MBASTUDIES.RO

Vezi toate cele Programe MBA în Administrarea afacerilor internaționale De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Americii 2019

Un masterat în administrarea afacerilor (MBA) reprezintă o diplomă profesională oferită celor care studiază managementul afacerilor la o școală de afaceri. Diferite forme de analiză și strategie sunt acoperite, inclusiv operațiuni, marketing, finanțe și contabilitate.

Învățământul la distanță este o metodă de a oferi educație pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus. Diferite studii au arătat că programele de învățământ la distanță poate fi la fel de eficient și eficace ca programele de clasă convenționale, uneori, chiar mai bine!

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Contactează Școli Cele Mai Bune Programe MBA în Administrarea afacerilor internaționale De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Americii 2019

1 Rezultate din Administrarea afacerilor internaționale, Statele Unite ale Americii, De învăţare la distanţă Filter

Master în Administrarea Afacerilor Internaționale

Marconi International University - Miami
Campus Online La zi Part time 18 luni Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Miami + 2 mai mult

IMBA este conceput special pentru a atinge persoane care doresc să facă următorul pas major pe parcursul carierei lor, concentrându-se pe dezvoltarea unei cariere la nivel global, ca nivel strategic de luare a deciziilor, în fruntea teoriei afacerilor și a practicii de management.