MBA program full-time la Darmstadt Business School

Generalități

Programul de descriere

Profilul programului

Programul de MBA full-time la Darmstadt Business School este adaptat pentru a răspunde provocărilor unei economii globale dinamice. Este un program clasic de management general, subliniind strategiile, finanțele, marketingul și învățăturile de management. În urma conceptului de Științe Aplicate, ne concentrăm asupra unei legături strânse între teorie și aplicare practică.

MBA Darmstadt este o alegere excelentă pentru oricine dorește să se pregătească pentru o carieră în management. Oferă pregătire intensă, relevantă și eficientă pentru provocările cu care se confruntă directorii întreprinderilor naționale și internaționale. Absolvenții din disciplinele non-economice sunt grupul țintă primar, precum și cei care au studiat economia și doresc să-și extindă abilitățile în domeniile de luare a deciziilor și de orientare în management. MBA h_da este clasat printre primele 20 de programe MBA în Europa.

Conținutul cursului

Cu acest curs de studiu, oferim o educație practică și orientată spre nivel internațional, care vă permite să înțelegeți cu ușurință procesele de afaceri schimbătoare și provocatoare. Un curriculum integrat și intensiv care acoperă cele mai importante domenii ale managementului afacerilor actuale vă va prezenta metode și concepte inovatoare. Veți dobândi și aplica cunoștințele și instrumentele învățate pentru a rezolva problemele de afaceri într-un context global.

Mai mult, o importanță deosebită se acordă dezvoltării competențelor interpersonale ale studenților noștri. Acestea includ: capacitatea de a lucra într-o echipă, luarea deciziilor, tehnicile de prezentare, desfășurarea negocierilor și înțelegerea interculturală.

Vă vom înzestra cu abilitățile de leadership necesare pentru poziția dvs. de conducere și vă vom ajuta în arta dezvoltării unei viziuni de afaceri. Pentru a vă învăța aceste abilități și pentru a le face operaționale, o procedură puternică pas cu pas a fost concepută pentru a vă ajuta să obțineți o poziție de lider în domeniul dvs. personal de competență și interes. Curriculumul MBA cuprinde 11 module plus teza de masterat cu un total de 90 de puncte de credit.

Limba

Limba de predare este engleza.

Formatul de livrare

Programul nostru MBA este un curs on-campus. Clasele sunt organizate ca cursuri obișnuite, cursuri bloc sau cursuri online. Campusul nostru virtual completează toate cursurile din programul MBA și oferă studenților un mediu profesional de învățare cu o flexibilitate ridicată în ceea ce privește timpul și spațiul.

Structura programului

Programul de full-time MBA la Darmstadt Business School este conceput pentru studenții care doresc să se concentreze pe deplin pe studiile lor de MBA. Structura modulară a programului permite elevilor să adapteze ritmul de învățare la nevoile proprii.

Clasele se desfășoară de luni până vineri în timpul zilei. În cazuri excepționale, de exemplu pentru prelegeri de lectori invitați din străinătate, pot exista cursuri ținute ca blocuri, inclusiv sâmbăta.

grad

Elevii vor primi diploma recunoscută la nivel internațional "Master of Business Administration". Gradul se califică în special pentru ocuparea forței de muncă la nivel executiv în diferite domenii ale industriei. Titularii acestui grad au dreptul să înceapă doctoratul. studii în Germania și în străinătate.

Cerințe de admitere

Programul de MBA de la Darmstadt Business School este conceput pentru angajații cu potențial ridicat care au nevoie de abilități de management solide în plus față de calificările lor academice existente. Pentru admiterea la programul de MBA full-time avem nevoie de:

 • O primă diplomă universitară superioară
 • Adecvate abilități de limba engleză
 • 3 ani de experiență profesională

Durată

3 semestre

Start program

Programul MBA începe în luna octombrie (semestrul de iarnă). Evenimentul de întâmpinare, cursurile de limbă și cursurile de pregătire pot începe deja în luna septembrie.

Termenele de admitere

 • Pentru solicitanții cu o primă diplomă universitară germană: 15 august în fiecare an
 • Pentru solicitanții cu diplomă universitară: 1 iunie în fiecare an

Taxe

Taxele de școlarizare pentru programul MBA cu normă întreagă se ridică la 24.800 de euro. Acestea acoperă toate cheltuielile pentru predare, cărți, materiale de învățare, costuri instituționale și cursuri de pregătire, dacă este necesar. În plus, toți studenții înscriși la h_da sunt obligați să plătească taxele de semestru, care sunt de aproximativ 260 € pe semestru.

Acreditare

Programul MBA a fost pe deplin acreditat și recomandat de AQAS. Acreditarea vouches pentru un standard ridicat de educație. AQAS este una dintre cele mai importante agenții germane de acreditare a programelor de învățământ superior.

Profilul Facultății

Lectorii noștri de MBA sunt constructori de poduri între sferele academice și cele de afaceri. Un amestec echilibrat de profesori universitari, cadre didactice cu experiență în management și lideri de afaceri de diferite domenii internaționale garantează o educație de management bazată pe știință, orientată spre cerințele practicii manageriale.

Profilul studenților

Elevii din MBA Darmstadt provin din peste 40 de țări și au diverse medii educaționale și profesionale. Diversitatea culturală și industrială a comunității noastre facilitează încrucișarea de idei și experiențe între diferite domenii de activitate, companii și culturi.

burse de studiu

Noi oferim burse de MBA Part: Bursele vor fi acordate personalităților remarcabile care demonstrează în mediul lor profesional și social potențialul de a deveni lideri exemplari și puternici în viitor.

a lua legatura

Vă rugăm să consultați mai multe informații despre programul nostru MBA la www.mba-darmstadt.de.

Manager de program
 • Dna Anna Herbst
 • telefon: 49.6151.16.38398
 • e-mail: mba@h-da.de
cerere
 • Dna Elena Böhm
 • telefon: 49.6151.16.30074
 • e-mail: mba@h-da.de
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Darmstadt University of Applied Sciences (Hochschule Darmstadt, h_da) puts science into action. With a student body of about 17,000, it is one of the largest and most distinguished universities of app ... Citeste mai mult

Darmstadt University of Applied Sciences (Hochschule Darmstadt, h_da) puts science into action. With a student body of about 17,000, it is one of the largest and most distinguished universities of applied sciences in Germany. Its excellent reputation is the result of a scientifically grounded, real-world approach to higher education and the professional success of its graduates. Citește mai puţin