MBA cu o majoritate în sisteme complexe de sănătate

Generalități

Programul de descriere

Pe măsură ce generația baby boomer intră în pensie și solicită atenția noastră, la fel și nevoia din ce în ce mai mare pentru profesioniștii din domeniul sănătății. Spitalele și unitățile de asistență medicală se confruntă cu noi provocări și necesită profesioniști care pot oferi soluții. NSU vă oferă un avantaj competitiv, astfel încât să puteți conduce în acest domeniu în creștere.

MBA cu o activitate majoră în sisteme complexe de sănătate vă va expune la continuul complet al sistemului de asistență medicală, inclusiv cercetare translațională și dezvoltare economică. Veți lucra în medii de învățare experiențială, care includ clasă, spitale, clinici și setări de cercetare. Acest program unic este intersecția în care se întâlnesc tehnologia, cercetarea și inovația. Unii o numesc „partea de afaceri” a asistenței medicale, unde soluțiile de afaceri ajută la descoperirile de pe banca laboratorului prin călătoria complexă către noptiera pacientului.

Un comitet consultativ format din lideri în domeniul sănătății, cercetători, inovatori și antreprenori au dezvoltat acest program pentru a vă oferi un avantaj puternic. Vă permite să îmbunătățiți pacienții și soluțiile de afaceri ale părților interesate ca lider de îngrijire a sănătății sau să facilitați descoperirile de laborator de ultimă oră, medicamente, terapii și lansări de dispozitiv ca antreprenor.

 • Cursurile de bază MBA sunt oferite online sau nopți de săptămână, cu excepția MGT 5105.
 • Clasele sistemului complex de sănătate și MGT 5105 sunt livrate sâmbătă alternativ într-un format de 16 săptămâni.
 • Programul poate fi finalizat în aproximativ 24 de luni.
 • Programul începe de 5 ori pe an, august, octombrie, ianuarie, martie și mai.

Diferențiatori de programe

 • Program dezvoltat de Consiliul consultativ al conducătorilor de asistență medicală, cercetătorilor, inovatorilor și antreprenorilor.
 • Pregătește studentul pentru succes, ca lider în sectorul complex al activității de îngrijire a sănătății.
 • Se concentrează pe „noua” afacere a sănătății - intersecția dintre tehnologie, cercetare și inovație.
 • Oferă un mediu de învățare experiențială, predat de practicieni, în sala de clasă și continuum de afaceri de asistență medicală de la spitale la clinici și medii de cercetare.
 • Centrul NSU pentru cercetare colaborativă și relațiile sale la nivel înalt cu incubatorul și întreprinderile de asistență medicală în stadii incipiente, biotehnologia și farmaceutica vor oferi fundamentul programului.

Potențial de câștig

Director birou de afaceri
$ 127.579Salariu mediu pe an
Șef de îngrijiri la domiciliu
$ 113.612Salariu mediu pe an
Director medical și servicii medicale
$ 94.500Salariu mediu pe an

Sursa: Salariu.com

puzzle, dna, research

people, girls, women

Cerințe de admitere

 • O diplomă de licență conferită de la o instituție americană acreditată regional sau o diplomă echivalentă pentru solicitanții internaționali. Solicitanții care au obținut o diplomă absolventă de la o instituție acreditată regional cu un APG total de 3,0 sau mai mare vor fi luate în considerare pentru admitere.
 • Un GPA general de licență de 2,50 sau mai mare pe o scară de 4,00, așa cum este reflectat pe transcrierile oficiale, finale, de la toate instituțiile de licență participate.
 • Solicitanții vor fi considerați eligibili pentru admitere dacă GPA-ul lor absolvent în ultimele 60 de ore de la înscriere este de 2,50 sau mai mare pe o scară de 4,00.
 • Pentru solicitanții care au obținut un GPA cumulativ de 2,25-2,49 sau care au obținut un GPA de 2,25-2,49 în ultimele 60 de ore ale programului de licență, un punctaj minim GMAT (Graduate Management Admission Test) de 450 sau punctajul echivalent al unui GRE (examen de absolvire a înregistrărilor) este necesar.
 • Solicitanții cu o diplomă de licență dintr-o instituție acreditată neregional sunt considerați pentru admitere. Acești solicitanți trebuie să demonstreze un GPA de licență de 2,50 sau mai mare pe o scară de 4,00 și un scor GMAT de 450+ sau un punctaj echivalent al GRE.
 • Pentru acei candidați a căror limbă maternă nu este engleza sau diploma de licență nu a fost finalizată în engleză, va fi necesară competența lingvistică.
 • Studenții se pot conecta fără fir în campus, iar laptopurile sunt încurajate în clasă - pentru a lua note, exerciții conduse de instructor și pentru a lucra în grup. Studenții nu sunt obligați să achiziționeze o anumită marcă de calculator. Cu toate acestea, rețineți că software-ul oferit de College rulează pe platformele Windows. Studenții care folosesc Mac-uri vor avea nevoie de capacitatea de emulare a ferestrelor și trebuie să-și asigure sistemele folosind programe antivirus și antispyware. Specificații minime recomandate pentru computer: sistem de operare Windows 7 sau 8 / 8.1, MS Office și 6 GB RAM, hard disk de 125 GB.
 • Relua
 • Interviu

Documentația necesară

 • Completarea cererii de master pentru admitere și taxa nerambursabilă de 50 USD.
 • Transcrieri oficiale de la toate colegiile și universitățile la care a participat anterior. Fișa de licență a solicitantului trebuie să arate o dată de conferire a gradului pentru a putea fi evaluată pentru examinare. Dacă gradul de absolvire a fost obținut, fișa trebuie să arate data conferirii gradului pentru a putea fi evaluată pentru examinarea admiterii. Transcrierile electronice pot fi trimise la electronictranscript@nova.edu sau prin poștă la adresa:
  Nova Southeastern University
  Servicii de procesare a înscrierii (EPS)
  Attn: H. Wayne Huizenga Colegiul de afaceri și antreprenoriat
  3301 College Avenue
  Caseta PO 299000
  Fort Lauderdale-Davie, Florida 33329-9905

Marturii

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bach ... Citeste mai mult

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bachelor's and master's degree programs. The H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship is a worldwide provider of academic, professional, and practical education for individuals in business, academia, government, and nonprofit organizations. With a recognized reputation for quality, the Huizenga College of Business & Entrepreneurship's corporate relationships and modern technology provide superior real-world learning experiences for students. Citește mai puţin