NIVELUL DE CALCUL POSTULUI

Nu trebuie să vă opriți să lucrați pentru a vă câștiga MBA. Continuați în slujba dvs. și participați la cursurile noastre, de obicei o seară pe săptămână și în weekend, unde veți interacționa direct cu vorbitorii de la facultate și din industrie. Cursurile sunt de asemenea oferite în format eLearning și pot fi efectuate pe distanțe lungi cu sesiuni de grup.

Programul subliniază importanța dezvoltării dvs. ca manager și include suport personal și coaching de afaceri. Veți lucra pe proiecte bazate pe companii în grupuri de învățare de înaltă performanță. Acest program este ideal pentru acei manageri care aspiră la roluri senior și doresc să își mențină cariera în timp ce studiază pentru un MBA.

Alegeți între programe unice, duale sau chiar triple de MBA. De ce ar cere unii să obțină un program cu o diplomă dublă sau triplă de MBA? Este destul de simplu: dacă vă gândiți să studiați în continuare pe grade cu diferite acreditări și din diferite părți ale lumii vă oferă mai multe oportunități.

Deci, du-te pentru o dublă sau triplă grad cu mai multe acreditări în spatele ei și deschideți ușile pentru viitorul dumneavoastră.

MBA generală

Programul general de MBA este destinat studenților sau angajaților care doresc să-și intensifice și să-și exceleze cariera. Acesta este creat pentru a avansa carierele actuale cu cunoștințele dobândite și abilitățile. Programul are o concentrare academică și aplicată care conduce la dezvoltarea capacităților studenților în locuri de muncă extrem de competitive. IBSS selectează profesori cu studii superioare relevante pentru subiectele pe care le predau. Fiecare profesor are experiență profesională în domeniul conex. Pedagogia pedagogică adoptată de IBSS pentru programul general MBA este abordarea învățării experiențiale care se bazează pe utilizarea studiilor de caz și a materialelor bazate pe probleme, care dezvoltă cunoștințele studenților, gândirea analitică și procesul de luare a deciziilor.

Metodele de predare sunt realizate ca cursuri de învățare combinate, care combină învățarea on-line sau susțin ghiduri de studiu cu învățare on-line cu auto-paced. În practică, această metodologie sa dovedit a fi amestecul ideal pentru studenții muncitori ocupați. Componentele online de învățare auto-ritm ale programului le dau flexibilitatea de care au nevoie pentru a putea să îndeplinească cerințele ambelor locuri de muncă și studierea lor în același timp. Sesiunea oferă studenților interacțiunea care este un element cheie în evitarea simțului izolat în mediile lor de învățare.

La finalizarea programului IBSS General MBA, elevii ar trebui să fie:

  • Cunoașterea contextului și conștientizarea dinamicii funcționării organizaționale.
  • Echipat cu cunoștințe actuale și instrumente analitice relevante pentru a îndeplini îndatoriri manageriale în organizațiile de afaceri.
  • Competenți și factori de decizie eficienți în rezolvarea problemelor practice în mediul de afaceri globalizat.
  • Abilitatea de a comunica bine.
  • Echipat pentru a gestiona o serie de sarcini pentru a avansa carierele la funcțiile de conducere.
  • Adecvat expuse afacerilor internaționale și colaborărilor.

MBA General va oferi studenților cu un total de 120 de puncte ECTS. Puteți termina 1 sau 2 ani cu normă întreagă sau flexibilă cu jumătate de normă.

Elevii au posibilitatea de a-și termina studiile fie într-un an sau doi ani, în funcție de alegerea lor de a studia cu normă întreagă sau cu jumătate de normă.

Cerințe minime de admitere

(a) cerințe de competență în limba engleză

Este important ca studenții a căror limbă maternă nu este limba engleză să aibă un nivel minim de înțelegere și de facilitare în

Engleză pentru cursurile noastre de limbă engleză. Pentru cursurile efectuate în alte limbi, limba engleză nu va fi o cerință. Chiar și atunci când un student a îndeplinit standardul minim de admitere prin TOEFL sau alte teste, este obligația unității academice să evalueze înțelegerea elevului de limba engleză orală și scrisă și poate necesita o muncă de remediere.

Elevii care nu sunt vorbitori de limbă engleză nativă sau ale căror universități anterioare nu au fost predate în primul rând în limba engleză, trebuie să furnizeze una dintre următoarele elemente ca dovadă a competenței lingvistice:

  • Testul TOEFL
  • Testul IELTS
  • Scrisoarea de la Universitatea unde studentul a studiat declarând că limba de studiu era engleza

În cazul în care studentul nu prezintă niciuna dintre dovezile menționate anterior, în mod alternativ, va fi efectuat un interviu orală cu un examinator certificat IBSS pentru a evalua nivelul de înțelegere și de comunicare.

(b) Cerințe de intrare

IBSS se angajează într-un proces corect de admitere și acceptă o gamă largă de calificări. Informațiile de pe această pagină oferă

o prezentare generală a cerințelor generale de intrare pentru toate programele.

Cerințele de intrare a conducătorilor auto

Intrare regulată

  • Diplomă de licență sau echivalent
Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare October 10, 2018
Acest curs este Online & Campus Combinate
Start Date
Sept 2019
Duration
1 - 2 anii
Part time
La zi
Price
2,800 USD
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date