Filter
MBA
Emiratele Arabe Unite Al Jazirah Al Hamra Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Programe MBA în Administrarea afacerilor 2019/2020 in Ras Al Khaimah în Emiratele Arabe Unite

Având în vedere puterea de un MBA și ușile se deschide, rețeaua oferă și abilitățile de rezolvare a problemelor se învață, studenții de afaceri trebuie să se implice mai mult în educația lor și să facă un efort conștient pentru a înțelege ceea ce ei doresc să iasă din de gradul lor de MBA.

Educația în Emiratele Arabe Unite are beneficiile sale: soare, mare, nisip, veniturile scutite de impozit, după absolvire și unele dintre cele mai bune universități din Golf region.In plus, o serie de universități de prestigiu din sediul în alte țări au campusuri filiale în Emiratele Arabe Unite.

Ras Al Khaimah este unul dintre cele șapte emirate situate în regiunile nordice ale Emiratele Arabe Unite. Numele sau se traduce prin "Partea de sus a cortului" și este acasa, la mai mult de 250.000 de locuitori. Ea are mai multe repere și muzee a face o destinație turistică populară.

Solicită Informații Programe de MBA în Administrarea afacerilor in Ras Al Khaimah în Emiratele Arabe Unite 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

4 Rezultate din Administrarea afacerilor, Al Jazirah Al Hamra

Studii
Locație
Emiratele Arabe Unite
Al Jazirah Al Hamra
Tip de studiu
Ritm
University of West London - Ras al Khaimah Campus

Un Master în Administrarea Afacerilor este unul dintre cele mai respectate grade de afaceri disponibile și absolvenții de multe ori raportul că un MBA le-a ajutat să-și p ... [+]

MBA este un brand puternic în lumea calificărilor profesionale care indică cunoștințe și abilități dovedite.

Absolvent MBA cu stagiu, de asemenea, disponibile.

Premiul: Maeștrii

Durata: Un an (cu normă întreagă) / 15 luni Începutul lunii ianuarie (cu normă întreagă) / Două-trei ani (cu fracțiune de normă)

Data de începere: ianuarie

Evidențierea cursului

Elevii care finalizează cu succes MBA-ul nostru, primesc anual membru gratuit la Chartered Institute Management și oportunitatea de acreditare duală.

module

Semestrul I

Marketing global și afaceri digitale (Core)Strategia și spiritul antreprenorial (Core)Etica în afaceri (Core)

Semestrul II... [-]

Emiratele Arabe Unite Al Jazirah Al Hamra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
15 - 36 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Acest program este predat în EAU. Master of Business Administration (MBA) este o diplomă postuniversitară în comunicarea de afaceri. Este de asemenea una dintre cele mai ... [+]

Acest program este predat în EAU

O Master of Business Administration (MBA) este o diplomă postuniversitară în comunicarea de afaceri. Este de asemenea una dintre cele mai căutate după grade din lume, din cauza valorii sale pentru oameni în afaceri și administrație. O diplomă de MBA pot beneficia cei în poziții în afaceri și management, în special cele din executiv și funcții de conducere.

Programul de MBA vă oferă cunoștințe valoroase despre toate aspectele sale legate de afaceri și. Veti invata despre strategiile de afaceri și concepte, și modul de utilizare a acestor competențe în viața practică și în operațiunile de afaceri de zi cu zi. Acest curs te invata conducere și rețele abilitățile necesare care te vor ajuta să setați în afară de cei care nu au astfel de expertiză, și puteți face un lider in domeniul ales.... [-]

Emiratele Arabe Unite Al Jazirah Al Hamra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Acest program este predat în EAU. MBA Top-up este un program de rapide pentru cei care au deja o calificare postuniversitar în management. Un element cheie al acestui pro ... [+]

Acest program este predat în EAU

O MBA de top-up este un program de cale rapidă pentru cei care au deja o calificare postuniversitar în management. Un element cheie al acestui program este disertație MBA.

Solicitanții vor studia full-time de peste doi trimestre, care este mai puțin de un an calendaristic complet. Ei vor avea nevoie de experiență de muncă de cel puțin doi ani și o calificare de nivel 7, cu cel puțin 100 de credite de la HE7.

O varietate de metode de predare și învățare a oferi acces la învățare pentru a satisface o gamă largă de nevoi cursantilor si au ca scop; extinderea participării în rândul cursanților, evitând excluderea și dezvoltarea competențelor elev în ambele arene academice și la locul de muncă. Metodele folosite includ: cursuri; ateliere; tutoriale (de grup și individuale) și invitați.... [-]

Emiratele Arabe Unite Al Jazirah Al Hamra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
6 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American University of Ras al Khaimah

Master of Business Administration (MBA) ... [+]

Master of Business Administration (MBA)

Criterii de admitere [-]
Emiratele Arabe Unite Al Jazirah Al Hamra
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză