MBASTUDIES

Găsește Programe MBA în Administrarea afacerilor în Chile 2021

Un masterat în administrarea afacerilor (MBA) reprezintă o diplomă profesională oferită celor care studiază managementul afacerilor la o școală de afaceri. Diferite forme de analiză și strategie sunt acoperite, inclusiv operațiuni, marketing, finanțe și contabilitate.

Chile are cel mai vechi sistem de educație în America de Sud. Guvernul a fost întotdeauna finanțat parțial acest sistem de educație făcându-l unul dintre cele mai ieftine viața studentului. Universitatile de conducere sunt Universidad de Chile și Pontificia Universidad Católica de Valparaíso.

Programe MBA de Top în Administrarea afacerilor în Chile 2021

3 Rezultate din Administrarea afacerilor, Chile Filter

Executive MBA LATAM

Escuela de Negocios, Universidad Adolfo Ibáñez
EMBA
<
Frecvență redusă
Spaniolă
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Executive MBA LATAM este un program part-time care internaționalizează și promovează cariera participanților săi, creând o valoare imediată pentru organizațiile lor.

Citeste mai mult

Maestru De Administrare A Afacerilor - MBA

Universidad UNIACC
MBA
<
Normă întreagă
<
18 luni
Spaniolă
Online

Universidad UNIACC absolvent MBA va fi capabil să dezvolte leadership în organizații complexe naționale și internaționale. Se așteaptă ca, la sfârșitul procesului lor de forma ...

Citeste mai mult

MBA pe termen lung

Escuela de Negocios, Universidad Adolfo Ibáñez
MBA
Mart 2021
<
Normă întreagă
<
10 luni
01 Mart 2021
Spaniolă
Campus

Deveniți un lider pentru a face față provocărilor viitoare. În MBA Full Time vă oferim posibilitatea de a crește și a deveni un lider capabil să facă față cu succes în viitor. ...

Citeste mai mult