MBA pe termen lung

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Vreți să faceți o diferență?

 • Utilizați experiența dvs. profesională și consolidați-vă conducerea pentru a face un salt în cariera ta.
 • Înțelegeți dinamica piețelor și schimbările economice, sociopolitice și tehnologice.
 • Extindeți-vă abilitățile de management, învățați unelte care vă vor permite să evaluați și să vă confruntați cu provocări cu încredere.
 • Creșteți conștiința de sine și dezvoltați busola morală pentru a naviga în dilemele manageriale.
 • Beneficiați de învățarea personalizată și de un program individual de coaching, schimbul de experiențe și cunoștințe cu un grup select de colegi de excepție și lideri executivi internaționali.
 • Trăiți un adevărat proces de schimbare și transformare.
 • Alăturați-vă uneia dintre cele mai importante rețele de directori din America Latină.

Un program extrem de selectiv și transformant

 • 10 luni de studiu intensiv, care combină cunoștințe de avangardă, tutoriale individuale de urmărire și proiecte de consultanță internațională cu companii de top din Latam.
 • Personalizarea programului prin elective, proiecte sectoriale și ateliere interdisciplinare.
 • Excursie internațională pentru a afla mai multe despre ultimele tendințe mondiale, pentru a înțelege evoluția piețelor, pentru a discuta noile modele de afaceri emergente și a le adapta managementului părților interesate.
 • Antrenarea individuală și de grup sa axat pe dezvoltarea personală și a carierei pentru a promova un spirit de afaceri, abilități, auto-cunoaștere și conducere.
 • Un program selectiv și transformant pentru profesioniștii care doresc să facă o diferență în a patra revoluție industrială.

figuri proeminente

29

Ani ca vârsta medie a studenților.

30%

Dintre studenții de sex feminin

6

Ani de experiență medie de lucru a studenților.

85%

Din studenții internaționali.

Aflați mai multe despre structura MBA pe termen lung

Înainte de program

preparare

Elevii iau cursuri intensive de o săptămână în două formate posibile, online sau personal. Aceste cursuri servesc drept nivelare a conceptelor și cunoștințelor cantitative, permițând omogenizarea grupului de la început.

În paralel, școala de afaceri proiectează activitățile care ajută în cel mai eficient mod posibil pentru a spori cariera fiecărui participant. Pentru aceasta, se studiază contextul profesional și sectorial al fiecărui asistent pentru a personaliza, selecta și coordona lucrările, opțiunile, consultanțele internaționale și atelierele de lucru care vor fi desfășurate pe tot parcursul programului.

În timpul programului

Bazele managementului și afacerilor

Acest modul este alcătuit din 7 cursuri:

 • Mediu: Afaceri și societate
 • Fundamentele economice ale afacerilor
 • Analiza afacerilor
 • Contabilitatea și analiza situațiilor financiare
 • Leadership și schimbare
 • Inovație și spirit antreprenorial
 • strategie

Cunoaștere reală pentru lumea reală

Compus din trei componente. Primul este atelierele interdisciplinare cu senior MBA-uri privind transformarea digitală și provocările de afaceri din America Latină. Al doilea este proiecte de consultanță internațională cu companii de top din America Latină, a treia este participarea la Zilele CEO-urilor în care directorii generali proeminenți discută provocările actuale ale companiilor locale și multinaționale.

Business Vanguard

Electives permit personalizarea și individualizarea curriculum-ului la interesele specifice ale asistentului. Compasul moral se confruntă cu elevi cu dileme morale și valoroase, care le obligă să reflecteze asupra managementului și conducerii în mediul actual. Studiile și proiectele din domeniu actualizează și prezintă tendințele principalelor industrii din regiune. Proiectul final al programului permite integrarea cunoștințelor anterioare și aplicarea acestora în cazul antreprenoriatului sau rezolvarea problemelor reale ale companiilor selectate.

Dezvoltarea personală

Se desfășoară prin sesiuni de coaching individuale și de grup pentru dezvoltarea abilităților de leadership, interacțiunea cu seniorii MBA și mentoring individual de către directori și manageri. Prezentarea rapoartelor de grup și explorarea problemelor de leadership care afectează performanța grupului închid munca depusă pentru dezvoltarea personală în timpul programului. Schimburile internaționale existente cu școlile de afaceri din cele cinci continente permit asistentului să aibă experiențe în alte culturi la sfârșitul programului.

După Program

Dezvoltarea carierei și rețeaua internațională

IP MBA încearcă să ofere o rentabilitate a investițiilor realizate de asistent prin: dezvoltarea de strategii de carieră, evenimente și târguri pentru recrutare, angajare, apartenența la cea mai mare rețea internațională de absolvenți de afaceri din America Latină și ateliere de lucru pentru căutarea și pregătirea proceselor de selecție.

