MBA pentru piața imobiliară și dezvoltarea

Generalități

Programul de descriere

MBA în Real Estate și dezvoltare este conceput pentru cei care ar dori să își îmbunătățească abilitățile lor practice legate de piața imobiliară în întregul proces de pornire de naștere și identifica oportunități prin pregătirea proiectelor, evaluarea, finanțarea, punerea în aplicare, de marketing pentru managementul proprietatii. Lector în domeniul de profesioniști cu experiență. Master of Business Administration este profesională (non-universitar) programul de studii.

Predarea este de aproximativ 13 la sfârșit de săptămână pe tot parcursul anului. Pe parcursul anului, elevii lucrează la tezele lor. Cel mai apropiat studiu începe la mijlocul lunii februarie 2018 și se încheie în februarie 2019. Studenții se pot aplica la sfârșitul lunii ianuarie. Când solicitați o sosire mai târziu, vă rugăm să ne contactați.

lecții

În ce limbă doriți să studieze?

Prima opțiune este complet în limba cehă, engleză sau rusă. A doua opțiune este o formă combinată, ceea ce înseamnă că recitarea în limba engleză, dar materialul de fond și disertație finală în limba engleză. Elevii rețin mai multă atenție în timpul lecțiilor în limba lor maternă în timp ce acestea deschid posibilitatea de a obține un al doilea grad de MBA la o universitate străină (vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații). - așa-numitul program de dublu grad.

Ce astepti seminarul

 • Metodologia de cercetare (scris o teză, Word și Excel)
 • Contabilitate și Taxa
 • Marketing ( "
 • Managementul resurselor umane
 • administrare
 • dreapta
 • bancar
 • management de proiect
 • Evaluarea bunurilor imobile
 • Finanțarea proiectului și finanțarea imobiliară
 • Construcții și arhitectură
 • proprietate imobilă

Ce veți învăța

 • Nașterea ocazie - identificarea teritoriului, o descriere a parametrilor, analiza teritoriului, identificarea de soluții, toate acestea conducând la crearea unui plan de investiții
 • Pregătirea proiectului - selectarea unui designer, procesul de licențiere ...
 • Evaluarea sau cum să-l apreciem
 • obținerea de fonduri
 • Punerea în aplicare (Construction Management și Dezvoltare)
 • Marketing (
 • Facility management - cum să aibă grijă de proprietate și de a gestiona valoarea lor
 • Adăugați alte câteva elemente pline de cunoștințe utile, scrie lucrarea finală și un an de a obține un MBA

De ce MBA de studiu la CBU ?

MBA este un program de week-end de formare profesională, cu un minim de sarcini între lecții

Crede că managerii care doresc cu adevărat pentru a obține o calificare MBA de la un nivel ridicat, ei preferă să studieze în clasă, unde pot discuta reciproc, schimb de experiență și cunoștințe, cum ar fi lucrul în grupuri, în cazul în care au efectuat sarcini specifice atribuite profesorilor. Acesta este motivul pentru care există un programe de MBA on-line.

 • Studiul are loc sâmbătă și duminică de la 9h la 17h; cu o oră pauză pentru masa de prânz.
 • La sfârșitul zilei de școală (17h - 19h) este încă loc pentru discuții cu profesorul (acest bloc nu mai este opțională, în funcție de cerințele studenților).

Dimineața și după-amiază blocuri sunt concepute pentru a supraîncărca elevii, în timp ce ocupat și capabil să mențină perfect atenția pe tot parcursul zilei. De obicei, în dimineața și discută teoria după pauza de prânz pentru a trece pe exerciții practice și studii de caz.

Oferim servicii premium, cum ar fi cursuri de înregistrare pe YouTube și multe altele.

