MBA cu o activitate majoră în Business Intelligence / Analytics

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Ești gata să demonstrezi că poți ajuta orice afacere să crească. Dar, pentru a începe, trebuie să stăpâniți cum să identificați, să transformați și să comunicați Big Data în moduri convingătoare pe care părțile interesate cheie le vor înțelege. Un program care vă oferă un avantaj competitiv vă va pune pe calea succesului.

MBA cu o activitate majoră în Business Intelligence / Analytics vă va oferi o bază în administrarea avansată a afacerilor, concentrându-vă în același timp pe știința modelării de afaceri, a sistemelor de baze de date, a stocării de date, a mineritului de date și a evaluării comparative. Veți învăța de la directorii de afaceri Fortune 500 și de la alți lideri ai industriei, care pot oferi informații și leadership, în timp ce lucrați în practică pentru proiecte din lumea reală. Veți dezvolta abilitățile care vă vor ajuta să conduceți decizii mai puternice, să reduceți costurile, să optimizați operațiunile și să dezvoltați noi oportunități de afaceri și de succes.

Învățând cum să aliniați strategia informațională cu strategia de afaceri, veți deveni un membru apreciat al oricărei organizații și vă veți dezvolta cariera de lider.

 • Cursurile de bază MBA oferite nopți de săptămână sau în timpul zilei în campusul principal și online. Cursurile Business Intelligence / Analytics sunt oferite nopți de săptămână în campusul principal și online.
 • Programul poate fi finalizat în cel puțin 21 de luni.
 • Programul începe de cinci ori pe an, începând cu august, octombrie, ianuarie, martie și mai.
 • Programul oferit împreună cu Colegiul NSU de Inginerie și Calculatoare.

134139_pexels-photo-3184287.jpeg

Concurs de burse KEMET Business Intelligence / Analytics

Colegiul NSU H. Wayne Huizenga de afaceri și antreprenoriat în colaborare cu KEMET Electronics Corporation are plăcerea de a găzdui competiția de burse pentru studenții absolvenți care urmează un business MBA Intelligence / Analytics. Această competiție a fost posibilă printr-o donație generoasă din partea KEMET Electronics Corporation pentru a promova studenți de excepție Business Intelligence / Analytics la Universitatea Nova Southeastern, cu un premiu anual de până la 12.500 USD. În plus față de beneficiile monetare ale bursei, aceasta este o oportunitate valoroasă pentru studenți de a lucra la aplicații din lumea reală a analizei de afaceri și de a primi feedback de la profesioniști și profesioniști din industrie.

Bursă de Informații de Afaceri și Analize de Afaceri Per-Olof

Contact: loof.scholarship@nova.edu

Colegiul de afaceri și antreprenoriat H. Wayne Huizenga din NSU are plăcerea de a anunța bursa de Business Intelligence / Analytics pentru anul 2019-20. Această bursă a fost posibilă printr-o donație generoasă din partea domnului Per-Olof Loof.

Bursa se va baza pe evaluarea candidaților studenți de către un complet de judecători din următoarele domenii: performanță academică, cercetare și bursă, implicare comunitară și realizări profesionale. Pe lângă performanțele și realizările actuale, evaluarea va avea în vedere și potențialul dezvoltării viitoare.

Bursa este deschisă tuturor studenților care sunt în prezent înscriși în programul MBA College Huizenga cu o concentrare în Business Intelligence / Analytics și au finalizat cel puțin două cursuri în programul MBA. Cei care sunt interesați să solicite această bursă trebuie să trimită pachetul de solicitare bursă Per-Olof Loof.

Suma premiului: Câștigătorul (câștigătorii) acestei competiții vor primi o bursă de până la 12.500 USD.

Cerințe de admitere

 • Completarea cererii de master pentru admitere și taxa nerambursabilă de 50 USD.
 • O diplomă de licență conferită de la o instituție americană acreditată regional sau o diplomă echivalentă pentru solicitanții internaționali.
 • Transcrieri oficiale de la toate colegiile și universitățile la care a participat anterior. Fișa de licență a solicitantului trebuie să arate o dată de conferire a gradului pentru a putea fi evaluată pentru examinare. Dacă gradul de absolvire a fost obținut, fișa trebuie să arate data conferirii gradului pentru a putea fi evaluată pentru examinarea admiterii. Transcrierile electronice pot fi trimise la electronictranscript@nova.edu sau prin poștă la adresa:
  Nova Southeastern University
  Servicii de procesare a înscrierii (EPS)
  Attn: H. Wayne Huizenga Colegiul de afaceri și antreprenoriat
  3301 College Avenue
  Caseta PO 299000
  Fort Lauderdale-Davie, Florida 33329-9905
 • O altă documentație de admitere poate fi necesară

Solicitanți educați străini

 • Pentru acei candidați care și-au încheiat gradul în afara Statelor Unite, ei trebuie să-și evalueze transcrierile străine de către o organizație acreditată de NACES. O listă a acestor organizații poate fi găsită pe www.naces.org
 • Evaluarea academică independentă trebuie să enumere echivalența gradului și să includă un calcul GPA (medie punct punct), precum și o evaluare de credit curs-cu-curs.
 • Evaluarea academică trebuie să fie finalizată pentru toate lucrările de licență și să fie efectuată pe baza documentelor originale și oficiale.

Limba engleză de competență de competență

Toți solicitanții care au primit licența și orice diplomă absolventă de la un colegiu sau universitate unde limba engleză nu este limba primară de instruire trebuie să facă un test de limba engleză. Scorurile testelor nu pot avea mai mult de doi ani.

 • Testul de engleză ca limbă străină (TOEFL) este necesar pentru obținerea scorurilor minime.
 • Bazat pe Internet (iBT) = 79, Scor computerizat = 213, Scor hârtie = 550.
 • Sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS), scorul necesar = 6.
 • Pearson Test de engleză (PTE) durere minimă necesară = 54.
 • TALK International, Școala de Limbi: Finalizarea testului de nivel 9 cu un scor de 85% sau mai mare.
 • Duolingo Test de engleză: 105 sau mai mare
 • Completarea ENC 1101 și ENC 1102 cu un grad „C” sau mai mare de la o instituție acreditată regional.
 • Dacă cursurile de licență sau de masterat au fost completate complet în limba engleză în afara SUA în ultimii doi ani, o scrisoare de la instituție pe antetul oficial va fi obligată să renunțe la cerința limbii engleze. Scrisoarea trebuie să precizeze că toate lucrările de curs au fost predate în engleză.
 • Completarea și trecerea programului intensiv ELS Nivel 112 Engleză pentru scopuri academice

* Un interviu poate fi, de asemenea, necesar pentru a determina nivelul actual de competență în limba engleză, chiar dacă scorurile și orientările necesare au fost îndeplinite.

people, girls, women

Marturii

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bach ... Citeste mai mult

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bachelor's and master's degree programs. The H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship is a worldwide provider of academic, professional, and practical education for individuals in business, academia, government, and nonprofit organizations. With a recognized reputation for quality, the Huizenga College of Business & Entrepreneurship's corporate relationships and modern technology provide superior real-world learning experiences for students. Citește mai puţin