$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Programe MBA în Administrarea afacerilor 2022 în Statele Unite ale Longuenesse în Franţa

MBA este de departe gradul cel mai de succes din secolul 20. Uită-te la statisticile americane. De gradul întâi nu a fost dat afară până în 1900. Până la sfârșitul secolului 20 a avut o cota de piata de 27% din toate absolvent de grade dat afară.Franța, oficial Republica Franceză, este o republică semi-prezidențială unitară află cea mai mare parte din Europa de Vest, cu mai mult… Citeste mai mult

MBA este de departe gradul cel mai de succes din secolul 20. Uită-te la statisticile americane. De gradul întâi nu a fost dat afară până în 1900. Până la sfârșitul secolului 20 a avut o cota de piata de 27% din toate absolvent de grade dat afară.

Franța, oficial Republica Franceză, este o republică semi-prezidențială unitară află cea mai mare parte din Europa de Vest, cu mai multe regiuni și teritorii de peste mări.

Fiind cel mai mare suburbie de Saint-Omer, Longuenesse este o comună în departamentul de Calais de Pas situat în Nord-Pas de Calais din Franța. Acesta este un mic oraș cu peste 12.000 de locuitori.

Solicită Informații Programe de MBA în Administrarea afacerilor în Statele Unite ale Longuenesse în Franţa 2022

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul în Franţa
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție

ESCIP School of International Business
Longuenesse, Franţa

Un program dinamic predat în limba engleză, care permite participanților să înțeleagă aspectele complexe ale funcționării în context european.

Un program dinamic predat în limba engleză, care permite participanților să înțeleagă aspectele complexe ale funcționării în context european. -
MBA
Normă întreagă
18 luni
Engleză
Campus