Read the Official Description

modalități:

 • MBA responsabil, Full-time, de luni până joi.
 • MBA responsabil, Face-to-face, săptămânal
 • MBA responsabil, semipresentativ (combinat), Biweekly
 • MBA responsabil, Online


Programul nostru de MBA Responsabil, o diplomă de master în diferite modalități, full-time, part-time, amestecat, și online, va începe de la octombrie următor pentru anul universitar 2018-2019. Un program de excelență, unic, cu adevărat transformant și inovator pentru a-și dezvolta pe deplin talentele și abilitățile necesare pentru o conducere conștientă a companiilor și a organizațiilor.

Responsabil programe de MBA CMI sunt unice , deoarece acestea se bazează pe puterea enormă a integrității umane.

În MBA-urile CMI , responsabilitatea socială corporativă, precum și cercetarea, dezvoltarea și inovarea sunt esențiale și constituie esența conceperii și dezvoltării companiilor și organizațiilor.

Metodologia didactică este inovatoare, cea mai specializată și avansată, folosind o combinație experimentală adecvată de teorie, practică și metodă de caz, formare în luarea deciziilor și monitorizarea exhaustivă a performanțelor și dezvoltării studenților prin îndrumări personalizate și analize permanente ale performanței. Cursul se bazează pe un curriculum adaptat și unic, care pune accentul pe experiența și dezvoltarea globală a studenților.


Pentru cine?

Programele de MBA responsabile sunt destinate directorilor și managerilor companiilor, ONG-urilor, administrațiilor publice, profesioniștilor, antreprenorilor, studenților și în general oricui dorește să evolueze în managementul și administrarea responsabilă a companiilor și organizațiilor și să-și dezvolte talentele și potențialul maxim să conducă în mod conștient la un impact pozitiv asupra societății și naturii.


De ce să dețineți un MBA responsabil

 • Provocările actuale necesită soluții diferite și eficiente pentru a restabili echilibrul între societate și cererea de natură din partea companiilor și a organizațiilor.
 • Să se dezvolte ca lider, manager și ca persoană, promovând dezvoltarea personală.
 • Să devină un lider conștient și să dobândească abilitățile de conducere și administrare responsabilă a companiilor și organizațiilor.
 • Pentru a obține o viziune globală care ne permite să facem față cu succes rezolvării problemelor complexe cu care se confruntă liderii la nivel internațional.
 • Pentru a dobândi cele mai recente cunoștințe și progrese tehnologice în era digitală.
 • Pentru a crea și gestiona propria companie de la zero, cu sprijinul CMI Startups Area.
 • Pentru a face parte din comunitatea CMI , angajată complet în dezvoltarea sa integrală și pentru a oferi cele mai bune servicii și avantaje ale instituției noastre.


Mănăstirea programelor de MBA responsabile

Facultatea CMI este formată din experți în domeniu, cu profil de succes internațional și experiență profesională extinsă, medici, doctoranzi și cercetători în specialitatea lor.


Metodologie de predare inovatoare

Programele de MBA responsabile au metodologia de predare CMI , o pedagogie inovatoare, specializată și avansată, folosind o combinație experimentală adecvată de teorie, practică, cercetare și metodă de caz, formare în luarea deciziilor și monitorizarea exhaustivă a performanțelor și dezvoltarea studenților prin îndrumări personalizate și revizuiri continue ale învățării. Programele se bazează pe programe curriculare adaptate și unice, care pun accentul pe experiența și dezvoltarea globală a studenților.

Locuri limitate: maximum 30 de elevi pe clasă.

Programele de MBA responsabile vor avea echivalentul a 60 de credite ECTS.


Procesul de admitere

 • Rezervarea locurilor va fi acordată în conformitate cu cerințele procesului de admitere.
 • Procesul de înregistrare poate fi efectuat pe tot parcursul anului, deși înscrierea în oricare dintre cursuri este condiționată de existența posturilor vacante.
 • Selectarea candidaților va fi efectuată de către Comitetul de admitere alcătuit din Managementul CMI și Programul MBA responsabil.
 • CMI comunica în scris candidatului rezultatul procesului de admitere prin e-mail.
 • Plata de scolarizare implică o rezervare definitivă a locului și se va obține prin plata unei taxe de 770 de euro.
 • Pentru sfaturi personalizate și mai multe informații, ne puteți contacta prin intermediul formularului de contact web, prin e-mail la adresa CMI @ cmiuniversal.com sau pe numerele de telefon 34 91 172 43 58/34 681 36 12 27.


