MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Administrarea afacerilor 2021 în Statele Unite ale Sfântul Ioan în Canada

O diplomă de masterat în administrarea afacerilor (MBA) este oferită studenților care au absolvit un program de studiu care explorează diferite aspecte ale lumii afacerilor, inclusiv marketing, finanțe, contabilitate și resurse umane. Ea este atât o diplomă profesională, cât și una terminală.

Dacă sunteți de gândire de orice sistem de învățământ superior, care va afecta viata pozitiv în timp ce oferindu-vă cunoștințe și aptitudini practice, apoi sistemul de învățământ Canada 's este ceea ce aveți nevoie. Călători în Canada pentru educatia ta va face sa aprecieze creativitatea și inovația a lectorilor în aceste instituții de învățământ superior.

Orașul oferă o serie de oportunități de a majora în orice curs de preferințele dumneavoastră. Cu un număr de școli renumite, cum ar fi Universitatea din New Brunswick, acest oraș este în prim-planul în îmbunătățirea nivelului de învățământ superior din Canada.

Solicită Informații Programe de MBA în Administrarea afacerilor în Statele Unite ale Sfântul Ioan în Canada 2021

1 Rezultate din Administrarea afacerilor, Sfântul Ioan Filter

Master of Business Administration

The University of New Brunswick-Saint John, Faculty of Business
MBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
2&nbsp;-&nbsp;5 semestre
Engleză
Campus

Oferit de Universitatea cea mai veche limba engleza din Canada, Universitatea din Masters of Business Administration New Brunswick Saint John (de MBA), programul oferă educați ...

Citeste mai mult