MBA global

Generalități

Programul de descriere

Global MBA & Yourself

Vrei să-ți proiectezi propriul MBA? Atunci MBA Yourself este cea mai bună opțiune. Această modalitate MBA vă permite să alegeți acele module de instruire și experiențe internaționale care se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs. Astfel veți obține cel mai mult din toate subiectele MBA.

Ce veți obține după MBA?

 • Veți dobândi o viziune globală a funcționării companiei, precum și relația și importanța diferitelor elemente și domenii care o formează.
 • Veți înțelege mediul și organizația ca un întreg cheie interrelaționat în detectarea oportunităților de afaceri.
 • Veți dobândi o viziune strategică și integrativă a organizației care facilitează luarea deciziilor.
 • Veți înțelege și veți învăța să interpretați conceptele economice financiare principale în managementul afacerilor.
 • Veți dezvolta competențe de bază și abilități pentru managementul talentului organizațional.
 • Veți vizualiza clientul ca epicentrul managementului de afaceri pentru a ghida acțiunile către satisfacția acestuia.
 • Vei dezvolta planuri de afaceri inovatoare prin promovarea antreprenoriatului.
 • Veți aprofunda proiectarea și implementarea modelelor digitale de afaceri care încurajează o cultură organizațională orientată către noi provocări tehnologice.

129570_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpgÎn față / neplăcut

Se propune combinarea unui amestec metodologic bazat pe trei axe: Instruire - Experiențe - Dezvoltare profesională. Prin această metodologie, este posibilă facilitarea și adaptarea învățării la nevoile unui mediu concurențial din ce în ce mai solicitant, care necesită învățare continuă și relatăre.

Cum se desfășoară sesiunile de antrenament?

 • Ședințe față în față Predarea fundamentală practică, bazată pe experiențele profesionale ale cadrelor didactice și achiziționarea de metodologii și modele de lucru validate.
 • Cazuri practice Discutarea și realizarea cazurilor practice, prin care studenții vor lucra în echipă și pot propune soluții aplicând cunoștințele dobândite.
 • Campus virtual Platforma virtuală în care elevii vor găsi resursele necesare pentru rezolvarea cazurilor practice. Este, de asemenea, un instrument pentru a facilita comunicarea în grup și este un loc de întâlnire pentru a discuta, consulta și propune subiecte de interes.
 • Tutoriale online. Prin intermediul platformei virtuale, studenții vor putea răspunde la întrebări și vor menține contactul cu personalul facultății.
 • Tehnologie. Ne vom baza pe diferite soluții tehnologice care vor permite participanților să experimenteze cu instrumente reale, utilizate în prezent de companii în procesele lor de transformare digitală.

Cum se promovează învățarea experiențială?

 • Instruire în aer liber Activitate desfășurată în afara clasei care își propune să aprofundeze competențele manageriale fundamentale în organizații în contexte de incertitudine și complexitate (leadership, muncă în echipă, inovație, reziliență, inteligență executivă, comunicare, soluționarea conflictelor etc.).
 • Cazuri interne. Vom face cazuri reale în companii din zona diferitelor sectoare (încălțăminte, vânzare cu amănuntul, lux, logistică, industriale, servicii, jucării, turism, tehnologie etc.) și tipologii (IMM-uri și multinaționale) unde, pe lângă vizitarea și cunoașterea facilităților fiecăruia companie, participanții MBA vor încerca să rezolve o adevărată provocare a companiei condusă de un manager al aceleiași. Cazurile interne vor fi o oportunitate excelentă de a testa cunoștințele și metodologiile dobândite în MBA, precum și o oportunitate de a dezvolta relații cu companii din zonă.
 • Experiențe internaționale (modul MBA global). Dacă optați pentru un MBA Global, puteți completa studiile dvs. cu „Experiențe internaționale” cu trei modalități de călătorii de studiu: Silicon Valley, Georgetown și China.

metodologie

Metodologia FBS Business School este eminamente practică: se concentrează pe maximul „Învățare prin realizare”, adică învățare făcând. Metodologia urmată în toate programele MBA FBS este Metoda de caz, prin care elevii ar trebui să pregătească și să ofere soluții pentru presupuneri practice, punând elevul în fața luării deciziilor. Această metodologie necesită un claustru foarte bine pregătit în această tehnică, deoarece clasele trebuie să devină forumuri autentice de cunoștințe comune.

Structura programului

Programul de MBA la FBS Business School este împărțit în trei perioade.129656_pic-ia01.png

Perioada de nivelare începe cu câteva săptămâni înainte de data oficială a MBA. În această perioadă de asistență voluntară, studenții primesc cursuri în materie de contabilitate, utilizarea instrumentelor Office și a altor subiecte care pot contribui la realizarea programului.

Perioada MBA este împărțită în următoarele părți sau faze:

Fundamente: O revizuire esențială din perspectiva actuală a aspectelor esențiale pentru dezvoltarea managerială, oferind o viziune de afaceri de 360º.

Avansat: aprofundare în abilități și abilități manageriale prin conținuturi, de la Big Data la comerțul internațional SPECIALIZARE: Ultima perioadă constă într-o specializare pe domenii ale companiei, cum ar fi Managementul general, Managementul financiar, Managementul resurselor umane sau altele. .

Proiect: Elaborarea unui proiect de Creare de companie în care să se aplice învățatul cu sprijinul și monitorizarea individualizată a unui tutore.

Plan personal de carieră: Acompanare pentru planificarea planului strategic de dezvoltare a carierei elevului. Capacitatea de angajare este una dintre cele mai importante caracteristici ale MBA FBS.