Cerințele de admitere

Documentația care trebuie trimisă la CMI @ cmiuniversal.com:

 • Curriculum Vitae.
 • Scrisoare de motivare.
 • Diplomă universitară care permite absolvirea studiilor de masterat. Gradul poate fi emis de universități din întreaga lume.
 • Dosar academic.
 • Nivel înalt de limba spaniolă (B2).

Procesul de admitere:

 • Selectarea candidaților va fi efectuată de către Comitetul de admitere alcătuit din Managementul CMI și Programul MBA responsabil.


Calendare, prețuri și metoda de plată

calendare:

Modalități pe amplasament și combinate: din octombrie 2019 până în iunie 2020.

Modalitatea online: din februarie 2019 până în decembrie 2019.108156_MBA01.jpg

Modalitatea online începe în lunile februarie și octombrie ale fiecărui an, cu o durată de 1 an academic.

prețurile:

Ratele curente pentru anul universitar 2018-2019.108157_MBA02.jpg

* Preț cu reducere de 5% (Plata totală efectuată înainte de începerea Programului)

Toate programele de MBA responsabile vor avea o reducere suplimentară pentru membrii Clubului Alumni CMI . Calitatea de membru al Clubului Alumni este voluntară și gratuită pentru absolvirea oricărui curs sau program de masterat la CMI .

Mod de plată:

Plata se poate face în întregime înainte de începerea programului, beneficiind de o reducere de 5% sau prin intermediul a 10 tranșe:

 • Prima tranșă: Rezervarea Plaza prin plata scolii în primele 10 zile de la comunicarea programului de admitere la program.
 • 9 rate rămase: în primele 5 zile de la începutul fiecărei luni.


Finanțare și reduceri

CMI oferă servicii de finanțare adaptate nevoilor elevilor care o cer. De asemenea, oferă reduceri grupurilor și companiilor și organizațiilor.

Pentru mai multe informații despre finanțare și reduceri, contactați-ne.


Practici profesionale în afaceri

CMI oferă studenților interesați posibilitatea de a face practici profesionale în afaceri în conceptul de proiect de masterat sau în plus față de acesta.

Aceste practici vor servi pentru a realiza pe piața reală a muncii o completare ideală a învățării dezvoltate în cadrul curriculum-ului MBA.

Durata stagiului este de 150 de ore, cu un echivalent de 6 ECTS.

În plus, toți elevii vor avea opțiunea de a continua stagiul de stagiu într-un mod extracurricular, adică gratuit, pentru credite, pentru o perioadă maximă de 6 luni.

Practici Profesionale în Afaceri vor fi de asemenea disponibile într-un mod extracurricular și voluntar pentru elevii care fac Proiectul Master's End.

Toate practicile profesionale de afaceri ale CMI sunt plătite.


burse

Granturile CMI prin intermediul Bursei Fundației Universale pentru Programele MBA Responsabile în toate modalitățile sale.

Bursele acoperă 50% din prețul fiecărui program și sunt destinate studenților cu înregistrări academice excelente.

O parte din aceste burse sunt rezervate persoanelor din economiile emergente, din țările în curs de dezvoltare sau cu un anumit handicap, cu scopul de a promova egalitatea de șanse în diferite grupuri.

Aplicațiile trebuie să fie trimise la Fundația Universală a Fundației de Schimburi prin e-mail la adresa universal@cmiuniversal.com, inclusiv:

 • CV-ul.
 • Diplomă universitară.
 • Dosar academic.
 • Scrisoarea de motivație de aplicare a bursei.


Schimbul de muncă responsabil

Pentru a facilita inserția și dezvoltarea profesională a participanților la acest program, CMI a creat un schimb de locuri de muncă responsabil, în care organizațiile, atât din sectorul de afaceri, cât și din sectorul terți, cu un angajament clar față de responsabilitatea socială corporativă și sustenabilitate, oferă locuri de muncă pentru profesioniștii cu pregătire de ultimă generație în management responsabil și RSC.

Program taught in:
Spaniolă
Last updated January 24, 2019
Acest curs este Online, Campus based, Online şi campus combinate
Start Date
Feb. 2019
Oct. 2019
Duration
9 - 10 luni
Part time
La zi
Price
11,300 EUR
Prezență totală € 11.300; Durata săptămânală cu normă întreagă în valoare de 8.780 €; Mixtă jumătate de zi cu jumătate de normă combinată cu € 7,700; Online € 5,900
By locations
By date
Start Date
Feb. 2019
End Date
Dec. 31, 2019
Application deadline
Start Date
Oct. 2019
End Date
Iunie 30, 2020
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
End Date
Dec. 31, 2019

Oct. 2019

Location
Application deadline
End Date
Iunie 30, 2020

El Mundo necesita líderes íntegros. CMI Business School