3 MBA Programe în Administrarea afacerilor în Kenya for 2024

MBA Programe în Administrarea afacerilor în Kenya for 2024Filter
    • Nairobi, Kenya

    La zi, Part time

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Acesta este un program de doi ani care vizează pregătirea studenților pentru o carieră în afaceri și domenii conexe. Studenților li se oferă o educație bazată pe management larg în afaceri, care ține cont de abilitățile de management necesare pentru a efectua ca profesionist în mediul de afaceri global dinamic. Integrează credința și valorile creștine, permițând studenților să învețe abilități importante manageri și lideri organizaționali trebuie să aibă succes pe piața globală de astăzi. Integrează studiul postuniversitar al artelor liberale creștine și al educației profesionale.

    • Nairobi, Kenya

    La zi, Part time

    18 Luni

    Amestecat

    Engleză

    În cazul în care obiectivul dvs. este în mișcare cariera dvs. și progresul personal la noi culmi, programul nostru de MBA este pentru tine. Adventist University of Africa oferă un program de MBA pentru profesioniștii care lucrează și studenții cu normă întreagă. Programul nostru de MBA este despre gândirea proaspătă, conducerea inovatoare, administrarea, impactul pozitiv, responsabilitatea socială, valorile spirituale și etice pentru a echilibra competențele profesionale.

    • Kenya, Nairobi city., Kenya

    La zi

    În campus

    Engleză

    Scopul programului MBA este de a pregăti participanții cu cunoștințele, abilitățile și atitudinile necesare care le vor face să se încadreze în poziții de conducere generale în organizațiile de afaceri (pentru profit și nu pentru profit).