Când studenții absolvesc, pot merge la formarea lui Complementos. În această perioadă de asistență voluntară, elevii își extind cunoștințele despre Business Digital, cu subiecte axate pe ecosistemul digital, viziunea și strategia digitală, modelele de afaceri în mediile digitale, perturbarea tehnologică și gândirea la proiectare, marketingul digital și comerțul electronic și managementul resurselor umane în medii digital, precum și Digital Finance.

Printre subiecții complementari se adaugă un modul de îmbunătățire a limbajului.

experiențe

MBA FBS are printre obiectivele sale nu numai dobândirea de cunoștințe și instrumente de decizie, dar și dezvoltarea abilităților personale sau a abilităților soft.

În aer liber. Pentru câteva zile, cazurile și notele pentru alte dinamici sunt schimbate într-un mediu de învățare în afara școlii și complet diferite de cel obișnuit care subliniază importanța conducerii și a muncii în echipă.

Strategii pentru o comunicare eficientă. Obiectivul acestui atelier este de a învăța să comunicăm pentru a atinge obiectivele pe care le dorim. Dezvoltarea unei bune strategii de comunicare vă permite să comunicați eficient.

Vizite la companii. Scopul lor este de a aduce studenților realitatea de afaceri. Vizitele oferă studenților posibilitatea de a intra în contact cu persoane, procese și realități de afaceri care le oferă cunoștințe actualizate și le permite să cunoască aplicarea carierei lor în practica profesională.

Zile de aplicare profesională. În timpul instruirii la Fundesem, elevul va putea participa la conferințe, seminarii și ateliere, conduse de vorbitori profesioniști din lumea afacerilor. Obiectivul acestor zile este îmbogățirea învățării studenților, actualizarea cu cele mai recente știri despre afaceri și învățarea despre ultimele tendințe în căutarea unui loc de muncă. Cunoașterea profilurilor cele mai apreciate de companii poate ajuta elevii să-și concentreze cariera profesională.

Dezvoltarea talentelor manageriale. Metodologia FBS permite studenților să dezvolte abilități și abilități manageriale, abordând probleme reale de afaceri. Această metodologie favorizează munca în echipă pentru rezolvarea cazurilor, integrarea și îmbogățirea cu contribuțiile și experiențele colegilor.

Networking. Relațiile cu profesorii și colegii sunt fundamentale pentru a începe să dezvolte o carieră în orice sector.

Ateliere complementare

Pe parcursul dezvoltării masterului studentul va participa la diferite ateliere și ateliere de lucru pentru a-și finaliza pregătirea.

Inovație. Un atelier construit pentru a facilita procesele, instrumentele și viziunea necesare inovării. Oferă studentului posibilitatea de a învăța, într-un mod practic, o metodă de co-creare, cercetare și inovare.

Faceți competențele profesionale vizibile. Pe parcursul cursului, sunt programate ateliere și sesiuni de formare pentru a ajuta studenții să își îmbunătățească accesibilitatea sau creșterea pe piața muncii.

Echipe motivate Echipe productive În direcția corectă a acestor echipe se află productivitatea companiei și pentru aceasta este necesar ca noii lideri să dobândească și să dezvolte diverse abilități precum comunicare pozitivă, inteligență emoțională, recunoaștere etc.

Zile de aplicare profesională. În timpul MBA, studentul poate participa la conferințe, seminarii și ateliere, conduse de vorbitori profesioniști din lumea afacerilor.

sihăstrie

Facultatea FBS este formată din profesioniști de top din lumea afacerilor, cu o vastă experiență în domeniul profesional, precum și în predare, cercetare, consultanță și consultanță.

Echipa didactică are experiență în poziții de conducere ale companiilor naționale și multinaționale, precum și o pregătire pedagogică excelentă, care le permite să predea subiectele despre companiile în care sunt experți. Acești profesioniști își transmit cunoștințele, derivate din practică. profesionist, în programele noastre de MBA oferind studenților o viziune globală, exactă și fidelă adaptată realității companiei.

Dezvoltarea carierei

La FBS îi ajutăm pe student să-și planifice cariera profesională luând deciziile cele mai potrivite, precum și pentru a-și putea proiecta și realiza obiectivele principale.

Prin diverse servicii (consilier în carieră, coaching și îndrumare, seminarii și ateliere și orientare a muncii), studentul este însoțit să proiecteze și să execute un plan strategic pentru dezvoltarea carierei. În mod similar, există acces la un schimb de angajare care pune Contactați studenții în procesul de a căuta un loc de muncă sau care doresc să își îmbunătățească activitatea curentă, cu recrutori, cercetați de talente sau companiile potrivite.

Unele date privind dezvoltarea carierei sunt următoarele:

 • 4 din 5 studenți care fac stagii de practică, în cele din urmă angajați de aceleași companii
 • 95% dintre studenții MBA ai FBS îmbunătățesc sau își schimbă locul de muncă în termen de doi ani de la finalizarea masterului
 • Peste 600 de companii au solicitat posturi studenților Fundesem
 • 130 de studenți au fost angajați de companii în ultimul an universitar 2017/18

finanțare

FBS este o fundație non-profit al cărei obiectiv este dezvoltarea de profesioniști și companii. Prin urmare, fundația oferă o serie de burse candidaților pentru programele de MBA, astfel încât orice student cu adevărat angajat în formarea lor poate finaliza MBA fără probleme economice. În plus, FBS are acorduri de finanțare foarte avantajoase cu mai multe entități financiare.

Ce spun elevii

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The origins of Fundesem go back to 1965, when the School was created to meet the demand for a new generation of professionals. Since then and until now, we have defended the value of effort and the de ... Citeste mai mult

The origins of Fundesem go back to 1965, when the School was created to meet the demand for a new generation of professionals. Since then and until now, we have defended the value of effort and the demand for excellence as key points to the achievement of tangible results. Citește mai puţin