MBA cu o activitate majoră în Antreprenoriat

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Ești un antreprenor la inimă - fie unul aspirant, fie deja conduce o afacere. Pentru a crește ca lider de afaceri, trebuie să vă extindeți perspectiva. Obțineți un avantaj competitiv la una dintre puținele școli din țară cu Antreprenoriat pe numele său.

MBA cu o activitate majoră în antreprenoriat vă oferă expertiza avansată de afaceri pe care o căutați, dar cu accent pe dezvoltarea antreprenorială. Veți afla de la liderii industriei care au operat singure companii profitabile, oferindu-vă un avantaj pentru derularea cu succes a afacerii dvs. Vei face o muncă practică pentru proiecte din lumea reală, în timp ce vei învăța cum să rezolvi probleme dificile și să parcurgi blocajele rutiere acum înainte să îți derapeze afacerea. În plus, veți câștiga expertiza pentru a crea planuri de afaceri, veți participa la consultanțe pentru afaceri reale cu probleme reale și veți construi un portofoliu impresionant.

În cele din urmă, veți învăța cum să începeți o afacere, să achiziționați o afacere existentă sau să conduceți o divizie a unei corporații mari, astfel încât să puteți crește financiar și ca lider. Totul face parte din NSU Edge.

Începând cu iarna 2020, toate cursurile de antreprenoriat vor fi oferite sâmbătă timp de 8 săptămâni.
Fiecare curs se va întâlni timp de 4 ore, 8:00 - 12:00 sau 13:00 - 17:00.
Dacă locuiți la minimum 75 de mile de campusul principal, puteți beneficia de o reducere de 20%. Contactați consilierul academic pentru mai multe informații.

 • Toți profesorii care predau în Departamentul de antreprenoriat au gestionat afaceri de succes. Aflați abilități de management de la un profesor care a trăit-o.
 • Cursurile de bază MBA oferite nopți de săptămână sau în timpul zilei în campusul principal și online. Cursurile de antreprenoriat sunt oferite sâmbătă în campusul principal.
 • Programul poate fi finalizat în cel puțin 21 de luni.
 • Programul începe de cinci ori pe an, începând cu august, octombrie, ianuarie, martie și mai.

entrepreneur, startup, start-up

Certificatul de excelență antreprenorial Halmos

Certificatul de excelență antreprenorial Halmos este conceput pentru a încuraja excelența academică, precum și realizarea în activități antreprenoriale în afara clasei.

calificări

 1. Un minim de o medie de 3,75 puncte pentru toate cursurile de antreprenoriat.
 2. Studenții trebuie să participe la cel puțin un concurs de plan de afaceri. Competiția trebuie să fie aprobată în prealabil de directorul programului de antreprenoriat.
 3. Studenții trebuie să depună o idee originală angajatorilor lor pentru a aborda una dintre următoarele:
  1. Pentru a îmbunătăți serviciul
  2. Pentru a crește profiturile
  3. Pentru a reduce cheltuielile

Propunerile care au fost acceptate și aprobate de către angajatorii respectivi trebuie depuse și aprobate de directorul programului de antreprenoriat. Studenții care nu sunt angajați pot folosi o organizație acceptată de director.

Adjudecare

 1. La absolvire, studenții calificați vor primi un certificat semnat de decan și directorul programului de antreprenoriat.
 2. Numele beneficiarilor premiilor vor fi plasate pe o placă afișată în mod proeminent în clădirea Carl DeSantis de la Colegiul de afaceri și antreprenoriat H. Wayne Huizenga.
 3. Comunicatele de presă cu numele câștigătorilor premiilor vor fi emise în ziarele locale în fiecare termen. Atunci când este cazul, ziarele din orașul pentru studenții din oraș vor fi notificate.

people, girls, women

Cerințe de admitere

 • Completarea cererii de master pentru admitere și taxa nerambursabilă de 50 USD.
 • O diplomă de licență conferită de la o instituție americană acreditată regional sau o diplomă echivalentă pentru solicitanții internaționali.
 • Transcrieri oficiale de la toate colegiile și universitățile la care a participat anterior. Fișa de licență a solicitantului trebuie să arate o dată de conferire a gradului pentru a putea fi evaluată pentru examinare. Dacă gradul de absolvire a fost obținut, fișa trebuie să arate data conferirii gradului pentru a putea fi evaluată pentru examinarea admiterii. Transcrierile electronice pot fi trimise la electronictranscript@nova.edu sau prin poștă la adresa:
  Nova Southeastern University
  Servicii de procesare a înscrierii (EPS)
  Attn: H. Wayne Huizenga Colegiul de afaceri și antreprenoriat
  3301 College Avenue
  Caseta PO 299000
  Fort Lauderdale-Davie, Florida 33329-9905
 • O altă documentație de admitere poate fi necesară

