MBA online

Ukrainian-American Concordia University (ConcordiaUA) este mandra sa-si ofere un program de MBA in sala de clasa, online si in combinatie, atat oferind:

 • Acces on-line la serverul de învățare și la resurse
 • Disponibilitate din orice parte a lumii 24/7
 • Forme eficiente și intensive de educație.

Programul nostru este axat pe curriculum tradiționale MBA și exemplifică un echilibru bun de cursuri calitative și cantitative. Cursurile sunt predate din perspectiva middle and senior management și dezvoltă abilitățile, cunoștințele și perspectivele care permit o trecere de la expertiza funcțională la o conducere strategică largă. Participanții primesc fundamente solide împreună cu instrumentele care pot fi aplicate imediat într-un cadru de afaceri actual. Scopul nostru este de a pregăti un lider competent și încrezător care să poată face față provocărilor de mâine.

Ne străduim pentru îmbunătățirea și excelența continuă în cadrul școlii noastre de MBA. Evaluăm ce facem și măsuram cât de eficienți suntem în realizarea obiectivelor noastre. Avem facultate și personal care sunt dedicate ConcordiaUA și sunt preocupați de succesul fiecărui student.

Acreditarea FIBAA

La 6 iulie 2018, programul MBA de la Ukrainian-American Concordia University fost re-acreditat pentru încă 7 ani de către Fundația pentru Agenția Internațională pentru Administrarea Afacerilor de Acreditare (FIBAA), care este puternic respectată în mediul de afaceri și cercurile universitare. Scopul FIBAA este de a promova calitatea și transparența în educație și știință prin acordarea de certificate de calitate programelor educaționale și instituțiilor de învățământ în domeniile învățământului superior și dezvoltării profesionale continue. Faptul că ConcordiaUA a primit această acreditare este o semnătură de cea mai înaltă calitate a programului său de MBA. Beneficiile practice pe care absolvenții de MBA le pot primi sunt numeroase, inclusiv oportunități sporite de angajare și educație continuă în Europa și în SUA.

Studenții MBA sunt eligibili pentru diplome de master dual

- Diplomă Masterat cu Universitatea de Stat din Koblenz-Landau - MBA, Management Internațional, Maestru De Științe în Managementul Informațiilor (majore în Antreprenoriat, Tehnologie și Managementul Inovației)

href = "http://www.concordia.edu.ua/our-partners/universities/universitat-koblenz-landau/

- dublă diplomă de MBA (cu un număr de specializări)

cu cofondatorul Concordia University Wisconsin / Ann Arbor href = "http://www.concordia.edu.ua/our-partners/universities/cuw/

- Diplomă Masterat cu Universitatea din Managementul securității ocupaționale (UOSM) în Katowice (Polonia) - MBA, Management Internațional, Management de proiect și Psihologie în afaceri internaționale href = "http://www.concordia.edu.ua/our-partners / universități / University-of-ocupațională-siguranță de management-in-katowice /

Programe duale la ConcordiaUA:

 • Universitatea din Minnesota Crookston (SUA)
 • Universitatea din Koblenz-Landau (Germania)
 • Universitatea de management al securității ocupaționale din Katowice (Polonia)
 • Universitatea Concordia Wisconsin / Ann Arbor (SUA)

Programe de schimb la ConcordiaUA:

 • Universitatea Concordia - Wisconsin / Ann Arbor
 • Universitatea din Trier (Germania)
 • Universitatea de Științe Aplicate Worms (Germania)
 • Universitatea de Management Varna (Bulgaria)
 • Richmond International American University (Londra, Marea Britanie)

Bine ați venit la programele ConcordiaUA!

Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare July 23, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date