 • prelegeri înregistrate pe YouTube - Fiecare student poate lipsi, din acest motiv, înregistrăm toate lecțiile pe care elevii întotdeauna disponibile (accesul la videoclipurile se acordă studenților prin intermediul sistemului de e-learning).
 • După fiecare lecție, elevii fac, de asemenea, înregistrările disponibile de cursuri în format MP3.
 • E-learning NEO - ca student, va utiliza platforma intuitivă e-learning utilizat de sute de școli și universități din întreaga lume.
 • Desigur, elevii pot contacta lectorul prin e-mail sau Skype și alte opțiuni (în plus, în fiecare week-end există câteva ore destinate numai pentru discuții în vederea asigurării abordării personale).
 • De-a lungul week-end este disponibil studenților băuturi răcoritoare.

garanție de calitate

 • Fiecare specializare este predată de către profesori atent selectate - profesioniști în domeniul lor, a căror bogată experiență de lucru va garanta studenților cele mai bune servicii educaționale posibile.
 • Pentru fiecare curs oferă cursuri de MBA în anumite condiții, în plus față de care elevii pot participa la nici un cost suplimentar. Acest lucru se datorează faptului că studenții sunt îndeplinite pentru toate cheia succesului!
 • Toate programele noastre de MBA sunt acreditate.
 • Noi bun venit absolvenți și angajatori străini, de exemplu. Eagle Hills, companie de investiții și dezvoltare în Abu Dhabi active în mai multe state.

Conținutul cursurilor individuale pentru programul de MBA și dezvoltarea pieței imobiliare

Metodologia de cercetare (scris teza și analiza în Excel)

Acest curs a fost conceput pentru a vă oferi informații pentru a permite a scrie un proiect de cercetare bun, precum și îmbunătăți cunoștințele de Microsoft Word și Excel.

Acest curs este format din două părți: Prima parte este dedicată program Microsoft Word, care este dedicat tezei finale și formatarea acestuia, lucrul cu citate și așa mai departe. Lectorul vă va ghida prin diferite stiluri, de lucru cu link-uri și alte detalii ale Microsoft Word, așa că va fi capabil să repete caracteristicile esențiale de formatare. Pentru diverse analize toate folosesc Microsoft Excel. Din acest motiv, tema de sâmbătă după-amiaza și duminica pentru a acoperi toate subiectele, de la competențe de bază, cum ar fi referințe absolute și relative, prin formule mai avansate, cum ar fi VLOOKUP, INDEX, LOOKUP, MECI, GETPIVOTDATA, SUBTOTAL, SUMIFS, IFERROR, etc, caracteristici avansate, cum ar fi diferite modalități de lucru cu date externe (CSV, TSV, html, tabele, php, baze de date (OLAP, OLTP, importul de date, interpretare - date "brute", tabele pivot, diagramă pivot, PowerPivot) și putere BI) ... și multe altele. Chiar dacă lucrați cu Excel pe o bază de zi cu zi, la nivel avansat, este foarte probabil că veți învăța ceva nou!

Contabilitate și Impozite (de la un consultant fiscal)

Acest curs este o introducere în conceptele fundamentale și standardele de bază ale sistemelor de contabilitate financiare. Mai multe concepte importante vor fi studiate în detaliu, inclusiv: recunoașterea veniturilor, inventar, mijloace fixe și valoarea prezentă a datoriilor. Cursul pune accentul pe crearea situațiilor financiare contabile de bază - contul de profit și pierdere, bilanțul și fluxul de numerar - precum și interpretarea lor ca fiecare manager ar trebui să poată să se ocupe de fara probleme. Nu-ți fie frică pentru a picta „dot“ nu va. Seminarul este condus de un consultant fiscal cu experiență.

marketing

Lector în timpul revizuirii curs și să evalueze strategia de marketing curente, literatura și experiența pentru a vă oferi o înțelegere globală a strategiei de marketing și de afaceri. Vei fi învățați să gândească accesul personalului de marketing profesionist, citiți și să analizeze literatura de specialitate de marketing și aplicarea conceptelor de marketing strategic pentru economia digitală globală.

