Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Worcester

MBA - Master of Business Administration

Worcester MBA este un postuniversitare calificare recunoscută la nivel internațional în management, care va provocare vă să se întindă abilitatile tale naturale. Acest program full-time de un an se concentrează pe cele mai recente tehnici de management foarte și include un stagiu opțional 6 luni, bursa introductivă, acces la Programul Lideri noastre viitoare ", și de membru / calificări suplimentare de prestigiu Chartered Management Institute.

Veți învăța să elaboreze strategii durabile, care pot lucra într-un mediu hypercompetitive atât în ​​locul fizic și spațiul virtual. Veți lua în considerare modul de a recruta cele mai bune angajati, prin tehnici cum ar fi crearea unei mărci de eficace ca un angajator, design inovator de locuri de muncă și de analiză a metrici cheie. Veți explora Management Internațional în ceea ce privește operațiunile de gestionare a lanțului de aprovizionare la nivel mondial, outsourcing și de lucru echipa eco-funcționale. Veti perfecționa abilitățile dumneavoastră de luare a deciziilor financiare care vă permite să demonstreze capacitatea de a îmbunătăți valoarea acționar, chiar și în condiții complexe, cum ar fi fuziunile și preluare ostila.

Veți fi de lucru cu cadre universitare noastre de conducere și lideri de afaceri de succes pentru a accesa un amestec de expertiză academice combinate cu aplicație profesională din lumea reala.

Ce studiu un MBA la Worcester?

  • Nici o experiență de muncă anterioare necesare
  • O 6 luni opțional stagiu în Marea Britanie
  • Certificat în Management Strategic (CMI calificare) acordate eventual după finalizarea cu succes a primului semestru, care va avea un impact foarte mult aspirațiile de carieră pe termen lung. Veți avea, de asemenea, acces la statutul de membru asociat al Institutului de Management Chartered (CMI), care va avea un impact foarte mult aspirațiile de carieră pe termen lung.
  • Un program multinațional permițându-vă pentru a împărtăși experiența dumneavoastră și de a construi mentalități globale.
  • Clasat pe locul 1 in Studii de Management în 2014 Studiul National Student pentru accesul personalului și al 10-lea pentru satisfacția generală, oferind un mediu perfect pentru ca elevii să studieze și să aibă succes.

MBA permite elevilor care nu au experiență directă de management înainte de a fi expuși la unele dintre provocările și tensiunile care există în nivelurile de management ale organizației contemporane. Curriculum-ul larg permite elevilor să ia în considerare în mod colectiv problemele cu care se confruntă de afaceri de astăzi, analizarea problemelor de afaceri și organizatorice, dezvoltarea capacității de a recunoaște și exploata oportunitățile, și de a acționa într-un mod decisiv și antreprenorial pentru a obține avantaje.

Pentru informații suplimentare, ne e-mail la adresa: info@mms1.org. Alternativ, puteți completa pur și simplu formularul din dreapta și un specialist academice va fi în contact cu tine.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Centre of Management and Applied Sciences »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
1 an
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date