MBA multinationala are mai mult de 10 ani de experienta de succes pe piata si este considerat de absolventi ca fiind cel mai bun MBA pentru senior manageri din regiune. Acest program de diplomă dublă cu ESADE constă în 8 module de 1 săptămână la fiecare 2 luni și are loc între lumea dezvoltată și cea emergentă.

Programul este disruptiv și este structurat în jurul celor 8 etape ale procesului de generare și executare a strategiilor de afaceri.

Participanții vor învăța în direct modul în care își desfășoară activitatea pe 3 continente. Această experiență multinațională îi va permite să creeze o nouă viziune a afacerilor lor și să le transforme ca lideri cu impact direct asupra creșterii companiilor lor, integrând impactul global și local într-o economie digitală, în care neinovatorul moare.

Deveniți protagonistul și orchestra o nouă viziune pentru succesul susținut al afacerii dvs. cu MBA multinațională.

De ce?

În ultimul deceniu am observat o recompunere a hegemoniei în diferite sectoare industriale. În a doua jumătate a secolului al XX-lea, protagoniștii din diferite industrii au venit din cele 3 mari blocuri economice: Europa, Statele Unite și Japonia.

Acest scenariu sa schimbat drastic. Sud-Nord fluxurile au crescut mai rapid decât cele din nord-sud.

America Latină, cu un dinamism care rivalizează piața asiatică - cu mai puțin de jumătate din populația chineză, produce cu mult mai mult decât atât - oferă un potențial de consum foarte atractiv și o creștere accelerată a consumului intern.

Pentru a face afaceri în această nouă Americă Latină, este nevoie de o nouă direcție a managerilor, a noilor jucători care schimbă jocul stabilit de foștii protagoniști.

De fiecare dată în mai multe sectoare economice, protagoniștii provin din economiile emergente.

Cu toate acestea, unele economii dezvoltate sunt, de asemenea, protagoniști, dând naștere unui tranzit obligatoriu între lumea dezvoltată și cea emergentă, creând scenarii în care dezechilibrul nu este un eveniment aleator, ci starea naturală.

Înțelegerea modului de articulare a afacerilor între noile economii din sud și nordul, estul și vestul necesită un set sistematizat de cunoștințe care poate fi obținut numai în programe formative, cum ar fi MBA multinațional, schimbul de experiență cu alți manageri și participanți din regiune.

Ce?

MBA multinațional este cel mai bun MBA pentru managementul senior în America Latină.

 • Formatul unic:
  • Flexibil: 1 săptămână la fiecare 2 luni timp de 13 luni
  • Multinaționale: modulele au loc în:
   • Barcelona
   • Viña del Mar
   • Silicon Valley
   • Mexico City
   • Sao Paulo
   • Shanghai
   • Santiago, Chile
  • Instruire conceptuală solidă, cu o abordare practică, flexibilă și inovatoare.
 • Vechimea în regiune: vârsta medie de 40 de ani.
 • Rețeaua cea mai puternică de antreprenori din America Latină:
 • 57% C-Suite, 24% Angajatori, 19% CEO
 • Facultatea Internațională cu doctorat și rolul de conducere sau consultant.
 • Diplomă dublă de la universitățile avangardiste în afaceri.

114545_Untitled.png

Dublu grad:

Master în Administrarea Afacerilor
Universitatea Adolfo Ibáñez

Corporate MBA
ESADE Business School114548_campus1.jpg

O nouă viziune

În ultimii ani, lumea a trecut prin experiențe demitologice. Criza din 2008 ne-a arătat că piețele nu reușesc, că țările care promovează piața liberă pot deveni dintr-odată intervenționiste feroce și că chiar și cele mai mari companii pot cădea în ochi. În ultimul an, China, principalul motor al creșterii, a încetat brusc să fie, mărfurile care au fost o dată o sursă de bogăție inepuizabilă s-au prăbușit și toate investițiile trebuiau reconsiderate.

Este clar că trebuie să dezvoltăm abilități și cadre conceptuale ample care să ne permită să înțelegem în profunzime realitatea noastră, să ne imaginăm scenarii posibile viitoare și să dezvoltăm și să punem în aplicare strategii care să ne permită să exploatăm oportunitățile pe care le aduce schimbarea.

MBA multinațională de la Universitatea Adolfo Ibáñez și ESADE Business School nu oferă doar cadre conceptuale și abilități într-o manieră pragmatică și adecvată pentru directori și întreprinzători de rang înalt, dar și prin intermediul facultății internaționale și studenților săi din America Latină oferă un mediu unic pentru a înțelege particularitățile de a face afaceri în fiecare țară din Ibero-America.

