MBA la nivel global cu normă întreagă

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

MBA la nivel global cu normă întreagă

Ridică-te. Schimba directia. Transformați-vă cariera.

Locația: Sao Paulo, Brazilia

Experimentează ateliere de lucru care motivează, grupă proiectele provocatoare și colegii care inspiră. Cu acest program flexibil, global, puteți studia împreună cu noi în Manchester, Dubai, Shanghai, Singapore, Hong Kong sau São Paulo. Distruge-te la locul de muncă din prima zi.

Manchester Global Part-time MBA este conceput pentru a se potrivi în jurul angajaților și angajamentelor personale, oferindu-vă flexibilitatea de a studia atunci când vă convine cel mai bine.

Predarea în clasă mondială este oferită în blocuri la ateliere rezidențiale, completată de activitatea online pentru a îmbogăți experiența de învățare. Aceasta înseamnă că timpul dvs. fizic din birou este programat în avans pentru o întrerupere minimă a carierei. În cazul în care cariera dvs. vă va duce în străinătate, puteți continua studiile fără probleme la unul dintre cele șase centre globale.

Programul este învățat pe deplin în limba engleză și îi aducem pe academicieni ai MBS al Alianței la Sao Paulo pentru cursuri. În Brazilia, conducem Global MBA în parteneriat cu FGV, o școală de afaceri locală de prestigiu, iar câteva module din program sunt predate de către cadrele universitare, urmând același program la nivel global.

Abordarea noastră de învățare mixtă oferă o combinație echilibrată de auto-studiu și de învățare practică cu colegii din întreaga lume. Un semestru tipic va include până la trei ateliere față în față, livrate în spate la unul dintre centrele noastre din întreaga lume. În același timp, veți participa la sesiuni de tutorial online, veți studia online într-un mediu dedicat e-learning și veți participa la discuții pe forum cu e-tutori și colegi.

(interogările trebuie adresate contato@mbsbrazil.com.br )

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Manchester Business School was founded in 1965 and is one of the UK’s first business schools. In 2015, we celebrated our 50th anniversary.

Manchester Business School was founded in 1965 and is one of the UK’s first business schools. In 2015, we celebrated our 50th anniversary. Citește mai puţin
Sao Paulo , Manchester + 1 Mai mult Mai Puțin

Acreditări