MBA profesională (PMBA)

Generalități

Programul de descriere

MBA profesională extra-ocupațională constă din două părți. În timpul programului Business-Core-Training, participanții vor dobândi cele mai recente cunoștințe teoretice și practice în domeniul managementului și conducerii, pe lângă principiile generale de bază ale economiei.

Ulterior, aceștia sunt supuși unei pregătiri specifice unei discipline specifice unei specialități alese la începutul MBA. În acest sens, se ocupă în profunzime de o anumită industrie sau de o funcție.

Sunt oferite următoarele specializări:

- Managementul energiei (Engleză)

- Antreprenoriatul

- Finanțe (engleză)

- Managementul Sanatatii (Germana)

- Marketing

- Management de proiect (engleză)

- Auditul public

- Management social (germană)

Pentru a crea cele mai bune condiții posibile pentru crearea de rețele cu colegii, participanții la diverse specializări completează în comun formarea de bază a afacerilor. Astfel, aceștia beneficiază de o gamă mai largă de perspective de carieră - și pot, de asemenea, să facă contacte mai diverse. Unele specializări MBA profesionale sunt predate separat, deoarece conținutul este specific unei anumite industrii.

DIDACTIC DESIGN

Designul didactic tripartit al MBA Profesional asigură un transfer eficient de cunoștințe - fără ca participanții să-și întrerupă cariera profesională. Clasa utilizează o varietate de metode de predare și învățare, variind de la studii de caz interactiv la simulări de afaceri și prezentări clasice.

CONSTRUCȚIA MODULARĂ

MBA Professional constă în module consecutive care sunt blocate.

Fiecare modul are trei părți: module pre-module, module de bază și module postale.

De ce acest MBA?

Acreditări internaționale

WU este unul dintre puținii furnizori de top de MBA acreditați de EQUIS și AMBA. În plus, WU este singura universitate austriacă care va fi inclusă în prestigioasa clasă Financial Times.


Lectori internaționali de primă clasă

În programele de MBA ale WU Executive Academy predau exclusiv profesori recunoscuți pe plan internațional și directori de top din domeniu. Acestea transmit cele mai recente descoperiri științifice și instrumente de gestionare relevante pentru practici.


Un program cu adevărat internațional

Formatul exclusiv al programului, cu participanți din întreaga lume, vorbitori de frunte și turnee internaționale de studiu, este modalitatea perfectă de a avea succes în întreaga lume.


Rețeaua globală de absolvenți

Absolvenții MBA-ului profesional fac parte dintr-o rețea internațională și exclusivă de absolvenți. Această rețea multiculturală sprijină participanții la realizarea de contacte la nivel mondial și la crearea de rețele cu alți absolvenți.


Participanți selectați

Participanții la MBA Profesional aduc experiențe profesionale și personale din diferite ramuri, funcții și culturi în clasă. În același mod, ele contribuie la calitatea înaltă a programului, așa cum fac vorbitorii. Dezvoltarea împreună a unor idei noi, reflectarea vieții cotidiene și a schimbului de opinii cu colegii internaționali simțitori este fundamentul formării orientate către viitor pentru directori.


Formatul flexibil

Structura flexibilă, extra-ocupațională a MBA Profesional este special adaptată nevoilor directorilor ocupați. Structura modulară a programului permite managerilor să completeze un program MBA provocator alături de viața lor profesională.


Beneficii pentru angajator

Pentru a avea un succes durabil ca o companie modernă, este esențial să atragem cei mai buni angajați și să le menținem pe termen lung. Angajatorii care își susțin angajații cu un program de MBA la WU beneficiază de angajați foarte motivați, care contribuie la succesul companiei prin susținerea cunoștințelor dobândite recent.


Tehnologie recentă

Participanții la program au acces la Learning @ WU, una dintre cele mai importante platforme de e-learning cu peste 45.000 de documente de e-learning și peste 32.000 de utilizatori. În plus, cele mai recente tehnologii sunt folosite pentru a sprijini predarea.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The WU Executive Academy, the business school of the Vienna University of Economics and Business (WU) brings more than 100 years of experience and an excellent reputation to the field of executive edu ... Citeste mai mult

The WU Executive Academy, the business school of the Vienna University of Economics and Business (WU) brings more than 100 years of experience and an excellent reputation to the field of executive education. Thus it belongs to the leading business universities worldwide. The executive education portfolio of the WU Executive Academy includes MBA and Master of Laws programs, university certificate programs, custom programs and open programs. In recent years, the WU Executive Academy has become one of the leading providers in Central and Eastern Europe. Citește mai puţin

Acreditări