MBA-ul nostru multinațional, conceput pentru a instrui managementul de vârf, articulează cunoștințele despre domenii funcționale, cum ar fi controlul, marketingul, operațiunile, finanțele și resursele umane, în jurul pașilor procesului de management în 8 module:

 1. Conștientizare: înțelegerea abilităților noastre personale și a oportunităților de îmbunătățire ca lideri, compania noastră și mediul înconjurător
 2. Scenarii: înțelegeți posibile scenarii viitoare (macroeconomice, politice și competitive) și oportunități.
 3. Orchestrarea strategică: construirea unei strategii care să ne permită să articulăm afacerile noastre pentru a răspunde noilor oportunități, pentru diversitatea scenariilor posibile și pentru a genera schimbări în mediul concurențial, în loc să fie determinate de acesta.
 4. Numere: finanțarea afacerii, generarea de bani din valoarea generată și armonizarea intereselor diferitelor părți interesate esențiale pentru crearea valorii respective.
 5. Aliniere: dezvoltați abilitățile de a recruta și de a gestiona talentele, de a crea echipe și de a le alinia în funcție de strategie.
 6. Implementarea de valori: implementați rețelele de afaceri cu flexibilitatea necesară pentru a răspunde mediului și / sau pentru a le redefini.
 7. Emergent Atmosphere: vizităm China să vedem cum să facem afaceri într-o cultură dramatic diferită, cu un cadru politic, social și economic care se schimbă radical de la un an la altul, generând oportunități gigantice de afaceri.
 8. Executarea: pentru a realiza inovația în practică, a trecut prin istoria omenirii pentru a înțelege problemele de implementare a unor strategii mari și modul în care acestea sunt repetate în companiile noastre.

MBA multinațional este organizat pentru a construi în manageri competențele esențiale pentru a călători acest curs. Programul este difuzat pe întreaga emisferă nordică, utilizând cele mai multe dintre birourile pe care ESADE și Adolfo Ibáñez le au în Spania și Santiago de Chile. Modulele din Silicon Valley și din China ne oferă ocazia de a vizita cele două cele mai dinamice economii din emisfera nordică, de a înțelege oportunitățile pe care le prezintă pentru companiile iberoamericane și de a analiza cele mai reușite paradigme de management în contexte cu schimbare înaltă.

Universitatea Adolfo Ibáñez și Școala de afaceri Esade sunt în mod permanent plasate printre cele mai bune trei școli de afaceri din America Latină și respectiv Europa și au pus în MBA Mutinaționale cei mai buni profesori, combinând granița gândirii științifice în lumea afacerilor cu cele mai bune practici și experiențe profesionale Conceptele învățate în sala de clasă se aplică a doua zi în cadrul companiei.


Compania dvs. este pregătită să facă față provocărilor viitoare și va conduce industria dvs.? Trăim în vremuri de schimbare și crearea unei noi ordini economice și competitive. Lumea se transformă pentru a crea o realitate multipolară, în care distincția relevantă este din ce în ce mai mică decât cea care face distincția între piețele emergente și piețele dezvoltate, de la piețele în creștere și pe piețele fără creștere. În paralel, factori multipli alternează natura unui număr mare de industrii, lăsând învechite modelele de afaceri care au predominat în ele de zeci de ani. Puțini sunt companiile care trăiesc în afara impactului lumii digitale, criza economică care a afectat o mare parte din "vechea" Europă sau cerințele crescânde ale clienților care din ce în ce mai solicită mai mult pentru mai puțin. Dar aceste schimbări nu sunt doar externe companiei. Modul de a exercita conducerea, conducerea echipelor și modul de lucru este, de asemenea, semnificativ modificat. Nu mai putem gestiona așa cum am făcut în trecut, ceea ce necesită noi modalități de a conduce și de a gestiona echipe.

În acest context, companiile de vârf sunt cele care sunt capabile să inoveze, să dezvolte noi soluții și modele de afaceri care să creeze o valoare superioară pentru clienții și utilizatorii lor. Acestea sunt companii care dezvoltă relații emoționale cu clienții și angajații lor și, dincolo de adaptarea la contextul economic și competitiv actual, încearcă să definească regulile jocului și viitorul industriei lor.

Lumea managementului nu a trăit în afara acestei realități și a dezvoltat în ultimii ani o serie de noi instrumente de management care au înrădăcinat multe dintre cele care făceau parte din realitatea obișnuită a școlilor de afaceri cu doar 10 sau 20 de ani în urmă ani. Noile vremuri necesită noi teorii și instrumente care să contribuie la gestionarea cu succes a managementului.