Program academic

Proiect final 100% practic și aplicat

 • Plan de afaceri: o afacere nouă.
 • Real Consulting: Practica de consultanță latină.

Planuri de afaceri: elevii care optează pentru acest proiect final trebuie să prezinte planurile lor de afaceri, ca parte a obligațiilor lor academice de MBA Full Time. Pentru a realiza realizarea acestor planuri, elevii trebuie să aplice ca echipă ideile lor și un comitet alege cel mai convingător, ținând cont de ideea, sustenabilitatea și echipa de antreprenori.

Consultanță: Este o consultanță aplicată unei companii în care studenții lucrează direct cu compania într-o problemă specifică pe care trebuie să o abordeze. Fiecare grup de consultanți este format din 4 studenți, care vor lucra la un proiect sau o problemă specifică a companiei. Compania poate fi în Chile sau într-o altă țară din regiune. Elevii trebuie să fie prezenți la companie timp de aproximativ o lună. Cu participarea activă a cadrelor didactice de îndrumare ca suport, grupul de consultanță va prezenta rezultatul clientului odată ce lucrarea din perioada menționată a terminat. Această lucrare va fi evaluată de aceiași clienți și profesori.

Programe de imersiune multilatină

 • Vă extindeți cunoștințele despre piețele regionale.
 • Facilitați apropierea de piața regională.
 • Îți îmbogățiți rețeaua regională.

În timpul MBA se desfășoară două programe intensive de imersiune, pentru a analiza îndeaproape și pentru a înțelege lumea afacerilor din America Latină.

Prin vizite și întâlniri cu directori ai companiilor străine cu interese în regiune și prin interacțiunea cu profesioniștii din America Latină, programele Multilatin Immersion încearcă să vă extindă cunoștințele despre piețele și întreprinderile din regiune, să vă faciliteze apropierea de realități a profesioniștilor și a companiilor de pe alte piețe, să vă îmbogățiți rețeaua regională și să vă ajutați în pregătirea pentru a vă angaja procesul de reintegrare a forței de muncă.

Vă invităm să vă uitați la afacerea și dezvoltarea carierei dvs. dintr-o perspectivă regională. Pentru că suntem în Chile, o piață competitivă și deschisă care favorizează interacțiunea dintre mediul academic și practică, permițând studenților să se implice și să învețe de pe piață în contact cu antreprenorii și directorii mediului.

Zilele CEO-urilor

 • Întâlniri regulate cu directorii generali.
 • Contact direct cu directorii executivi ai diferitelor companii.
 • Insitu cunoașterea realității celor care administrează companiile.

Programul generează, în campusul nostru din Peñalolén, o serie de spații care permit studenților să interacționeze cu directorii companiilor, pentru a descoperi și a reflecta asupra preocupărilor și provocărilor cu care se confruntă liderii de afaceri în cariera lor managerială și în organizații de conducere. Obiectivele acestor zile constau în:

 • Descoperiți provocările și problemele întâlnite de directorii generali.
 • Înțelegeți modul în care directorii executivi își planifică cariera.
 • Descoperiți caracteristicile pe care le caută în cadrul directorilor.
 • Aflați despre procesul de luare a deciziilor al directorilor executivi și stilurile de conducere ale acestora.
 • Îmbunătățiți oportunitățile de rețea.114551_25.jpg

admitere

Perioada de aplicare a MBA Full Time este continuă, pe tot parcursul anului. Procesul de aplicare este deschis oricărei persoane calificate care are o diplomă sau un echivalent, în funcție de țară, eliberat de o universitate acreditată. Există mulți factori pe care îi considerăm în procesul de admitere la MBA, cum ar fi potențialul academic care este demonstrat în examen, natura și amploarea experienței de muncă anterioare, eseuri personale, scrisori de recomandare și claritatea obiectivelor profesionale.

Cerințe de admitere

 • Completați formularul online de solicitare.
 • Prezenta diplomă universitară și certificat de note.
 • Acreditarea a cel puțin 3 ani de experiență de lucru.
 • Test de admitere: examen scris în limba spaniolă, cu o secțiune în limba engleză.
 • Interviu personal în orașul de reședință al solicitantului.
 • Taxa de participare: 100 USD (odată ce formularul de cerere online este finalizat).

Informații generale

preț

Costul înscrierii în MBA Full Time este de 38.000 USD. Această sumă include: valoarea instruirii, a întregului material didactic și a activităților internaționale în afara Chinei (trecere și ședere).

Costul programului poate fi plătit în 4 rate egale de 9.500 USD.

Prima taxă, plătibilă la momentul înregistrării, este înțeleasă ca confirmare de către student a participării sale la program. Prin urmare, această sumă nu va fi returnată mai târziu în nici un caz.

