Programul nostru de MBA Full-Time are ca obiectiv principal dezvoltarea abilităților manageriale, cum ar fi munca în echipă, conducerea, luarea deciziilor, viziunea globală și capacitatea de a lucra sub presiune. Lucrăm cu metodologia cazului pentru a analiza, a discuta și a ajunge la o concluzie pentru mai mult de 900 de cazuri în cei doi ani de MBA.

Programul de MBA al programului IPADE este predat 100% în limba engleză și în două campusuri: Mexico City și Monterrey.

IPADE se caracterizează prin atenția personală și prin grupuri mici (150 de studenți în ambele campusuri).

De ce Ipade?

Programul MBA cu normă întreagă este conceput pentru a dezvolta abilitățile necesare pentru a face față responsabilităților de top management. Participanții vor suferi o transformare profundă, iar această formare necesită un angajament de doi ani pentru creșterea profesională și personală.

Participanții la program obțin un stimulent profesionist care se traduce într-o performanță mai mare și o capacitate sporită de leadership. Absolvenții IPADE se remarcă printre colegii lor datorită viziunii lor de afaceri globale dezvoltate și a sentimentului lor profund de scop social, care trebuie să însoțească întotdeauna gestionarea unei afaceri.

Programul MEDE al IPADE folosește metoda Case și instrumentele suplimentare de predare pentru a oferi o experiență formativă intensă axată pe construirea competențelor și transformarea liderilor.

Condiții de viață de zi cu zi MBA

Metodologie

Programul MBA Full-Time îi ajută pe participanți să-și dezvolte abilitățile de a lua deciziile adecvate, de a-și exercita flexibilitatea, de a-și dezvolta spiritul și de a-și consolida caracterul necesar pentru responsabilitățile manageriale.

Experienta internationala

Având în vedere tendințele globalizării în companiile de vârf și școli de afaceri, programul IPADE Full-Time MBA urmărește o înțelegere mai bună și o experiență mai puternică a contextului global pentru studenții săi, structurând oportunități potrivite de a se alătura programelor / componentelor scurte cu organizații prestigioase din întreaga lume cum ar fi: Programul de schimb, Săptămâna Internațională, o excursie de studiu academic, Competiții de caz, printre altele.

Oficiul pentru servicii de carieră

Biroul de Servicii de Carieră (CEDIC) încearcă să lege companiile și participanții la Programul MBA Full-Time MBA prin obiectivele sale principale: să ofere participanților suport personal cu instrumentele necesare pentru a căuta în mod eficient stagii de vară și locuri de muncă permanente; să ofere consultanță cu privire la tehnicile de căutare a locurilor de muncă, să ofere asistență companiilor prin asistarea participanților la MBA Full-Time pe tot parcursul procesului de recrutare și angajare și să sprijine companiile în recrutarea lor strategică.
De-a lungul celor doi ani de program de MBA, vă ajută să:
 • Definiți, pe termen lung și pe termen scurt, ce plan de carieră doriți să urmați în funcție de abilitățile, abilitățile și obiectivele dvs.
 • Obțineți cunoștințele tehnice și instrumentele necesare pentru a realiza planul de carieră pe care l-ați dezvoltat.
 • Orientați-vă pentru a găsi cea mai eficientă strategie personală pentru căutarea dvs. de locuri de muncă.

Admitere

Cerințe de intrare

 • Licențiat
 • 3 ani de experiență postuniversitară de muncă
 • Competență în limba engleză:
  • TOEIC (cel puțin 850 de puncte)
  • TOEFL IBT (cel puțin 100 de puncte)
  • TOEFL PBT (cel puțin 600 de puncte)
  • IELTS (cel puțin 6,5 puncte)
 • Testul de abilități de management al IPADE, GMAT (cel puțin 550 de puncte) sau GRE (cel puțin 150 pe secțiune)
Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare July 25, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Iulie 2019
Duration
2 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Iulie 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Iulie 2019
Termen limită de aplicare

Iulie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date

MBA Exchange Program: The Academic Experience

MBA Exchange Progam: A Cultural Experience