Aceasta este baza pe care au fost construite MBA-ul multinațional al ESADE și al Universității Adolfo Ibáñez. Două școli internaționale principale, cu sediul în Europa și America Latină, care caută să adauge pentru a sprijini dezvoltarea de abordări inovatoare de management. MBA multinațională urmărește să sprijine dezvoltarea companiilor de vârf, prin intermediul acestor noi instrumente și abilități care pot răspunde provocărilor prezentului, dar care sunt fundamental capabile să creeze contracte futures. Și subliniez viitorul și nu viitorul, deoarece trebuie să ne îndepărtăm de realitatea deterministă tradițională pentru a afla că noul context deschide mai multe opțiuni.

MBA multinațională este un program inovator, de la concepția sa până la modul în care își dezvoltă conținutul. Programul urmărește să provoace, să reflecteze și să extragă cele mai bune rezultate din partea fiecăruia dintre participanții săi, pentru a deveni lideri în noua ordine de afaceri care se creează.

Sperăm să inspirăm și să construim împreună viitorul!

Cea mai bună Alianță

Universitatea Adolfo Ibáñez

Vanguardia.

Fondată la Valparaíso, Chile, în 1953, Universitatea Adolfo Ibáñez este prima Școală de Afaceri din America Latină, cu o tradiție puternică în educația directorilor executivi chilieni și americani. Experiența și prestigiul său în domeniul administrării afacerilor și al științei sunt aprobate an de an, clasându-se în mod consecvent printre clasamentele superioare ale școlilor de afaceri (América Economía) și printre principalele școli din America Latină în clasamentul Educație pentru afaceri executive (Financial Times).

Universitatea Adolfo Ibáñez Alumni.

Mai mult de 6.000 de absolvenți ai programelor lor de MBA lucrează astăzi atât în sectorul public, cât și în sectorul privat, în 23 de țări, iar peste 17.000 de directori, inclusiv chilieni și străini, au optat pentru diplome, seminarii și alte programe educaționale continuă a acestei școli de afaceri.

Prin absolvenții săi, Universitatea Adolfo Ibáñez a jucat un rol semnificativ în fiecare proces de transformare din Chile, țară care reprezintă un punct de referință în dezvoltarea și creșterea economică din întreaga Americă Latină.

ESADE Business School

De la înființarea sa în 1958, ESADE a evoluat pentru a deveni un punct de referință internațional în formarea managerilor. Acest lucru este demonstrat de clasamentul său constant printre cele mai bune 10 școli de afaceri internaționale, prin clasamente de prestigiu, cum ar fi Financial Times, Business Week, The Economist și Forbes, care prețuiește în special orientarea globală, calitatea înaltă a programelor sale, capacitatea antreprenorială și principiile etice pe care le promovează.

ESADE Alumni.

După trecerea prin clasele ESADE, absolvenții MBA-ului multinațional fac parte din ESADE Alumni, o comunitate vastă de absolvenți format din peste 48.500 de persoane care își exercită profesia în 114 de țări pe 5 continente. O comunitate care continuă să promoveze relațiile profesionale și sociale între membrii săi, îndrumându-i în dezvoltarea carierei profesionale și activând pentru a consolida prestigiul titlurilor. Rețeaua ESADE Alumni are capitole în mai mult de 20 de țări și propriul canal de televiziune, unde poți să urmezi conferințe și dezbateri, printre multe alte lucruri. Dar mai presus de toate, este un alt instrument de a deschide noi posibilități de rețea pentru absolvenți și companiile lor.

Cine?

MBA multinațional este conceput exclusiv pentru managementul senior:

 • C Level Executives
  de companii multinaționale
 • proprietarii
  de companii
 • moștenitori
  a afacerilor familiale

Cum?

Dinamica programului este canalizată în 8 module (etape ale strategiei), pe care participanții le vor trece într-o manieră integrată pentru a îmbunătăți procesul decizional executiv.

Există 5 caracteristici ale profesorilor noștri în călătoria lor prin fiecare modul:

 1. ele domină starea de artă a fiecărei discipline,
 2. Au idei originale publicate în revistele principale de afaceri în specialitatea lor,
 3. ei folosesc maieutica ca metodă (studii de caz),
 4. prezintă exemple reale ale Statelor Unite, Americii Latine, Europei și restului lumii, precum și sectoarele de afaceri din care fac parte participanții,
 5. și în cele din urmă, dar și esențiale în educația executivă a afacerilor, expozițiile sale și interacțiunea cu participanții sunt distractive și dinamice.

module

I. Conștientizarea (Barcelona, Spania / decembrie)

 • Conștientizarea personală.
 • Managementul dinamicii echipamentelor.
 • Dezvoltarea perspectivelor strategice.
 • Eficiența personală și îmbunătățirea rezultatelor.

