din 11 domenii de cercetare în calitate de lider mondial. Universitatea din Wolverhampton îndeplinește un rol vital în furnizarea de educație și formare de înaltă calitate în Marea Britanie și comunitatea globală mai larg. Cu 150 de ani de experiență, ne-am propus să sprijine și să transforme viețile celor care se angajează cu noi prin cunoaștere, inovare și de întreprindere.

Universitatea are în jur de 2.500 de studenți de peste mări care studiază cu noi in Marea Britanie, cu multe altele care beneficiază de educația noastră transnațional. Cercetarile noastre de important pe plan internațional se concentrează pe aspecte ale vieții care ne afectează pe toți. Marea Britanie și afaceri globale vin la noi pentru că noi le oferim soluții care abordează complexitatea la locul de muncă internaționale și a le ajuta să susțină viitorul lor.

Piscina de personalități eminente care au fost onorate de doctorat de la Universitatea din Wolverhampton include Sri. Pranab Mukharjee (Președintele Indiei), Alteța generalul-locotenent Sheikh Saif Bin Zayed Al Nahyan (viceprim-ministru al EAU), lui Dr. APJ Abdul Kalam (fostul presedinte al Indiei), Sri. Arun Jaitley (Liderul opoziției, Rajya Sabha - India), Sri. N. Ram (Chief Editor - The Hindu, engleză Daily) și domnul Frew McMillan (de cinci ori campion la Wimbledon - Africa de Sud), etc

Date-cheie

 • Calificare: MBA
 • Durata 1 an [full-time, part-time și on-line]
 • Formatul de livrare: modular
 • De admisie: Rolling admisie
 • Campus la fața locului: la fața locului la Sharjah, Dubai, Abudhabi, RAK, Fujairah, Doha, Liban / li>
 • Online: Disponibil

Cerințe de admitere intrare

 • Diploma în orice disciplină
 • Experiență de doi ani de muncă, de preferință, la nivel de conducere / supraveghere
 • Candidații fără absolvire vor fi luate în considerare în funcție de minim 5 ani de experiență de supraveghere / de lucru la nivel managerial
 • Vârsta - 23 ani și peste

Admiterea la curs este supusă termenilor și condițiilor de Westford School of / organisme de atribuire de management și universitare.

Structura programului

Acest MBA este un program de grad complet, industrie, menite să ia cariera ta la nivelul următor. Acest program de MBA este structurat pentru a îngloba nevoile de zi moderne de afaceri la nivel mondial, un amestec fin de excelență academică și abilități profesionale, ajutându-vă pentru a obține seturi de competențe exemplare și mijloacele pentru a excela la nivel de poziții strategice.

Această structură de MBA este format din două părți și cuprinde 10 module de bază și o lucrare scrisă finală, modulele enumerate mai jos:

Partea 1

 • Managementul Internațional Resurselor Umane
 • Internațional de Management Marketing
 • Change Management Strategic
 • Managementul Operatiunilor

La finalizarea Part-1, succes elevii vor primi Level 7 Executive Diploma în Management Internațional, acordat de PEARSON Asigurat din Marea Britanie.

Partea 2

 • CONTABILITATE ȘI FINANCIARĂ
 • Management Strategic
 • Disertație

La finalizarea părții -2, studenții de succes vor fi acordate Master of Business Administration de la Universitatea din Wolverhampton. Universitatea este acreditată de către guvernul britanic, bine reputate și recunoscute la nivel mondial. Statutul de recunoaștere a universității poate fi verificată în continuare de la British Council sau educație din Marea Britanie.

Ultima actualizare Sept 2017

Despre facultate

ABOUT WESTFORD UNIVERSITY COLLEGE Westford University College is one of the leading and prestigious business schools, located in the UAE offering quality educational deliveries across under-graduate, ... Citeste mai mult

ABOUT WESTFORD UNIVERSITY COLLEGE Westford University College is one of the leading and prestigious business schools, located in the UAE offering quality educational deliveries across under-graduate, graduate and vocational professional programs carrying significant value and recognition from awarding bodies and accredited universities having its presence in UK, Lebanon, US, Africa, India, and UAE. Our strategic partnerships and understanding of evolving industry requirements and deep analysis of economic realities ensure that we offer a meaningful and diverse portfolio of management, fashion and technology-based programs. We have developed an integrated alliance with Liverpool John Moores University and Cardiff Metropolitan University in the UK and UCAM in Spain. Over thousands of students from more than 100 different countries are studying at Westford and they have become a part of a learning community that promotes critical thinking, experimental learning, innovation and enterprise. The institution has been recognized for excellence in educational delivery and efficient learning pedagogies and several accolades were offered across the period 2015-19. We have been awarded by Forbes Middle East in 2019, received MENAA award for ‘Best Corporate Brand’ 2019, Asian Education Leadership Award for ‘Asia’s Best Emerging Business School’ , Middle East’s ‘Best International Business College’ in 2017 and The Times Higher Education Award for ‘Outstanding Student Support’ in 2016. Citește mai puţin
Sharjah , Lagos , Emiratele Arabe Unite Online , Cape Town , Kuwait City , Riyadh , Johannesburg , Dammam , Bahrain Online , Accra , Toronto , Dubai , Canada Online , Nigeria Online , Toronto , Cape Town , Abu Dhabi , Malaysia Online , Amman , Marea Britanie online + 19 Mai mult Mai Puțin