Aflați cum să transforme un flux constant de clienți potențiali din clienții actuali cum să găsească perspectivele pentru serviciul dvs., și să-i convingă că firma dvs. este una care pentru un motiv sau altul au nevoie. Aflați cum vă costul de publicitate poate achita cu venituri noi și creșterea comerțului și pentru a atinge randamentul maxim; în continuare ca în avantajul tău de a utiliza patru Ps de marketing. Ca angajat in marketing va afla, de asemenea modul în care produsul (produs), preț (Pret), locul (Locul) și promovarea (promovare), pentru a defini strategia de marketing și direcționați spre o campanie productivă.

resurse umane

În acest curs ne vom concentra asupra modului de a recunoaște care ai nevoie și cum să găsească astfel de angajați.

Managementul Resurselor Umane (Resurse Umane - HR) este domeniul proceselor într-o organizație care se ocupă cu gestionarea și dezvoltarea resurselor umane. Prin urmare, cuprinde toate metodele de management și tehnici analitice utilizate în domeniul managementului resurselor umane și de a lucra cu oamenii din organizație. Scopul acestui curs este de a dezvolta o înțelegere a proprietăților de bază ale HR în fiecare organizație și principalele funcții ale HR. Temele de studiu include exemple de comportament organizațional personalitate / caracteristici, emoțiile și influența, motivația, conceptul și identitate socială, de luare a deciziilor și de cunoaștere, corectitudine și încredere, organizare și afecțiune pentru muncă, de conducere, grupuri și echipe, cultura organizațională și climatice. Subiecte exemple de resurse umane includ analiza de locuri de muncă, recrutare, selectie, formare si dezvoltare, de evaluare a performanțelor, de compensare, calitatea vieții profesionale, diversitatea forței de muncă și managementul strategic al resurselor umane. În plus, experții din resurse umane, care acționează în calitate de parteneri alte echipe colegi mesageri strategie de resurse umane și vânzătorii de produse și servicii de resurse umane. Confruntarea cu angajarea forței de muncă, în scopul de a îmbunătăți rezultatele financiare ale companiei. Cursul este literalmente ciuruit cu diferite sarcini și studii de caz.

administrare

Acest curs ilustrează importanța competențelor manageriale implicate în funcțiile de conducere. Acesta indică exemple specifice de ceea ce se întâmplă atunci când principiile cheie de management încălcate.

Elevii vor dobândi informații de bază despre gestionarea persoanelor și organizațiilor care se ocupă cu situații critice, principii cheie de management și sfaturi interesante necesare pentru a gestiona mai multe tipuri de management, cum ar fi managementul de proiect, managementul strategic, managementul informațiilor și managementul resurselor umane.

Pregătește pe elevi să-și asume rolul de luare a deciziilor, astfel cum este poziția de manageri de top, și îi ajută să fie colaboratori eficiente la orice organizație fără limită de mediu, strategie, structura, cultura, locatii, sarcini, oameni și la rezultate. Elevii trec printr-un câteva cazuri de testare, care îi va ajuta să facă față multor situații care fiecare manager trebuie să gestioneze. În plus față de acest lucru, elevii vor obține informații utile legate de gestionare a timpului pentru a le ajuta să facă față stresului, constrângerile de timp și de auto-organizare.

dreapta

Legea este un aspect comun și semnificativ al vieții de zi cu zi în societățile moderne. Acest curs examinează caracteristicile centrale ale legii ca instituție socială și ca o caracteristică a culturii populare. Vom examina natura legii ca un set de sisteme sociale, actorii principali în sistem, considerente legale și relația de forma juridică și de motivare a schimbării sociale. Ne vom concentra pe Republica Cehă și arătați-o într-un context european. Cursul pune accentul pe relația dintre partenerii de afaceri, inclusiv abilitati de negociere, precum și cele mai importante acte legislative care se reflectă în acordurile comerciale, inclusiv consecințele eșecului lor.

