MBA Universitatea din Gloucestershire

Generalități

Programul de descriere

Global Learning Center (GLC), parte a grupului Iqra prezent și experimentat în Emiratele Zeelande de aproape patru decenii, este unul dintre cei mai vechi jucători de pe piață care oferă soluții de învățământ superior studenților nu numai în Emiratele Arabe Unite, unde își are sediul, din întreaga lume prin programe online.

Avem opțiuni foarte economice și de economisire a timpului pentru studenții în perspectivă, în parteneriat cu universități de clasă mondială, de înaltă clasă și acreditate din Marea Britanie, SUA și din alte părți ale lumii.

Cu experiența noastră în domeniul învățământului superior am fost specializați în proiectarea / propunerea programelor și soluțiilor, care ar putea fi pentru Diplome de Liceu sau programe echivalente, Bachelor, Master sau Doctoral pentru perspectivele și studenții care își îndeplinesc obiectivele în ceea ce privește recunoașterea gradului, timpul

Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe întrebări sau întrebări

MBA (ATHE Level 7 MBA de la Universitatea din Gloucestershire)

Fie că aveți ani de experiență într-o poziție de supraveghere sau un specialist care doresc să avanseze la o poziție de conducere, acest curs este conceput pentru a se potrivi în jurul programului dvs. de lucru complex pentru a vă ajuta să obțineți un MBA part-time, care vă va ghida în următoarea etapă a cariera ta.

GLC lucrează direct cu Universitatea din Gloucestershire pentru a-și oferi oferta de MBA pentru candidații care au absolvit calificările ATHE Level 7 prin intermediul nostru. Calitatea atelierelor (opționale) livrate pe ATHE și completarea la MBA este fundamentul relației dintre GLC, ATHE și Gloucestershire.

ATHE Level 7 Diploma extinsă în management (120 credite)

Calificarea acoperă domenii cheie ale managementului, cum ar fi Finanțe, HR, Marketing și Dezvoltare Personală și pregătește cursanții pentru o serie de cariere. Acesta oferă, de asemenea, intrarea la un MBA de completare la o serie de universități din Marea Britanie și de peste mări. Calificarea de obicei durează 9 luni de studiu cu normă întreagă pentru a fi realizată și este considerată de mulți ca fiind produsul emblematic al ATHE.

Veți învăța ....

  • Planificare strategica
  • Finanțe pentru managerii strategici
  • Cercetare pentru dezvoltarea strategică
  • Comportament organizational
  • Dezvoltarea personală pentru leadership și management strategic

MBA Top-Up de la Universitatea din Gloucestershire (60 credite)

Completarea MBA poate fi finalizată în 6 luni și pentru a finaliza programul trebuie să treci cele trei module obligatorii:

  • Disertație
  • Caz de afaceri
  • Proiect de dezvoltare a afacerilor

Elevii care completează diploma extinsă de la ATHE Level 7 prin GLC vor beneficia de intrarea directă în Suplimentul MBA fără costuri suplimentare sau documente necesare.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Since our inception in 2000, we have been delivering high-quality education that is both accredited and recognized globally as well as affordable through attractive fee structures.

Since our inception in 2000, we have been delivering high-quality education that is both accredited and recognized globally as well as affordable through attractive fee structures. Citește mai puţin