MBA cu normă întreagă

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Construiți abilitățile esențiale pentru a conduce întreprinderi de succes și durabile în cel mai mare oraș antreprenorial din lume și dincolo de el.

Șase concentrații pentru programe de MBA cu normă întreagă și part-time

Am redesenat programul nostru de doi ani Full-Time MBA în 2017

Programul nostru de MBA reproiectat

Majoritatea studenților au o primă atenție atunci când se adresează programelor MBA. Cum îmi voi câștiga MBA la Universitatea din San Francisco pentru a-mi spori oportunitățile de succes în carieră?

Ce diferă de curriculumul de doi ani al USF?

  • Proiect de inovare
    Obțineți experiență de lucru valoroasă la o companie pe care o alegeți, ca o organizație locală nonprofit, mare sau organizație comunitară. Veți construi relații și referințe prin proiectul dvs. de inovare, precum și vă va prezenta munca dvs. colegilor dvs. în primăvara anului doi.
  • Consiliul consultativ personal
    Fiecare student are un consiliu consultativ personal format din cel puțin un partener alocat, precum și un consilier non-USF, cum ar fi un fost șef sau mentor. Puteți invita cât mai mulți consilieri să servească la bordul dvs. așa cum doriți. Consiliul dvs. vă încurajează să solicitați sfaturi de la confidenți de încredere, să reflectați asupra obiectivelor și progreselor dvs. și să formați relații semnificative care să dureze mai mult decât timpul acordat programului.
  • Exercițiile de management: O piatră de temelie a tradiției iezuitului este o reflectare a impactului social al omului și a capacității noastre de a crea echitate socială. Exercițiile noastre de management sunt concepute pentru a încuraja timpul cu consiliul dvs. personal de consiliere pentru a reflecta asupra dvs., asupra colegilor și colegilor, asupra clientului sau organizației cu care ați lucrat și asupra modului în care puteți servi pozitiv societatea în general.

Rezumatul Curriculum-ului pentru doi ani de MBAANUL 1

Semestrul de toamnă include cursuri de bază care acoperă fundamentele afacerii, cum ar fi contabilitatea, finanțele, marketingul, analiza datelor, etica, economia și conducerea. Veți explora, de asemenea, opțiunile pentru alegerea uneia dintre cele trei Platforme de Accelerator de carieră și selectați membrii Comitetului consultativ personal.

Semestrul de primăvară este atunci când alegeți Platforma Acceleratorului carierei , selectați trei cursuri elective în cadrul acestei Platforme și luați încă două dintre studiile de bază ale curriculumului.

Studiul de vară este timpul ideal pentru a urma un stagiu de vară și pentru a vă conecta cu potențiali angajatori. De asemenea, puteți obține experiență de consultanță de primă mână prin intermediul Grupului Malloy , desfășurați un proiect independent pentru a vă consolida abilitățile de carieră sau pentru a urma cursuri pe discipline cu cursuri elective.ANUL 2

Semestrul de Fall vă oferă o mulțime de oportunități de a lua electives în cadrul Platformei Acceleratorului de carieră sau, probabil, să vă reevaluați calea și să alegeți cursuri alternative elective în afara Platformei. Veți determina, de asemenea, proiectul de inovare și selectați compania cu care veți lucra pe tot parcursul semestrului.

Semestrul de primăvară culminează munca dvs. în program, pe măsură ce vă întâlniți cu consiliul personal de consiliere, prezentați proiectul de inovare colegilor, vedeți munca altor studenți și reflectați asupra experienței în ansamblu.

USF Absolvenții MBA Full-Time au obținut succes în călătoriile lor profesionale pe tot globul, adunând și conducând echipe la companii precum Airbnb, Bank of America, Cisco, Gap, General Electric, Salesforce, ONU, Salesforce și multe altele.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Be a leader. Build productive and compassionate organizations. Be a force for positive change in the world.

Be a leader. Build productive and compassionate organizations. Be a force for positive change in the world. Citește mai puţin
San Francisco , Barcelona , San Jose , Taipei + 3 Mai mult Mai Puțin