MBA internațional (Madrid / Shanghai)

Generalități

2 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Descrierea programului

Lumea afacerilor și situația actuală foarte dinamică și foarte competitivă a incertitudinii economice necesită profesioniști calificați, cu cunoștințe solide despre diferite domenii de management și, în plus, cu abilități personale și profesionale, precum versatilitate, adaptabilitate, reflecție, determinare și creativitate.

Care sunt avantajele obținerii unui MBA internațional? International MBA este programul de formare managerială prin excelență, care își antrenează participanții să atingă poziții de responsabilitate într-o companie prin dobândirea abilităților manageriale necesare pentru managementul companiilor și instituțiilor. Ca atare, în afară de formarea în management, un MBA asigură recunoașterea din partea întregii comunități de afaceri. Prin urmare, este cel mai bun program de a câștiga și consolida noi instrumente și cunoștințe, prin experiență, care facilitează tranziția către un loc de muncă mai bun în cariera noastră profesională.

International MBA Madrid / Shanghai a fost conceput astfel încât participanții să-și îmbunătățească și să-și sporească cunoștințele în managementul și administrarea afacerilor, să lucreze cu principalele instrumente de management și să-și consolideze abilitățile și competențele manageriale. Este un master de management axat pe înțelegerea tuturor domeniilor implicate în managementul organizațiilor, cu o imagine de ansamblu completă a companiei, a modului în care funcționează și a modului în care este organizată.

Toate acestea sunt îmbogățite de oportunitățile de rețea disponibile cu ceilalți profesioniști participanți, personalul nostru didactic și profesioniștii invitați la conferințele, discuțiile și activitățile noastre, ceea ce este crucial pentru îmbunătățirea poziționării profesionale.

134926_pexels-photo-3153199.jpeg

Motive pentru care a luat EAE Business School International MBA Madrid-Shanghai

Semestru în străinătate din Shanghai

Opțiunea de a studia un semestru în străinătate la Universitatea Shangai din Shangai, o instituție privată de învățământ superior, angajată să ofere studenților o educație de afaceri globală de înaltă calitate.

EAE în clasament

MBA-urile EAE , numite drept unul dintre cei mai buni din lume în clasamentul celor mai bune școli de afaceri internaționale 2018 ale prestigioasei reviste americane Bloomberg Businessweek.

Programul internațional de talente

Dacă obiectivul dvs. este dezvoltarea profesională internațională, veți obține vizibilitatea maximă în rândul multinaționalelor care lucrează cu EAE prin atelierele de angajare și interviuri cu headhunters și consultanți internaționali de recrutare.

Business Networking

Întâlniri cu profesioniști de la mari companii precum Microsoft, Red Bull, HP, CEPSA și Grupo Hero, pentru a numi doar câteva.

Destacados

 • Top 25 de școli de afaceri din lume - America Economía Clasament 2019
 • A doua cea mai bună școală de afaceri din Spania - Merco 2019
 • 103 naționalități diferite în 2018
 • +77.000 de profesioniști formați din 1958
 • Top 25 cei mai buni maestri de management de proiect din lume QS Global Masters Ranking 2019

student, typing, keyboard

Raport de angajare

 • 85% dintre studenți au primit noi oferte de muncă după terminarea masterului
 • 98% dintre studenții EAE care fac stagiu își găsesc plasamentul prin Departamentul de cariere profesionale
 • Mai mult de 7.000 de oferte de angajare și stagiu postate în 2018
 • Top 5 companii de recrutare din 2018: LVMH, Schneider Electric, Nestlé, Repsol și Coca Cola

Scheme de finanțare și subvenții

La EAE știm că studenții talentați ne inspiră și acționează ca forță motrice în spatele progresului comunității noastre. Subvențiile EAE își răsplătesc eforturile în călătoria lor către excelență, consolidând angajamentul nostru față de egalitate și justiție socială prin extinderea oportunităților disponibile pentru accesarea programelor noastre educaționale.

 • 25% dintre studenți primesc sprijin financiar
 • Finanțare fără dobândă de 12 luni
 • 4 tipuri diferite de subvenții EAE
Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Citeste mai mult

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Citește mai puţin
Barcelona , Madrid , New York , Shanghai + 3 Mai mult Mai Puțin