MBASTUDIES

Găsește Programe MBA în Administrarea afacerilor internaționale în Elveţia 2020

MBA standuri pentru Master in Business Administration și constă într-un program de curriculum care oferă o bază în conceptele de bază ale afacerii, inclusiv de management, finanțe, economie, vanzari, marketing, managementul resurselor umane și managementul lanțului de aprovizionare.

Elveția (germană: Schweiz, franceză: Suisse, italiană: Svizzera, Romansch:. Svizra Elveția are unele dintre cele mai Universités de renume mondial, cum ar fi ETH din Zurich, EPFL la Lausanne, IHEID la Geneva, Universitatea din Lausanne sau la Universitatea din St Gallen. Păstrați în minte, ea 'e mult mai bine să vorbească limba locală, deci, dacă puteți ' t vorbesc fie franceza, germana sau italiana, mai bine du-te la un curs de limbă în primul rând.

Programe MBA de Top în Administrarea afacerilor internaționale în Elveţia 2020

2 Rezultate din Administrarea afacerilor internaționale, Elveţia Filter

Maestru De Administrare A Afacerilor (MBA) în Afaceri Internaționale (3 acreditări)

IFM University - Institute of Finance and Management, Geneva Switzerland
MBA
Feb 2020
<
La zi
Engleză
Campus

Acest curs este o combinație de prim rang de MBA solide și un accent pe aspectele internaționale de afaceri și de management.

Citeste mai mult

MBA Turism Online - Universitatea din Cumbria (Marea Britanie)

Robert Kennedy College
MBA
<
Online şi campus combinate
<
La zi
<
Part time
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

MBA este calificarea de management primar pentru manageri. Proiectat pentru succesul dvs., MBA creează manageri distinctiv cu o cunoaștere cuprinzătoare a celor mai recente pr ...

Citeste mai mult