165 MBA Programe în Administrarea afacerilor în Asia for 2024

MBA Programe în Administrarea afacerilor în Asia for 2024Filter
    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    Part time

    18 Luni

    Amestecat

    Engleză

    Ridicați-vă aspirațiile la acest program de clasă mondială, internațională cu program part-time MBA, care se concentrează asupra dvs. ca lider de la bun început. De la antreprenoriat la finanțe internaționale, veți beneficia de cele mai recente gândiri și de perfecționarea competențelor care vă vor distruge pe piața competitivă de astăzi.

    • Be'er Sheva, Israel
    • Sde Boker, Israel

    La zi

    12 Luni

    În campus

    Engleză

    Programul internațional de MBA de la Facultatea de Afaceri și Management Guilford Glazer este un program de studiu unic, integrativ, de un an, care combină un program academic riguros teoretic și practic cu oportunități extracurriculare care servesc la îmbogățirea experienței de învățare a MBA. Programul nostru de MBA în limba engleză de un an oferă atât profesioniștilor care lucrează, cât și studenților internaționali oportunitatea de a obține un MBA, de a explora Start-Up Nation și de a-și extinde orizonturile profesionale.

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Acest program de master, care constă în cursuri de 1 an și proiect de cercetare de 6 luni, la EAHM este pentru cei care doresc să facă următorul pas pentru a-și crește abilitățile și cunoștințele. Prin intermediul programului, studenții își pot echilibra munca și orele cu ușurință și pot construi o gamă largă de rețele de calitate în industrie. Cu absolvenți care au lucrat cu peste 100 de mărci din întreaga lume, EAHM este o poartă către o clasă mondială de oportunități.

    • Ramat Gan, Israel

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Programul International de MBA este un program de un an predat în întregime în limba engleză în Startup Nation. Vino să ne alăturați programului nostru IMBA în Israel la Bar-Ilan University și să înveți spirit antreprenorial, management global, finanțe și marketing.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    La zi, Part time

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Programul Master of Business Administration (MBA) este conceput pentru persoanele care doresc să-și consolideze cunoștințele și să-și dezvolte competențele într-o gamă largă. Cursul MBA este livrat complet online, cu o pedagogie unică care menține toate avantajele unei interacțiuni bazate pe clasă. Admiterea MBA este deschisă pe tot parcursul anului pentru toate cele trei prize, ianuarie, mai și septembrie. Programul a fost făcut mai accesibil decât înainte datorită burselor speciale MBA doar pentru o perioadă limitată.

    • Berlin, Germania
    • Iserlohn, Germania
    • + 2 more

    La zi

    2 semestre

    În campus

    Engleză

    Companiile au nevoie de specialiști și directori calificați care identifică și implementează modele de afaceri inovatoare și orientate spre viitor. Cu MBA de la University of Europe for Applied Sciences , dobândești abilități de conducere care te califică pentru eforturi de succes într-o lume complexă, digitalizată. Gândirea interdisciplinară și munca în medii interculturale sunt baza tuturor modulelor noastre.

    • London, Regatul Unit
    • Boston, Statele Unite ale Americii
    • + 1 more

    Part time

    26 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Deveniți parte dintr-o cohortă mondială de profesioniști care doresc să iasă înainte de acasă. Am adus online MBA-ul nostru de top pentru a oferi studenților cu mentalitate globală o experiență captivantă de învățare prin practică, care oferă flexibilitate maximă.

    • Jerusalem, Israel

    La zi

    11 Luni

    În campus

    Engleză

    În ultimele două decenii, lumea a suferit o revoluție tehnologică fără precedent, una care a influențat aproape fiecare aspect al modului în care trăim, lucrăm și facem afaceri. Startupurile - companiile mici și inovatoare care perturbă creativ serviciile și produsele existente - au jucat un rol cheie în conturarea acestei revoluții, împreună cu noile cunoștințe, teorii și practici necesare pentru a susține noul ecosistem.

    • Jdeideh, Liban

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de master în administrarea afacerilor pregătește studenții pentru roluri de conducere care necesită gândire clară și critică, judecată solidă, comunicare eficientă, integritate în toate acțiunile și recunoașterea oportunităților de serviciu.

    • Rajgir, India

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Studiile de management școlar oferă un program de MBA în dezvoltare durabilă și management, care este deschis studenților/profesioniștilor indieni și internaționali. Obiectivul școlii este de a pregăti studenți care nu numai că ar fi sensibili la tendințele actuale ale pieței pentru creșterea durabilă, ci și să ofere soluții inovatoare pentru creșterea durabilă globală, dar și soluții inovatoare la provocările globale ale sustenabilității.

    • Tbilisi, Georgia

    La zi

    4 semestre

    În campus

    Engleză

    Scopul programului de master în administrarea afacerilor este de a pregăti profesioniști care pot opera în mediul de afaceri internațional în schimbare rapidă; este competitiv pe piețele locale, precum și pe cele globale.

    • Baku, Azerbaidjan

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză, Azerbaidjan

    • Niigata, Japonia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    MBA nostru pune prioritate în cariera ta de afaceri. Pașaport la oportunitățile de carieră alese, companiile de top recrutează MBA-uri IUJ . Sprijin de la o rețea globală de absolvenți, facultate de clasă mondială, comunități regionale, corporații multinaționale și guverne.

    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    În tendința de revoluție industrială 4.0, avantajul competitiv al erei actuale îl reprezintă resursele de cunoștințe care vizează inovarea. Vietnamul se confruntă cu o provocare uriașă în calificarea resurselor umane pentru a răspunde nevoilor guvernanței corporative.

    • Grenoble, Franţa
    • Tbilisi, Georgia

    La zi, Part time

    2 ani

    În campus

    Engleză

    MBA oferă un program de management general de 500 de ore într-o școală de acreditare internațională de afaceri triple. MBA-ul nostru este extrem de aplicat în conținut, livrat de o echipă care reunește specialiști academici, manageri și consultanți dintr-o gamă largă de sectoare.