Cheia dumneavoastră pentru a face afaceri la nivel global. Stăpânirea abilităților pentru comerțul exterior și relațiile de afaceri internaționale sunt factorii cheie de succes pentru lansarea sau consolidarea carierei dvs. de antreprenor global.

Programul învață cum să îndeplinească standardele înalte necesare pentru a desfășura activități de afaceri internaționale de succes.

De la politicile comerciale externe până la relațiile internaționale și desfășurarea de afaceri la nivel global, acest MBA pregătește studenții pentru a face față provocărilor de afaceri reale ca un lider calificat și un factor de decizie global.

Întreprinderile din zilele noastre nu mai pot fi limitate la granițe restrânse, indiferent dacă dețineți o brutărie mică sau conduceți o firmă de avocatură mare, posibilitățile de a vă aduce afacerea pe lume devin nenumărate și inevitabile. A face afaceri internaționale înseamnă a fi competitiv pe o scară mai mare, a avea acces la un spectru mai larg de talente și a fi capabil să utilizeze bunuri și resurse străine.

Prin realizarea acestui program de masterat, studenții nu numai că au acces la o educație fiabilă și practică, ci obțin de fapt gustul real al afacerilor internaționale, având șansa de a învăța de la unele dintre cele mai importante figuri ale scenei de afaceri din Spania. Profesorii BEBS sunt antreprenori, directori, influenți și multe altele.

După absolvire, studenții vor fi bine pregătiți să proiecteze un plan de afaceri internațional puternic și să fie pregătiți să-l execute.

Curriculum-ul programului

 1. Strategie și globalizare
 2. Conducere și managementul resurselor umane
 3. Managementul operațiunilor și inovării
 4. Marketing international
 5. Management financiar și economic
 6. antreprenoriat
 7. Joc de afaceri
 8. Accesarea noilor piețe
 9. Noi tehnologii și social media în comerțul exterior
 10. Funcționarea și gestionarea comerțului exterior
 11. Proiect final de master

Proiectul final al masterului este scris fie ca un plan de afaceri, fie un studiu de caz pentru o afacere existentă. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru studenți de a-și dezvolta ideile de afaceri și de a le oferi viață, deoarece proiectele sunt supravegheate și ghidate de unii dintre cei mai buni profesioniști din domeniu. Îi încurajăm cu tărie studenții noștri să profite de proiectul de master pentru a-și împinge limitele folosindu-l ca exercițiu pentru antreprenoriat.

Proiectul poate fi realizat fie individual, fie în grup.

Profilul studenților

 • Antreprenori și întreprinzători care doresc să dobândească cunoștințe și abilități în managementul afacerilor globale
 • Absolvenți recente care doresc să se specializeze în managementul afacerilor internaționale și comerțul exterior

Acreditare

MBA în Managementul afacerilor internaționale de BEBS Barcelona Executive Business School

BEBS este o școală privată de afaceri, complet acreditată de guvernul spaniol pentru a furniza studii superioare valabile la nivel mondial, precum și este membru al Asociației Școlilor de Afaceri din Spania (AEEN) și al învățământului privat privat al Uniunii Europene (EUPHE) .

Documente necesare

 1. Reluare actualizată (CV)
 2. Scrisoare de motivație
 3. Copie de pașaport sau de identitate
 4. Licențiat
 5. Dosarul academic (Transcriere / note)
 6. IELTS 6.0 sau echivalent, cum ar fi TOEFL sau educația anterioară în engleză
Program predat în:
 • Engleză
 • Spaniolă
Ultima actualizare August 7, 2019
Acest curs este Online, Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
10 - 12 luni
Part time
La zi
Price
5,300 EUR
- În campus; 4.800 EUR - Online
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
End Date
Sept 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Sept 2020