MBA cu o activitate majoră în afaceri internaționale

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Ești gata să devii lider de afaceri pe o piață globală. Pentru a face acest lucru, trebuie să știți cum să navigați la provocările și oportunitățile unei economii globale în continuă schimbare. NSU Edge vă oferă un avantaj competitiv.

MBA cu o activitate majoră în Afaceri Internaționale vă pregătește pentru a satisface nevoile oricărei companii de start, non-profit sau corporație multinațională care operează în întreaga lume. Veți afla de la directorii de afaceri Fortune 500 și alți lideri ai industriei despre cum să gestionați cu succes peste granițe și în diferite medii culturale și instituționale - obținerea unei înțelegeri minuțioase a politicilor guvernamentale individuale și a condițiilor economice, politice, sociale și culturale variate.

În plus, veți avea o serie de oportunități pentru a câștiga experiență din lumea reală, studiând piețele emergente în clasă, finalizați un stagiu sau călătoresc și studiați în străinătate cu Seminarul Internațional de Câmp. Până la finalizarea programului, veți fi pregătiți să dominați la un nivel mai global. Este totul datorită NSU Edge .

Fii Guru Internațional

Startup, nonprofit sau gigant corporativ: majoritatea întreprinderilor de astăzi au un scop global - sau cel puțin aspiră să fie. Toți au nevoie de lideri bine versați în navigarea apelor internaționale. Cu maestrul dumneavoastră de MBA în Afaceri Internaționale, sunteți gata să faceți valuri serioase.

Scufundați-vă în cele mai bune practici strategie și execuție internațională din sala de clasă din orașul dvs. natal, ca stagiar de lucru sau studiind în străinătate. Concentrați-vă pe gestionarea cu succes peste granițe. Aflați cum să navigați în diverse țări, culturi și medii instituționale. Obțineți informații și detalii privind practicile de import și export. Studiați tactica de desfășurare a activității în mod productiv în cadrul sistemelor monetare globale, a politicilor guvernamentale individuale și a diferitelor condiții economice, politice, sociale și culturale.

 • Cursurile de bază MBA oferite nopți de săptămână sau în timpul zilei în campusul principal și online. Cursuri de afaceri internaționale oferite nopți de săptămână în campusul principal și online.
 • Programul poate fi finalizat în cel puțin 21 de luni.
 • Programul începe de cinci ori pe an, începând cu august, octombrie, ianuarie, martie și mai.

Potențial de câștig

Manager import / export
$ 97.942Salariu mediu pe an
Economist
$ 99.180Salariu mediu pe an
Ofițer șef internațional
$ 332.627Salariu mediu pe an

Sursa: Salariu.com

businessman, internet, continents

Cerințe de admitere

 • Completarea cererii de master pentru admitere și taxa nerambursabilă de 50 USD.
 • O diplomă de licență conferită de la o instituție americană acreditată regional sau o diplomă echivalentă pentru solicitanții internaționali.
 • Transcrieri oficiale de la toate colegiile și universitățile la care a participat anterior. Fișa de licență a solicitantului trebuie să arate o dată de conferire a gradului pentru a putea fi evaluată pentru examinare. Dacă gradul de absolvire a fost obținut, fișa trebuie să arate data conferirii gradului pentru a putea fi evaluată pentru examinarea admiterii. Transcrierile electronice pot fi trimise la electronictranscript@nova.edu sau prin poștă la adresa:
  Nova Southeastern University
  Servicii de procesare a înscrierii (EPS)
  Attn: H. Wayne Huizenga Colegiul de afaceri și antreprenoriat
  3301 College Avenue
  Caseta PO 299000
  Fort Lauderdale-Davie, Florida 33329-9905
 • O altă documentație de admitere poate fi necesară

Solicitanți educați străini

 • Pentru acei candidați care și-au încheiat gradul în afara Statelor Unite, ei trebuie să-și evalueze transcrierile străine de către o organizație acreditată de NACES. O listă a acestor organizații poate fi găsită pe www.naces.org
 • Evaluarea academică independentă trebuie să enumere echivalența gradului și să includă un calcul GPA (medie punct punct), precum și o evaluare de credit curs-cu-curs.
 • Evaluarea academică trebuie să fie finalizată pentru toate lucrările de licență și să fie efectuată pe baza documentelor originale și oficiale.

Limba engleză de competență de competență

Toți solicitanții care au primit licența și orice diplomă absolventă de la un colegiu sau universitate unde limba engleză nu este limba primară de instruire trebuie să facă un test de limba engleză. Scorurile testelor nu pot avea mai mult de doi ani.

 • Testul de engleză ca limbă străină (TOEFL) este necesar pentru obținerea scorurilor minime.
 • Bazat pe Internet (iBT) = 79, Scor computerizat = 213, Scor hârtie = 550.
 • Sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS), scorul necesar = 6.
 • Pearson Test de engleză (PTE) durere minimă necesară = 54.
 • TALK International, Școala de Limbi: Finalizarea testului de nivel 9 cu un scor de 85% sau mai mare.
 • Duolingo Test de engleză: 105 sau mai mare
 • Completarea ENC 1101 și ENC 1102 cu un grad „C” sau mai mare de la o instituție acreditată regional.
 • Dacă cursurile de licență sau de masterat au fost completate complet în limba engleză în afara SUA în ultimii doi ani, o scrisoare de la instituție pe antetul oficial va fi obligată să renunțe la cerința limbii engleze. Scrisoarea trebuie să precizeze că toate lucrările de curs au fost predate în engleză.
 • Completarea și trecerea programului intensiv ELS Nivel 112 Engleză pentru scopuri academice

* Un interviu poate fi, de asemenea, necesar pentru a determina nivelul actual de competență în limba engleză, chiar dacă scorurile și orientările necesare au fost îndeplinite.

Marturii

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bach ... Citeste mai mult

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bachelor's and master's degree programs. The H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship is a worldwide provider of academic, professional, and practical education for individuals in business, academia, government, and nonprofit organizations. With a recognized reputation for quality, the Huizenga College of Business & Entrepreneurship's corporate relationships and modern technology provide superior real-world learning experiences for students. Citește mai puţin