bancar

Scopul acestui curs este de a dezvolta o înțelegere a definiției băncilor, istorie bancare, tipuri de bănci și produse bancare și activități bancare și modele, rolul băncilor în economie și provocările din sectorul bancar. În plus, elevii vor înțelege diferența dintre servicii bancare pentru clienți de retail (retail) și servicii bancare de afaceri; adică. retail și servicii bancare cu amănuntul, ca fața vizibilă a bancare pentru sectorul bancar publice și corporative generale, care lucrează cu clienții corporativi. Ambele abordări vor fi discutate pe baza produselor, serviciilor și implicațiile pentru perspectivele economiei. Elevii învață să folosească de exemplu. Instrumentele financiare (nu numai) de comerț exterior și multe alte abilități practice.

management de proiect

Studiind la Masters of Business Administration este un grad absolvent profesional, care se concentrează pe cunoștințe și abilități practice în tendințele actuale ale managementului modern, care include, fără îndoială, management de proiect. specializarea MBA Management de proiect va contribui la consolidarea cunoștințelor și abilităților în managementul de proiect, elevii vor învăța principiile de management de proiect modern și să învețe cum să plan de proiect în mod corespunzător, să pună în aplicare, completă și să anticipeze riscurile asociate proiectului. Management de proiect vine astăzi nu numai în industrie sau construcții, dar este de asemenea esențială în serviciile, administrația publică, IT si alte industrii, care sunt obligați să răspundă la diverse schimbări în vremuri dinamice de astăzi. Aceasta este forțând companiile și întreprinderile de stat să răspundă la condițiile în schimbare. Este aceste modificări trebuie să fie acceptate și gestionate cât mai eficient posibil, și un instrument adecvat pentru punerea în practică a modificărilor este doar managementul de proiect.

Elevii vor fi familiarizați cu cursul în activități manageriale specifice de detaliu, care include managementul de proiect. Vor fi, de asemenea, spectacole de diferite tehnici de management de proiect. Project management, tehnici, metode și planificarea proiectului, factorul uman în managementul de proiect.

Finanțarea proiectului și finanțarea imobiliară

Acest curs va oferi o perspectiva asupra importanței și utilitatea situațiilor financiare ale indicatorilor financiari. Cursul își propune să lucreze cu factorii cheie care influențează procesul de planificare și să lucreze cu ceea ce ar trebui să țină cont la elaborarea planurilor de afaceri pentru finanțare. Cursul oferă, de asemenea, o prezentare generală a potențialului investitor, un comerciant poate înțelege raționamentul contrapartidei. Vei învăța să identifice și să evalueze riscurile financiare care decurg din afaceri. Teoria ar trebui să fie cuplat cu bun simț în afaceri. Cursul este axat direct pe proiecte de pe piața imobiliară.

Subiectele acoperite includ:

 • Fluxurile de numerar Relațiile - cum de afaceri reflectate în fluxul de numerar?
 • Indicatori de - ce pot fi deduse din aceste date?
 • Planificarea financiară - De ce plan?
 • Finanțare - Ce fel de instrumente și când să folosească (capitaluri proprii și
 • datoria de finanțare (pe termen scurt versus pe termen lung, active fixe vs. capital, locală vs. valută străină etc. de lucru)
 • Managementul riscului de proiect

Evaluarea bunurilor imobile

Scopul acestui curs este înțelegerea relațiilor economice care afectează valoarea pieței imobiliare. Elevii vor dobândi cunoștințe de concepte, instrumente și tehnici pentru evaluarea diferitelor active imobiliare în cadrul unei anumite medii economice și municipale. La finalizarea acestui curs, studenții vor avea o cunoaștere largă a dinamicii pieței influențate de parametrii geografice, juridice și materiale determină valoarea activelor imobiliare specifice de pe piață și să înțeleagă fundamentele și efectele managementului imobiliar.

După terminarea acestui curs, studenții vor fi capabili să:

eu

 • dentifikovat materiale relevante, factorii operaționale și economice care afectează valoarea diferitelor tipuri de active imobiliare

Construcții și arhitectură

Scopul acestui curs este de a oferi o introducere la arhitectura, fundamentele și terminologia sale. În plus, cursul rezumă prezentare generală introductivă a diferitelor materiale utilizate în construcții.