Solicitanți educați străini

 • Pentru acei candidați care și-au încheiat gradul în afara Statelor Unite, ei trebuie să-și evalueze transcrierile străine de către o organizație acreditată de NACES. O listă a acestor organizații poate fi găsită pe www.naces.org
 • Evaluarea academică independentă trebuie să enumere echivalența gradului și să includă un calcul GPA (medie punct punct), precum și o evaluare de credit curs-cu-curs.
 • Evaluarea academică trebuie să fie finalizată pentru toate lucrările de licență și să fie efectuată pe baza documentelor originale și oficiale.

Limba engleză de competență de competență

Toți solicitanții care au primit licența și orice diplomă absolventă de la un colegiu sau universitate unde limba engleză nu este limba primară de instruire trebuie să facă un test de limba engleză. Scorurile testelor nu pot avea mai mult de doi ani.

 • Testul de engleză ca limbă străină (TOEFL) este necesar pentru obținerea scorurilor minime.
 • Bazat pe Internet (iBT) = 79, Scor computerizat = 213, Scor hârtie = 550.
 • Sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS), scorul necesar = 6.
 • Pearson Test de engleză (PTE) durere minimă necesară = 54.
 • TALK International, Școala de Limbi: Finalizarea testului de nivel 9 cu un scor de 85% sau mai mare.
 • Duolingo Test de engleză: 105 sau mai mare
 • Completarea ENC 1101 și ENC 1102 cu un grad „C” sau mai mare de la o instituție acreditată regional.
 • Dacă cursurile de licență sau de masterat au fost completate complet în limba engleză în afara SUA în ultimii doi ani, o scrisoare de la instituție pe antetul oficial va fi obligată să renunțe la cerința limbii engleze. Scrisoarea trebuie să precizeze că toate lucrările de curs au fost predate în engleză.
 • Completarea și trecerea programului intensiv ELS Nivel 112 Engleză pentru scopuri academice

* Un interviu poate fi, de asemenea, necesar pentru a determina nivelul actual de competență în limba engleză, chiar dacă scorurile și orientările necesare au fost îndeplinite.

Marturii

Bună ziua, mă numesc Linoy Ben Naim și în prezent iau ultima clasă de MBA la NSU. Semestrul trecut am luat o clasă numită Antreprenoriat și creare de riscuri (ENT 5960), care se încadrează în secțiunea de antreprenoriat a programului MBA Cursul a fost un ajutor extraordinar în demararea propriei mele afaceri, „Petale și cozi”. M-am inspirat nu numai instrucțiunile de expert ale Dr. Tworoger, ci și experiențele sale de viață reală în începerea unei afaceri. Clasa a fost un favorit special și am participat cu nerăbdare la toate modalitățile disponibile, inclusiv să stau după cursuri de mai multe ori pentru a discuta despre aventura de afaceri pe care am ales să o urmăresc (și acum am început!) Cu Dr. Tworoger. Pregătirea extinsă a proiectului final al clasei, care a fost un plan de afaceri cuprinzător și prezentarea este în mare parte responsabilă pentru afacerea pe care am creat-o. Nu am văzut soarele timp de o săptămână și jumătate în timp ce le-am completat, dar acele sarcini sunt ceea ce m-a condus în direcția corectă și m-a pornit pe piciorul drept! Sunt extrem de bucuroasă că am luat această clasă și am urmărit cu visul de a deține propria afacere.

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bach ... Citeste mai mult

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bachelor's and master's degree programs. The H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship is a worldwide provider of academic, professional, and practical education for individuals in business, academia, government, and nonprofit organizations. With a recognized reputation for quality, the Huizenga College of Business & Entrepreneurship's corporate relationships and modern technology provide superior real-world learning experiences for students. Citește mai puţin