65 MBA Programe în Administrarea afacerilor în Elveţia for 2024

MBA Programe în Administrarea afacerilor în Elveţia for 2024Filter
    • Zürich, Elveţia

    La zi, Part time

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    • Barcelona, Spania
    • Geneva, Elveţia
    • + 1 more

    La zi, Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Profesioniștii de succes de astăzi trebuie să vină cu un set de abilități variat, adaptabil la natura diversă și internațională a pieței globale. Această majoritate vă echipează cu instrumentele pentru a naviga într-o lume cu frontiere care disipă rapid. În acest program, veți dezvolta o înțelegere largă a câmpului de joc economic global prin cercetări ample de studii de caz însoțite de prelegeri despre o gamă diversă de subiecte care se referă la afaceri internaționale, inclusiv finanțe, drept, mass-media, comunicații și management.

    • Geneva, Elveţia

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Fii pregătit să devii un manager de top specializat în administrarea afacerilor, în multinaționale, organizații internaționale și guverne. Opțional al doilea master cu Universitatea din Boston, SUA (9 luni)

    • Geneva, Elveţia

    La zi, Part time

    În campus

    Engleză

    • Montreux, Elveţia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    • Geneva, Elveţia

    La zi, Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Organizația de afaceri de succes identifică și gestionează eficient acele activități cu potențialul de a genera cea mai mare valoare posibilă, în concordanță cu direcția organizațională generală și cu nevoile clienților sau piețelor pe care le deservesc. Noul curriculum MBA al lui Webster, lansat în toamna anului 2020, ia paradigma de creare a valorii ca un principiu ghid pentru a conduce conținutul programului. Programul recunoaște, de asemenea, importanța capitală a liderilor de afaceri de calitate pentru durabilitatea continuă a întreprinderii de afaceri; deci programul va aborda simultan competențele necesare pentru eficiența dvs. personală, care sunt aliniate cu succesul profesional. Cursurile dezvoltă capacitatea de gândire critică și rezolvare creativă a problemelor, inclusiv cele mai noi concepte în gândirea de proiectare - fiecare dintre acestea fiind imperativ pentru managerii din peisajul actual al afacerilor globale.

    • Geneva, Elveţia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză, Franceză

    Acest program permite studentului să dobândească o stăpânire a principiilor managementului strategic, managementului de marketing, controlului de management, managementului financiar, managementului resurselor umane, managementului de proiect etc., dintr-o abordare globală și transversală a companiei.

    • Online

    La zi

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    MBA-ul nostru în inteligență artificială este destinat managerilor și liderilor care doresc să exploreze AI, învățarea automată și știința din spatele AI. MBA online în inteligență artificială își propune să vă împuternicească să preluați conducerea și să modelați peisajul viitor al afacerilor. Combinând expertiza managerială cu informații avansate ale inteligenței artificiale, veți fi bine pregătiți pentru a stimula inovația tehnologică, a obține succesul financiar și a conduce transformarea industriilor.

    • Online Switzerland

    Part time

    10 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Dacă vrei să fii promovat rapid în carieră și să-ți îmbunătățești cunoștințele și rețeaua globală, trebuie să participi la acest MBA premium ONLINE de la cel mai practic boutique de management din lume. Zurich Elite Business School (ZEBS) este a 4-a cea mai bună școală de MBA din Europa și acesta este unul dintre principalele motive pentru care Google, BMW, Capgemini Consulting, Airbus, Porsche Consulting, Siemens, L'Oréal, Lamborghini, Fujikura, Bearing Point și multe mai multe companii au angajat absolvenți de la ZEBS. Bordul de management al ZEBS este format din antreprenori și manageri, așa că știm direct ce abilități sunt necesare pentru a obține succesul în afacerile de zi cu zi și pentru a vă impulsiona cariera prin realizarea diferențierii.

    • Geneva, Elveţia

    La zi

    9 Luni

    În campus

    Engleză

    IFM MBA oferă o experiență de transformare intensă, oferă noi perspective, îți schimbă mentalitatea și te pregătește pentru provocările lumii moderne de afaceri. Acest program este relevant pentru practică, flexibil și se concentrează pe succesul tău.

    • Online Switzerland

    Part time

    2 semestre

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Programul nostru de inteligență artificială în domeniul afacerilor nu este doar un alt exercițiu academic. Acest curs vă va schimba percepția asupra managementului. Cursul vă permite să învățați nu numai bazele teoretice ale inteligenței artificiale, ci și aplicarea practică a acesteia în lumea reală a afacerilor.

    • Online
    • Valencia, Spania

    Part time

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Domeniul managementului ospitalității necesită o concentrare extremă pe serviciul clienților și pe satisfacție, menținând în același timp o afacere profitabilă. Sectorul ospitalității și turismului este un sector foarte divers și vast, care include un număr substanțial de industrii care lucrează împreună în tandem pentru crearea de valoare maximă. MBA Rushford cu o specializare în managementul ospitalității și turismului vă pregătește pentru a reuși ca manager și lider în afacerile din ospitalitate și turism. Managerii din aceste sectoare trebuie să aibă o înțelegere aprofundată a modului în care diferitele componente și sectoare se reunesc pentru a oferi opțiuni convingătoare clienților. Împreună cu curriculumul de bază Rushford MBA, acest MBA oferă o experiență aprofundată de educație în afaceri studenților și profesioniștilor care ar dori să facă o carieră de succes în această industrie.

    • Zürich, Elveţia
    • Antwerp, Belgia
    • + 7 more

    La zi, Part time

    1 an

    Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    După finalizarea cu succes a programului de studiu, studenții primesc o diplomă internațională de master în administrarea afacerilor (MBA) acordată de campusul principal al școlii din Zurich, Elveția, pe baza recomandării facultății campusurilor locale în care s-au obținut credite și pe baza recomandarea Consiliului Academic al scolii.

    • Geneva, Elveţia

    Part time

    18 Luni

    În campus

    Engleză, Franceză

    Secolul 21 solicită abordări originale susținute de o nouă rasă de lideri de afaceri - inovatoare, inventive, pragmatice și neliniștite. Acești lideri trebuie să posede cunoștințele și înțelegerea pentru a aborda creativ și eficient provocările de mâine - inclusiv cele care nu sunt evidente astăzi. Școala Internațională de Management Geneva MBA a fost creată pentru a răspunde acestor cerințe. Angajând, gândindu-ne și răspunzând, ne propunem să educăm o nouă generație de lideri de afaceri, care sunt și cetățeni globali.

    • Zurich, Elveţia

    La zi, Part time

    16 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    La sfârșitul Masterat (MBA) în produse și categoria de management, absolvenții vor combina teoria cu experiance de muncă și va afișa o cunoaștere solidă de produse și categoria industrie de management.