MBASTUDIES

Găsește Programe MBA în Administrarea afacerilor în Lituania 2020

MBA (Master of Business Administration) este o diplomă de studii postuniversitare, care este acordat studenților care au stapanit studiul de afaceri. Gradul de MBA este considerat a fi una dintre cele mai prestigioase și a căutat după de grade din lume.

Lituania, oficial Republica Lituania este o țară din Europa de Nord, cea mai mare dintre cele trei state baltice. Acesta este situat pe malul de sud-est a Mării Baltice, la est de Suedia și Danemarca. Mai mult de 90% din lituanieni vorbesc cel puțin o limbă străină și jumătate din populație vorbește două limbi străine, mai ales rusă și engleză.

Programe MBA de Top în Administrarea afacerilor în Lituania 2020

3 Rezultate din Administrarea afacerilor, Lituania Filter

Executive MBA

ISM University of Management and Economics
EMBA
<
Online şi campus combinate
<
La zi
<
12 luni
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Programul Executive MBA este organizat în strânsă colaborare cu parteneri strategici din mediul academic. Conținutul acestui program este o potrivire perfectă pentru nevoile p ...

Citeste mai mult

Master of Business Administration (MBA)

Mykolas Romeris University
MBA
01 Sept 2020
<
La zi
01 Iun 2020
Engleză
Campus

Programul este parte integrantă a Mykolas Romeris University sprijinind misiunea universității de a promova dezvoltarea durabilă a organizațiilor și a comunității.

Citeste mai mult

Master of Business Administration (MBA)

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands
MBA
<
La zi
<
Part time
<
18 luni
Engleză
Campus

Master of Business Administration (MBA) program full-time se adresează profesioniștilor de afaceri care au ca scop să devină lideri de mâine și manageri. Căutați o educație cu ...

Citeste mai mult