Costul aproximativ al vieții în Santiago este de 1.400 USD pe lună, având în vedere că împărtășește o casă cu un alt student.

Datele și orele

 • Perioada: martie-decembrie a fiecărui an.
 • Ore: de luni până vineri, de la ora 9:00 până la ora 19:00.

Ecran curricular

114484_mba_fulltime_2019-e1551814214121.jpg

Ieșiți pe piața muncii

Deveniți un lider pentru a face față provocărilor viitoare.

În MBA Full Time vă oferim posibilitatea de a crește și a deveni un lider capabil să facă față cu succes în viitor.

Companiile caută profesioniști cu un profil global, care au un impact imediat asupra companiilor lor și conduc schimbările.

Companiile de top din America Latină caută absolvenții noștri să se dezvolte în companiile lor. De asemenea, ele ne ajută în procesul de recrutare al studenților noștri.

În timpul anului de MBA vă vom ghida în procesul de dezvoltare a carierei dvs. profesionale, astfel încât reintegrarea dvs. de locuri de muncă este de succes.

După finalizarea acestui program

94%

Lucrează în 6 luni de absolvenți.

60%

Creșterea salariului

70%

El a schimbat zona de lucru.

53%

A preluat funcții de conducere.

Activități de dezvoltare a carierei

 • Sprijin în procesele de plasare.
 • Contact direct cu fiecare student.
 • Activități cu Head Hunters.
 • Târguri de afaceri

În timpul anului de MBA Full Time am dezvolta nu numai dvs. de cunoștințe, dar, de asemenea, competențe și competențe care vă va permite să vă conduceți cu succes cariera profesională și să crească dvs. de ocupare a forței de muncă.

Noul scenariu profesional pus pe piața actuală a muncii necesită asumarea de destinații profesionale cu rigoare și atentate.

Din acest motiv, Centrul de Plasament în Afaceri al Școlii de Afaceri a organizat un program de activități care vă promovează dezvoltarea, capacitatea de angajare, legăturile cu piața muncii și antreprenoriatul personal.

Printre diferitele activități care vizează realizarea unei noi imagini care promovează schimbarea personală se numără: evaluarea la nivel de 360 °, consultanță individuală cu o companie de outplacement, conexiuni de afaceri, întâlniri cu oameni de afaceri, directori executivi, târguri de sărbători și târguri de companii.

Dezvoltarea carierei este un loc de muncă pe care programul o îndeplinește într-o manieră absolut individualizată, cu unicul obiectiv ca absolvenții noștri să adauge la cariera lor valoarea maximă cu Full Time MBA.

De ce Școala de Afaceri a Universității Adolfo Ibáñez?

Școala de Afaceri a Universității Adolfo Ibáñez a fost înființată în 1953 în orașul Valparaíso. Are peste 60 de ani de experiență, consolidându-se ca una dintre cele mai prestigioase școli de afaceri din Chile și America Latină, devenind un punct de referință la nivel regional și global.

Recunoașterea sa internațională este susținută și de poziționarea programelor sale în locuri proeminente de clasament mondial, cum ar fi América Economía, Managementul Inovației, Financial Times și clasamentul QS, printre altele.

Un loc de întâlnire situat:

 • Într-un centru de știință și tehnologie, care dispune de cele mai bune resurse financiare din regiune.
 • În pătuț și în casă de mari multilatine.
 • Într-un ecosistem adecvat pentru inovare și crearea de noi companii.

O facultate de profesori internaționali, recunoscută pentru:

 • Abilitatea sa unică de a combina gândirea academică cu abilitățile de rezolvare a problemelor reale de afaceri.
 • O gamă largă de cercetări susținute de industrie și sectorul public.
 • O abordare practică și aplicată a educației executive.

O comunitate vibrantă de:

 • Activități de cercetare și învățare care leagă companiile multinaționale de conducere.
 • Platforme care accelerează generarea, diseminarea și aplicarea ideilor.114554_MBAIP2009-2010103a.jpg
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

La Escuela de Negocios de la Universidad Adolfo Ibáñez fue fundada en 1953 en la ciudad de Valparaíso y a lo largo de más de 65 años de trayectoria, se ha consolidado como una de las escuelas de negoc ... Citeste mai mult

La Escuela de Negocios de la Universidad Adolfo Ibáñez fue fundada en 1953 en la ciudad de Valparaíso y a lo largo de más de 65 años de trayectoria, se ha consolidado como una de las escuelas de negocios más prestigiosas de Chile y de Latinoamérica, convirtiéndose en un referente a nivel regional y también global. Citește mai puţin
Santiago , Viña del Mar , Las Condes + 2 Mai mult Mai Puțin