II. Scenarii (Viña del Mar, Chile / ianuarie)

 • Conducerea în contexte de incertitudine.
 • Tendințe viitoare și oportunități de piață.
 • Dezvoltarea scenariilor
 • Luarea deciziilor

III. Orchestrarea strategiei (Silicon Valley, SUA / martie)

 • Concurează pe Edge
 • inovație
 • Strategii de creștere: crearea și capturarea valorii.
 • Transformarea digitală

IV. Numeri (Mexico City / Mai)

 • Diagnostic și analiză financiară.
 • Viziunea financiară a deciziilor: riscurile, oportunitățile și valoarea flexibilității.
 • Evaluarea strategiilor de afaceri.
 • Finanțarea și guvernanța corporativă.

V. aliniere (Madrid, Spania / iulie)

 • Conducerea personală și de echipă.
 • Influența, puterea și persuasiunea în organizații.
 • Coaching și dezvoltarea competențelor.
 • Alinierea organizațională

VI. Implementarea de valori (Sao Paulo, Brazilia / septembrie)

 • Management vs. Momentum.
 • De la 4P la 4C la 4I.
 • De inovare a produselor.

VII. Emergent Atmosphere (Shanghai, China / Noiembrie)

 • Creșterea noilor economii: economia chineză și impactul acesteia asupra lumii.
 • Conducerea afacerilor în contextul transformării politico-economice.
 • Globalizarea companiilor chineze.
 • Relațiile Chinei cu Europa, Statele Unite și America Latină.

VIII. Executarea (Santiago, Chile / ianuarie)

 • Surse, metode și procese ale Inovării.
 • Execuția strategică: exemple istorice și actuale.
 • Secretul execuției strategice de succes.
 • Învățarea din erori în execuție.114550_FH6.jpg

Recunoaștere globală

Atât Școala de Afaceri a Universității Adolfo Ibáñez, cât și ESADE Business School au - în mod specific - cele trei accreditări internaționale prestigioase cunoscute în lumea academică drept "Triple Crown".

Acreditarea de către AACSB International (Asociația pentru Școala Advance Collegiate of Business), reprezintă cea mai mare realizare la nivel mondial în ceea ce privește certificările de calitate academică pentru programele de management de afaceri. Mai puțin de 5% din programele de afaceri obțin această acreditare.

AACSB este specializată în programele de licență, masterat și doctorat în afaceri și contabilitate. Standardele sale de acreditare caută cele mai înalte niveluri de educație de calitate, îmbunătățire continuă și excelență în toate programele sale.

EQUIS (Sistemul European de Îmbunătățire a Calității). Certifică școlile de afaceri în întregime, adică toate programele oferite de instituție. EQUIS evaluează echilibrul dintre calitatea academică, excelența profesională, interacțiunea cu lumea afacerilor și internaționalizarea.

AMBA (Asociația de MBA). Acesta acreditează programele MBA și reprezintă în prezent un standard global pentru toate programele MBA din lume. Criteriile sale riguroase atestă faptul că numai programele care demonstrează cele mai bune standarde în ceea ce privește predarea, curriculumul și interacțiunea elevilor obțin acreditări.

Doar 1% dintre școlile de afaceri din lume împărtășesc cel mai mare premiu de a avea sprijinul celor mai prestigioase 3 agenții internaționale de acreditare.

"Triple Crown" este sinonim cu prestigiul și cu cele mai înalte standarde internaționale de excelență în învățământul superior.

aplica

Cerințe de aplicare

 • Diplomă universitară a unei instituții recunoscute ca atare de către autoritatea țării emitente.
 • Experiență profesională de cel puțin 8 ani și cel puțin 4 ani în conducerea superioară.
 • Nivelul mediu sau superior al limbii engleze.
 • Completați formularul de cerere sau pachetul de aplicații, disponibil pe site-ul programului.
 • Interviu personal
 • Plata a 150 $ pentru taxa de înscriere
 • Rundele de cerere care fac obiectul unei cote limitate:
  • 31 mai
  • 31 iulie
  • 30 septembrie

Prețul programului: 75.000 USD.
Include o plată inițială de 10.000 USD pentru școlarizare și cazare în China.

Program predat în:
 • Spaniolă

Vezi 2 mai multe cursuri de la Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez »

Ultima actualizare Mai 8, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Dec 2019
Duration
1 an
Part time
Price
75,000 USD
Include o plată inițială de 10.000 USD pentru școlarizare și cazare în China.
Deadline
Nov 2, 2019
După locații
După dată
Start Date
Dec 2019
End Date
Ian 31, 2021
Termen limită de aplicare
Nov 2, 2019

Dec 2019

Location
Termen limită de aplicare
Nov 2, 2019
End Date
Ian 31, 2021