După terminarea acestui curs, studenții vor fi capabili să:

 • Definirea conceptului de arhitectură și maestru terminologie de bază
 • Definirea stiluri arhitecturale de bază (romanic, gotic, renascentist, baroc, arhitectura industrială, Neoclasicism, Art Nouveau, etc.)
 • Compara proprietățile materialelor (fizice, structurale, ...) pentru materialele cele mai frecvent utilizate și unele selectate construcții speciale
 • Definiți aplicațiile tipice și posibile de materiale de construcții
 • Definiți relația dintre proprietățile materialului și formă structurală
 • Identificarea zonelor problematice majore de producție și de aplicare a materialelor de construcții

Realty Management (Facility Management)

Scopul cursului este de a dobândi o cunoaștere cuprinzătoare de gestionare a instalației ca instrument pentru gestionarea eficientă a valorii proprietății. Cursul va fi următoarele subiecte:

 • Facilitatea de management (FM), ca un instrument pentru gestionarea eficientă și de a crește valoarea activelor;
 • Diferențele de bază între managementul de gestionare a instalației de proprietate, de gestionare a activelor, precum și legăturile dintre ele, deoarece acestea pierd terminologia FM;
 • Avantajele și dezavantajele FM interne și externe - atunci este mai bine să aleagă serviciile FM furnizate în exterior și atunci când decid să o soluție „in-house“, care sunt costurile tipice pentru FM externă;
 • Planificarea strategică în FM - procesul de stabilire corectă și optimizarea acestuia;
 • serviciile oferite în cadrul FM în funcție de tipul de proprietate și de servicii - pregătirea ofertei pe ce să caute, cum să organizeze o licitație pentru a selecta mai bun operator la un preț echitabil;
 • Termeni asigura FM - ce să caute atunci când intră în contractul FM, o nouă legislație;
 • Discipline FM - Managementul proprietății tehnice și tehnologice de întreținere, servicii de curățenie și de gestionare a deșeurilor, de protecție a activelor, de întreținere de verdeață, de întreținere de iarnă, servicii de sprijin - ce să fiți atenți atunci când a contractat diverse servicii, în cazul în care încheie furnizarea acestor servicii în mod individual în cazul în care „pachetele“ ;
 • managementul proprietății economice, optimizarea gradului de ocupare, chirii, contracte de leasing;
 • Gestionarea energiei și mass-media, prețurile la energie oferta, atunci când acesta este cel mai bine să se intereseze;
 • Managementul, monitorizarea și evaluarea și optimizarea serviciilor FM și a costurilor;
 • Buget de planificare și costurile de exploatare ale investițiilor imobiliare;
 • Sisteme informatice, pentru a sprijini FM - cum să pună în aplicare și configurarea componentelor individuale ale sistemului pentru a eficientiza serviciile de suport FM;

teza finală

Elevii trebuie să scrie și să prezinte o teză finală. Supervizor el cu care va oferi consiliere și asistență. Lucrările vor fi de aproximativ 50 de pagini (lungime recomandată în general, în funcție de conținutul) lung. Concentrați Un student va alege în funcție de interesele lor profesionale în ceea ce privește dezvoltarea în continuare a carierei în cadrul temelor studii de MBA. supervizor adecvat selectează un studiu separat CBU , după o discuție cu elevul. Lucrarea finală poate lua diverse forme: structura aproape tezei moderne, crearea unui plan de afaceri, studii de caz, sau rapoarte sau o combinație a opțiunilor. Elevii vor primi un șablon în format Word cu alte consilii și reguli de formatare (care le trece în timpul metodologia de cercetare lecție lector).

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

European Institute of Applied Science and Management (EIASM) ranks among the newest and the most modern educational institutions in the Czech Republic. Attests to its reputation as a first-rate educa ... Citeste mai mult

European Institute of Applied Science and Management (EIASM) ranks among the newest and the most modern educational institutions in the Czech Republic. Attests to its reputation as a first-rate educational institution. Located in the center of Prague. Citește mai puţin