MBA cu o majoritate în îmbunătățirea proceselor

Generalități

Programul de descriere

Rezolvați cele mai dificile probleme de afaceri ale unei organizații și ați lovit aurul în carieră. Liderii interesanți care pot răspunde presiunilor globale, schimbarea piețelor și alte schimbări de afaceri prin îmbunătățirea procesului de succes la nivelul întregii organizații sunt în cerere puternică.

Principalul dvs. MBA în procesul de îmbunătățire a procesului se concentrează pe expertiza de a conduce performanțe superioare, calitate și ROI, toate promovând în același timp o cultură de lucru proactivă. Acest program vă pune chiar pe scaunul șoferului, cu o educație practică care navighează în provocările reale ale companiilor din zonă. Adăugați perspectivele strategice de afaceri ale unui curriculum MBA clasic și veți avea un set impresionant de abilități la care puțini angajatori pot rezista.

 • Experiență practică: Rezolvați provocările din lumea reală pe care le prezintă companiile din zonă.
 • Te pregătește să stai pentru trei certificări recunoscute la nivel internațional: centura neagră Certified Six Sigma ASQ, Bronzul Lean al IMM-urilor și Profesionistul de Management al Proiectului PMI.

NSU Edge vă poate oferi un avantaj competitiv într-un domeniu aglomerat de candidați. Cu MBA-ul nostru în procesul de îmbunătățire a proceselor, vei avea oportunități practice pentru a rezolva provocările din lumea reală pe care le prezintă companiile de astăzi.

După finalizarea programului, veți fi pregătiți să participați la trei certificări recunoscute la nivel internațional: centura neagră certificată Six Sigma ASQ, Bronzul Lean al IMM-urilor și Profesionistul în Managementul Proiectelor PMI. Cu noua ta abilitate și experiențe, veți avea un avantaj față de alți profesioniști din industrie.

 • Cursurile de bază MBA oferite nopți de săptămână sau în timpul zilei în campusul principal și online. Cursuri de îmbunătățire a procesului oferite nopți de săptămână în campusul principal și online.
 • Programul începe de cinci ori pe an, începând cu august, octombrie, ianuarie, martie și mai.

Potențial de câștig

Director de asigurare a calității
$ 129.102Salariu mediu pe an
Consultant proces de afaceri
$ 106.396Salariu mediu pe an
Vicepreședinte al calității totale
$ 211.361Salariu mediu pe an

Sursa: Salariu.com

businessman, production planning, control

Certificări Lean Six Sigma

Colegiul de afaceri Huizenga va acorda certificări Lean Six Sigma bazate pe performanța studenților la cursurile de bază pentru îmbunătățirea proceselor (PIM 5450, PIM 5455, PIM 5460 și PIM 5465).

GPA cumulativ

 • > = 3,65 Centura Neagră Lean Six Sigma
 • > = 3,25 Centura verde Lean Six Sigma
 • > = 3.0 Centura galbenă Lean Six Sigma

people, girls, women

Cerințe de admitere

 • Completarea cererii de master pentru admitere și taxa nerambursabilă de 50 USD.
 • O diplomă de licență conferită de la o instituție americană acreditată regional sau o diplomă echivalentă pentru solicitanții internaționali.
 • Transcrieri oficiale de la toate colegiile și universitățile la care a participat anterior. Fișa de licență a solicitantului trebuie să arate o dată de conferire a gradului pentru a putea fi evaluată pentru examinare. Dacă gradul de absolvire a fost obținut, fișa trebuie să arate data conferirii gradului pentru a putea fi evaluată pentru examinarea admiterii. Transcrierile electronice pot fi trimise la electronictranscript@nova.edu sau prin poștă la adresa:
  Nova Southeastern University
  Servicii de procesare a înscrierii (EPS)
  Attn: H. Wayne Huizenga Colegiul de afaceri și antreprenoriat
  3301 College Avenue
  Caseta PO 299000
  Fort Lauderdale-Davie, Florida 33329-9905
 • O altă documentație de admitere poate fi necesară

Solicitanți educați străini

 • Pentru acei candidați care și-au încheiat gradul în afara Statelor Unite, ei trebuie să-și evalueze transcrierile străine de către o organizație acreditată de NACES. O listă a acestor organizații poate fi găsită pe www.naces.org
 • Evaluarea academică independentă trebuie să enumere echivalența gradului și să includă un calcul GPA (medie punct punct), precum și o evaluare de credit curs-cu-curs.
 • Evaluarea academică trebuie să fie finalizată pentru toate lucrările de licență și să fie efectuată pe baza documentelor originale și oficiale.

Limba engleză de competență de competență

Toți solicitanții care au primit licența și orice diplomă absolventă de la un colegiu sau universitate unde limba engleză nu este limba primară de instruire trebuie să facă un test de limba engleză. Scorurile testelor nu pot avea mai mult de doi ani.

 • Testul de engleză ca limbă străină (TOEFL) este necesar pentru obținerea scorurilor minime.
 • Bazat pe Internet (iBT) = 79, Scor computerizat = 213, Scor hârtie = 550.
 • Sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS), scorul necesar = 6.
 • Pearson Test de engleză (PTE) durere minimă necesară = 54.
 • TALK International, Școala de Limbi: Finalizarea testului de nivel 9 cu un scor de 85% sau mai mare.
 • Duolingo Test de engleză: 105 sau mai mare
 • Completarea ENC 1101 și ENC 1102 cu un grad „C” sau mai mare de la o instituție acreditată regional.
 • Dacă cursurile de licență sau de masterat au fost completate complet în limba engleză în afara SUA în ultimii doi ani, o scrisoare de la instituție pe antetul oficial va fi obligată să renunțe la cerința limbii engleze. Scrisoarea trebuie să precizeze că toate lucrările de curs au fost predate în engleză.
 • Completarea și trecerea programului intensiv ELS Nivel 112 Engleză pentru scopuri academice

* Un interviu poate fi, de asemenea, necesar pentru a determina nivelul actual de competență în limba engleză, chiar dacă scorurile și orientările necesare au fost îndeplinite.

Marturii

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bach ... Citeste mai mult

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bachelor's and master's degree programs. The H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship is a worldwide provider of academic, professional, and practical education for individuals in business, academia, government, and nonprofit organizations. With a recognized reputation for quality, the Huizenga College of Business & Entrepreneurship's corporate relationships and modern technology provide superior real-world learning experiences for students. Citește mai puţin